| Deganský tajný krystal - mise pro Blinky | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Thu Oct 02 2008, 20:49 | |
| Loď - někde ve vesmíru Talion se stala tvou mistriní a hned jste začali kujat plány jak ovládnout galaxii a všechny kolem vás... Jednoho dne - ve vesmiru se neda poznat den od noci - Talion přišla za tebou a řekla:Jamesi...Můžem sestavit zbraň kterou ovládneme planety...Ale nejdříve se musíš vypravit na planetu Degan a ten krystal najít... Na Deganu jsou tvorové s vysokou inteligencí a těží se tam velmi vzácný krystal s neobyčejnými schopnostmi...Prostě s pomocí toho krystalu ovládnem cokoli...Ale pozor...Degani nemaj cizince radi a jsou dobří v boji s vibromeči a vibrosekerami...Ať tě provází síla můj učedníku... | |
|
| |
Blinky Adept
Poeet p?íspivku : 33 Registration date : 16. 07. 08
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Thu Oct 02 2008, 20:55 | |
| Loď - někde ve vesmíru
Naslouchal jsem Talion a když domluvila řekl jsem ji : Ano Talion krystal získám a hned se tam vypravím,s Deagama se vypořídám to nebude problém,ať vás také provází síla má mistřině ! Jestli ten krystal získám a postavíme tu zbraň budeme nepřemožitelná
Naposledy upravil Blinky dne Thu Oct 02 2008, 21:03, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Thu Oct 02 2008, 21:01 | |
| Loď - někde ve vesmíru Dobře...Nastavím kurs na Degan a za hodinu tam budem...připrav se...Řekla Talion a odešla do kokpitu... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Thu Oct 02 2008, 21:10 | |
| Hyperprostor - Cesta na Degan
Dobře Talion budu připraven.. zavolal jsem na Talion a odešl do své kajuty abych se nachystal... Když jsem byl hotov lehl jsem si na svou postel a zavřel oči a na chvíli jsem si zdřímnul.. Výborně už aby jsme tam byli.. Připadalo mi jako by to bylo maximálně 5.minut když na mě začala volat Talion že už jsme na orbitě planety. Dobře,dobře už jdu. Tak vyrazím aby jsem už to měl za sebou,doufám že tam zas nebudou Jediové už mě lezou krkem a i kdyby se tam objevili pocítí můj hněv !
Naposledy upravil Blinky dne Thu Oct 02 2008, 21:16, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Thu Oct 02 2008, 21:12 | |
| Degan - orbit Talion byla připravená a připravila pro tebe únikový modul pro jednoho...Nechť tě provází síla učedníku... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Thu Oct 02 2008, 21:19 | |
| Degan - únikový modul
Nechť síla provází i vás má mistryně Vlezl jsem do únikového modulu a vystartoval na planetu... Cesta nebyla moc příjemná chvíli jsem si myslel že se ten modul rozpadne Už aby jsem tam byl ta cesta je příšerný Už jsem byl v atmosféře planety a zanedlouho byl modul na zemi. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Thu Oct 02 2008, 21:21 | |
| Degan - únikový modul Vylezl jsi z modulu a ocitl jsi se v horách...Někde v okolí 5 kilometrů měli být doly a tam tajný krystal... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Thu Oct 02 2008, 21:24 | |
| Degan
Před sebou jsem videl tmavý svět plný stromů a velkých hor. Chvíli jsem se kochal krajinou a pak jsem řekl Není čas si prohlížet krajinu musím najít ten krystal Vydal jsem se přibližně na sever a začal hledat doly. To bude doba než to najdu no nic msuim pokračovat | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Fri Oct 03 2008, 15:45 | |
| Degan Chvíli jsi se rozmíšlel a kolem tebe se ozývaly hrůzné a strašidelné zvuky... Naštěstí jsi našel jeden důl se zavřenými vraty... | |
|
| |
Blinky Adept
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Tue Oct 07 2008, 16:39 | |
| Degan
Začal jsem se soustředit a sílou jsem dveře rozbil.Teď už jen stačí najít ten krystal a můžeme ovládnout galaxii pousmál jsem se. Najednou sem všude kolem sebe slyšel divné zvuky,které se stále přibližovali.A sakra ! Rychle jsem v běhl do dolu a běžel jsem pořád hlouběji a hlouběji do dolu. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky Tue Oct 07 2008, 18:22 | |
| Degan V dolu jsi narazil na něco - někoho...Rychle se to pohybovalo a dávalo ti to udery do obličeje... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Deganský tajný krystal - mise pro Blinky | |
| |
|
| |
| Deganský tajný krystal - mise pro Blinky | |
|