OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Svrhnutí bezejmeného mistra

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

Poeet p?íspivku : 599
Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula
Registration date : 01. 02. 08

Svrhnutí bezejmeného mistra Empty
PříspěvekPředmět: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 23:07

BTW:Posvém prvním úkolu jsi ohromilsvého twi´leckého mstra natolik,
že se začal zajímat o tebe jako o nikoho a nic jiného.Naučil ses znát temnou stranu
tak dobře,že sisskoro ani neuvědomoval jakou máš moc.Nedělalo ti problém pohnout
kusem skály,podat si nějakou nízko letící stíhačku,ale hlavně jsi se po dlouhé době
naučil,jak se ovládat,naslouchat temné straně,aby tebou protékala jako hrdlem opilého
humanoida v kantýně.Tuhle schopnost jsi použil už mnohokrát ve svých dalších misích,
a nebylo jich málo.Po jejich dokončení,a za pomoci temné strany a dychtivosti po ještě větší
moci jsi si začal uvědomovat,že již nechceš být poslíčkem,figurkou nějakého mistra,kterého neznáš
jménem a nikdy ho neviděl v akci,a který ti najivně věří natolik,že by seskácel jenom z toho,že by ses proti němu obrátil.
Začal jsi o tom více přemýšlet na své momentální misi a počal spřádat plány na mistrovo svrhnutí...

Dagobah

Sedíš v kantýně a již delší dobu pozoruješ člověka,který do sebe lije jednu rundu za druhou.
Před chvílí jsi přemýšlel o tom,jak se mohla v průběhu času na takové opuštěné a bahnitéplanetě jako je
Dagobah objevit kantýna?No,holt se tudy plavili různí námezní lovci,poflakovači,nebo,cožje tvlj případ,žáci
plnící misi,kteří si přece po dlouhé cestěpřece chtějí někam sednout a ukojit svou žízen pár doušky dobrého
alkoholického nápoje.A to je zase případ tvoji oběti,na kterou setak dlouho díváš.Je to,i když tak nevypadá
významný ministr vlády na Coruscantu,který povede řízení proti určité věci,cožse nelíbí tvému mistrovi a jeho spojencům,
tudíš je n tobě abysi udělal špinavou práci za něj.Najednou se muž zvedl.Konečně.Ani mi mistr neřekl co mu tak vadí.Toje mupodobné.
pomyslel sis,vztal od stolu a následoval svou oběť.
Návrat nahoru Goto down
http://www.lorica.ic.cz
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 23:12

Dagobah
Pronásledoval jsem svou obět jako stín...Neodtrhl jsem od ní oči...Šel jsem za ním a spřádal jsem plány jak ho co nejpomaleji zabít...Aby trpěl...Čekal jsem na vhodný okamžik až nastoupí a odlétne tak ho sundám a potom si ho vyhcutnám...
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 23:32

Dagobah

Následoval jsi svou oběť temnými uličkami,temnými jako tvoje mysl až k přistávací plošině,
ve které kotvil menší frachťák.Tam on nasedl.Dveře se zavřely a frachťákpomale vzlétával.
To byla tvá chvíle.Postavil si se doprostřed cesty,nechalat tebou proudí síla anatáhl si k frachťáku svoji mysl...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeFri Oct 03 2008, 23:51

Dagobah
Vzal jsem sílu a pomalu jsem frachťák posouval nahoru a pak jsem tvrdě udeřil s lodí o zem...
Cítil jsem ve frachťáku přeživší a ten chlapík byl mezi nimi také...Šel jsem k lodi a silou jsem je vytáhl všechny živé ven z lodi a postavil jsem je vedle sebe a držel jsem je silou aby se nemohli pohnout...
Zažhavil jsem meč a postupně jsem pozabíjel všechny členy posádky až na toho chlapíka...
Tak ministře co byste mi mohl nabídnout abych vás pustil...
Nějaké kredity by se hodit mohli...Pomyslel jsem si a pousmál jsem se na něj...
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 23:18

Dagobah

Nezabíjej mne,ó velký mistře,udělám cokoli,dám vám cokoli si budete přá,jen mě
nechte žít.Prosím!
,vyhrkl ze sebe ministr a strkalti do ruky své kredity,které vytáhlz kapsy u plátěných kaťat.
Na,vem si je.Vem si je všechny,jen mne nech jít,stejněteď nemohu odletět.Zničil jsi mi loď...Tak co?
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 23:33

Dagobah
Vzal jsem si kredity a řekl jsem:No šek byste neměl???Dejme tomu že za to že vás pustím mi dáte ehm tak 100000 kreditů na šeku???Řekl jsem a vedl jsem ho do temných bažin...
Když jsme došli k hnízdu nějakého dravce tak jsem řekl:Tak ted napíšete šek na 100 000 kreditů jinak vás tam musím poslat...
Když napsal šek tak jsem s ním šel opačným směrem ale u jeho vraku jsem šel pořád rovně...
Dovedl jsem ho na nějaké místo a řekl jsem:Běžte...Řekl jsem a on se rozběhl do temných bažin...
Chvíli jsem ho pozoroval a pak jsem mu nadběhl a silou jsem mu vydloubl oči...
Zastavil se a klekl si...
Přišel jsem k němu,zvedl jsem ho do vzduchu a silou jsem mu urval levou nohu a pravou ruku...
V pravé noze a levéruce jsem mu postupně zlámal všechny kosti...
Pak jsem mu silou rozdrtil stoličky...postupně samozdřejmě...
Zažhavil jsem meč a usekl jsem mu zbývající končetiny...
A potom jsem z něj vysál život a posilnil jsem se tím...
Zbytek jsem spálil bleskama a hodil tomu dravcovi...
Pak jsem se vydal ke své lodi cestovat na Korriban a svrhnout svého mistra a stát se opravdovým sithem...
Spřádal jsem tyhle plány už delší dobu a ted zanedlouho přijde vyvrcholení...
Nastoupil jsem do stíhačky a odletěl do vesmíru...
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeSun Oct 05 2008, 00:58

Dagobah

Uháněl jsi ve své stíhačce na Korriban.Dostane co jsi zaslouží.Bude pykat,za vše co natropil.
Jen já budu nejsilnějším sihem v galaxii,jen já budu vládnout všemu.
,brouzdalo ti hlavou.
Nemohl ses toho dočkat.

Korriban

Jakmile jsi přistál na pískové plošině opuštěné planety jménem Korriban,
spěchal jsi k bráně.Čekal jsi na malého droida,kterému by jsi řekl důvod tvojí návštěvy akademie,ale
přitom jsi pořád myslel na mistrovo svržení.Ale droid se ne a ne objevit.Bylo ti to divné a když se
brána otevřela bez zjištění tvé identifikace,instinktivě jsi udělal salto vzad kotoul do strany.Pohyby v
obrovské rychlosti.Jakmile ses octnul ve skrčené pozici,tasil jsi meč ze svého opasku.Mezitím se brána
otevřela,a než si se stačil rozhlédnout,letěl k tobě vzduchem rudý světelný meč.Svým taseným mečem jsi ho
sic vykryl,ale on se vracel ke svému majteli.Lehce vklouzl do dlaně,která čouhala z tmavě černého roucha.
Hlava humanoida byla sice zahalena,ale ty jsi spatřil hlavové ocasy,znázorňující,že sejedná o twi´leka.
Můj mladý učedníku.Na tento den jsem čekal,a byljsem přesvědčen,že dřív nebo později přijde.A je to tady.
Moje premiéra.A naneštěstí pro tebe,bude to tvoje poslední co uvidíš.
,zahřměl hlas,a ty jsi v něm poznal ten hlas,
který jsi slýchával pravidelně.Svrhnu tě a budu nejmocnější sith v galaxii.,křikl jsi výhružně.
Jo?To si vážně myslíš?Myslíšže je to takjednoduché udržet tyhle psy na vodítku?Ne,ne.To je mnohem sloitější.Ale doufám,
že jsem tě vycvičil dobře.Abych si s tebou víc užil než s mým minlým učedníkem.Tak se ukaž,co v tobě je.
,řekl
mistr a vypnul rudě zářící čepel amečzaložil do tajné kapsy v rukávu,a než jsi stačil přijít na to,pročto udělal,
levou ruku natáhlproti tobě,a ty jsi k němu přiletěl a zůstal jsi viset ve vzduchu před ním.Načešon druhou volnou ruku natáhl
k tvé hlavě,a ty jsi pocítil,že z tebe uniká energie.Čekal jsem víc...,špitl mistr.A v tom pozvedl ruce vzhůru a ty jsi vyletěl k nebi.
Ale zastavil sesapadal opět k zemi,a těsně před dopadem do tebe twi´lek pustil jednu salvu blesků.Najednou si ani nevěděl jak
svíral na zemi ve strašných křečích.Ale sebral jsi všechny své zbylé síly a dodal si odvahy.Pomalu jsi vztával,čelit svému nepříteli.
Zapnul jsi meč.Alespoň,než zemřeš ti řeknu své jméno.Já jsem Vaderův tajný učedník.,ajakmile dořeklposlední slabiku,
pozvedl ruce a seslal na tebe opět blesky.Modrá záře se ale zastavila o povrch tvého meče.Že by přece?,otázal se mistr a přestals blesky.Chcípni!,křikl jsi a rozběhl ses protiněmu s napřaženou zbraní.Útočil jsi,a vypadalo to,že je mrtev,ale v poslední chvíli
udělal pohyb zápěstím a tasil meč svůj a vykryl tvůj útok.Vaše meče se zkřížily.Jiskry vám létaly do obličeje,ale ani jeden jste nemrknul.
V tom jsi zaútočil znovu a znovu.Postřehl jsi,že jsi rychlejší a obratnější než tvůlj protivník,ale on je zase pohotovější.A navíc,
vyzařovala z něj taková mocná aura.Po chvíli po efektivním útoku ,který twi´lek nezvládl jsi mu odhodil meč.To byla tvá chvíle.
Pustil jsi na něj svůj hněv a blesky.Ale stalo se něco,co jsi nečekal a ještě nikdy neviděl.Mistr jakoby zachytil tvé blesky před sebou a v
místě kde se hromadily,se objevovala modravá koule,mistr křikl a ona se rozprskla a odhodila tě k tvé lodi.
Nyní jsi měl na výběr.Odletět odtud,nebo bez kouska síly se znovu postavit.Vrátit se s načerpanými silami později,nebo to teď a tady dokonat...

Naposledy upravil Koubi10 dne Mon Oct 06 2008, 15:01, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeSun Oct 05 2008, 11:27

Korriban
Vzchopil jsem se a zvedl se...Porcházela mnou síla a posilovala mne...vrhl jsem se na něj ještě s větší zuřivostí než minule...
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeMon Oct 06 2008, 15:00

Korriban

...ale poté,co jsi zase jen tak tak vykryl jeho několik velice obratných a nečekaných seků,
jsi naznal,že to nezvládneš.Alespoň pro teď.Z posledních sil jsi natáhl ruku a seslal na něj blesky,
které ho odhodili za hradby.To se ale stát nemělo.Určitě ho tam najdou další učedníci,a pak se na tebe sesypou všichni.
Je nejvyšší čas odletět.Teď jsi ho oslabil a zkázal mu,že na něj alespoň trochu máš on se tě bude pro příště bát.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeMon Oct 06 2008, 15:13

Korriban
Ze všech sil jsem se doplazil do lodi a odletěl jsem směrem na Dagobah...Kde jsem se připravoval na boj s "mistrem" lovem zvěře a potulných bytostí...

Naposledy upravil checkman dne Mon Oct 06 2008, 16:35, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeMon Oct 06 2008, 16:29

Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeTue Oct 07 2008, 15:16

Zpět na Dagobahu...

Krčíš se v nižší trávě poblíž bažin a medituješ.Hledáš pomocí síly svoji zvířecí oběť.
Pročesáváš okolí a najednou asi dvacet metrů od sebe ho pocítíš...Tasíš svoji zbraň a jdeš lovit...

Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeTue Oct 07 2008, 15:37

Zpět na Dagobahu...
Hodil jsem meč a podsekl jsem zvířeti nohy...To zvíře bylo asi tak stejně velké jako já a když jsem k němu přišel,polekalo se...
Pustil jsem do zvířete blesky tak silné,že ho to uškvařilo...
Zanedlouho přišlo stejné zvíře akorát dvakrát větší - asi jeho matka...
Začal jsem do ní sekat ale asi to k ničemu nevedlo...
Opět jsem podsekl nohy a začal jsem bleskovat...Nemělo to žádný smysl a tak jsem našel v mozku zvířete pochroumanou cévu a škubl jsem...
Zvíře hned padlo mrtev...
Kolem někdo zahlédl blesky a tak se šel podívat...Hned jsem mu usekl hlavu...
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeFri Oct 10 2008, 09:48

Zpět na Dagobahu...

Hej,co to děláš?,uslyšel jsi výkřik několik metrů za sebou.Ty!Slyšeljsi mně?Otoč se a vzdej se,je nás přesila...
Jakmile ses otočil spatřil si skupnku muží,většinou humanoidů,jak natebe míří blastery a weastery.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeFri Oct 10 2008, 12:15

Zpět na Dagobahu...
Podíval jsem se na ně a usmál jsem se...Luskl jsem prsty a všichni popadali mrtvy až na toho,ktery na mě mluvil...
Spadla mu zbraň a řekl jsem:Co mi nabídneš za tvůj život???
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeTue Oct 14 2008, 15:28

Zpět na Dagobahu...

Co chceš?,zněla odpověď z jeho úst...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeTue Oct 14 2008, 15:44

Zpět na Dagobahu...
Kredity,loď cokoli ceného...Řekl jsem...
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeTue Oct 21 2008, 15:12

Zpět na Dagobahu...

Ale já nic nemám,sklopil oči muž.Ale nezabíjej mně,mohu ti být užitečný.
Umím opravovat stroje,loldě,vše co souvisí s technikou...
nabídne..
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeTue Oct 21 2008, 15:23

Zpět na Dagobahu...
No...Dobře...Ale pokud se mě pokusíš podvést,tak tě zabiju...Klidně i na dálku celé galaxie...Zabiju tě silou,když mě podvedeš...
Návrat nahoru Goto down
Koubi10
Vaders Apprentice
Vaders Apprentice
Koubi10

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitimeTue Nov 04 2008, 15:05

Posuň trocha děj,něco co bzs chtěl dělat dál!!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Svrhnutí bezejmeného mistra   Svrhnutí bezejmeného mistra Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Svrhnutí bezejmeného mistra
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: