| Výcvik pro An-Drew Deer | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
vooj-tae 501st commander
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Výcvik pro An-Drew Deer Tue Feb 05 2008, 15:53 | |
| Naboo, v lesích a bažinách nedaleko Theedu (hl. město, okupováno Impériem)Už je to skoro rok, co jsi uvízl tady na Naboo. Potravy je tu spousta, ale ty nechceš jenom sedět a čekat až tě nějaký Imperiál najde. Nesnášíš je, protože zotročují tvůj hrdý národ a utlačují nevinné. Donesli se ti však zvěsti o sílící Rebelské aliance pod vedením Chandrilské Mon Mothmy, Corellianského senátora Garma Bel Iblise a Alderaanského Baila Organy. Chceš se k nim přidat, ale nevíš kde je hledat a jak se dostat nepozorovaně z okupované planety. Stejně je tu na tvůj vkus moc bažina a stromy jsou moc malé na to, aby se na nich dalo žít. Jdeš po své každodenní stezce ulovit si něco k snědku když z dálky uslyšíš dobře známý zvuk speeder biku. A blíží se přímo k tobě...Imperiální hlídka. | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Tue Feb 05 2008, 16:14 | |
| Naboo-bažiny
Zrovna když jsem chtěl něco ulovitzaslechl jsem ty motorky. Kruci! Vipadá to že si mě všimli. Ale ještě nestřílí. Nechtěl jsem je na sebe upozornit když jsem nevěděl zda o mě ví. Stoupl jsem si tedy za strom a odjištěnou kuší a čekal co bude. Speedry se stále blížily mím směrem. | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Tue Feb 05 2008, 16:19 | |
| Bažiny
Speeder biky jsou 2 a vypadá to že si tě opravdu všimly. Asi 200 metrů od tebe udělali zpomalující okruh, zformovali se a vedle sebe se blíží k tobě, naslepo střílejí tam kde si stál. Jedna střela zasáhl i strom za kterým stojíš a mírně ti sežehla chlupy na zadku. Když projíždějí kolem tebe rozdělí se. Jeden z nich zastavuje a slézá se svým blasterem z motorky. Ten druhý se nedaleko otáčí na další nálet. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Tue Feb 05 2008, 16:26 | |
| Naboo-bažiny a speederbiky
Auuuu! Zajekl jsem jak sem se lekl. Když jsem vyděl slézt jednoho scoutroopera vzal jsem kuši přiblížil se k němu a namířil mu na hlavu. Chtěl jsem ho zasáhnout ale v té chvíli začal pálit ten druhej. Jedna střela mě málem zranila ale stihl jsem uhnout. Rychle jsem se otočil na slezlého vojáka a vypálil po něm pár ran... | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Tue Feb 05 2008, 17:36 | |
| U bažin
...ale zbytečně. Byl mrtvý. Sestřelil ho omylem jeho vlastní kolega a dál pálil. Ucítíš bolest v lýtku která tě okamžitě srazí do kolen. Dle pachu spálené kůže a chlupů víš, že tě zasáhl do levého lýtka. Pro tento okamžik nemůžeš utéct. Scout prolétává kolem tebe a pomalu se vzdaluje aby udělal další oblouk... | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Wed Feb 06 2008, 11:06 | |
| U bažin
Zaúpěl jsem bolestí. Jelikož jsem nemohl chodit tak jsem se odplazil za strom. Neměl jsem u sebe žádnou bactu a tak sem si to nemohl nijak ošetřit. Tak co teď?! S tou bolestí bych ho asi nezasáhl. Jo mám vlastně jednu bouchajdu. Vezmu tedy bouchajdu a hodím ji po jeho speeder motorce. Doufám že ho to trefí! | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Wed Feb 06 2008, 13:37 | |
| U bažin____________________________________________ * co je bouchajda? Něco jako granát? sry neslyšel sem o tom... Beru to jako nějakou třaskavinu jestli je to jinak editnu to...____________________________________________ Bouchajda letěla, ale ještě než začala klesat věděl jsi, že jsi hodil málo. Pomalu padala před něj a bouchla asi metr před ním. To zničilo jeho manévrovací klapky a stroj se dal do nekontrolovatelné vývrtky a narazil s mohutným výbuchem do nedalekého stromu. Měl by jsi odsud co nejrychleji vypadnout než dorazí posily, které jistojistě přivolali. Nemůžeš ale chodit. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Wed Feb 06 2008, 18:01 | |
| u bažiny
Bouchajda sice spadla na zem před motorku ale elektrický výboj poničil řízení. Začal jsem se plazit k mrtvému vojákovi a jeho funkční motorce. Podepřel jsem se nějakým klackem a dokulhal tam. Vzal jsem mu pušku a blaster přidělal to na motorku a nasedl. Bude se to hodit. Můžu si to přidělat do okna své chýše. Rozjel jsem motorku a zamiřil ke svému obydlí. Snažil jsem se jet tak abych zanechal co nejméně stop.
______________________________________________________________________________________________________ *to sou ty koule co maj gungani v episodě I. Hážou to tam po droidech a Jar Jar tím zabije toho řidiče tanku. ale nech to tak | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Wed Feb 06 2008, 18:40 | |
| *Scouti maj jenom malilinkatej blaster do ruky co jim nepřekáží při jízdě... __________________________________________________________________ V chatrči
Sesedl jsi ze své speedrové motorky a se svým bowcasterem a blasterovou pistolkou jsi zamířil dovnitř. Ale už když ses blížil věděl si že něco neni v porádku. Tvůj úkryt někdo kompletně vyraboval a přeházel co se dalo. Není to dlouho. Imperiálové o tobě určitě vědí. Musíš vzít všechen svůj majetek a rychle vypadnout. Tvoje nenávist vůči Impériu zase o něco vzrostla. Se svojí kuší, blasterovou pistolkou, trochou sušenýho jídla v torně spolu se starym comlinkem a trochou peněz vylezeš ven z chatrče... | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Wed Feb 06 2008, 19:00 | |
| moje chýšeNaštěstí jsem měl v chýši jěště nějakou bactu a tak jsem si ošetřil tu nohu. Vyjel jsem z lesa k bažinám na speeder motorce. Dojel jsem k tajnému jezeru což byl přístup do gunganského města. Měl jsem nějaký starý přístroj na dýchání pod vodou. Měl jsem v plánu poprosit o transport a dostat se do nějakého menšího města a ukrást nebo pučit si loď. Sesedl jsem tedy z motorky a nasadil si ten přístroj. Začal jsem plavat a za chvíli jsem byl kousek od města...
Naposledy upravil dne Wed Feb 06 2008, 19:05, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Wed Feb 06 2008, 19:04 | |
| Blížíš se k Gunga city a když vpluješ dovnitř, přivítá tě stráž: "Co ty u nás chtít, ty nebýt z zlé Impérium, tak proč ty k nám chodila, heh?" Vypadá spíš překvapeně než naštvaně ___________________________________________________________________ *dneska končim, mám tu kámoše, tak zas zejtra...zatim | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Wed Feb 06 2008, 19:13 | |
| gunganské město
Podíval jsem se na strážníka a poklonil se. Omlouvám se že vás obtěžuji ale chtěl bych mluvit s Bossem Nassem tuším. Pronásleduje mě impérium tedy doufám že ne sem a potřeboval bych pomoc. Mohl bych tedy mluvit se šéfem? Zeptal jsem se a doufal že to vyjde. | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Thu Feb 07 2008, 17:25 | |
| gunganské město, u Bosse Nasse:Stráže tě mlčky odvedli před Bosse Nasse: "My vítat každý kdo říkat on nemít rád zlá Impééérium, brrrrrrrrrrrrr" zabrblá na odpor svými pysky. "Oni okupovat Naboo, naše spojence. Co ty po nás chtěla, heh?" | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Thu Feb 07 2008, 17:59 | |
| U Bosse Nasse
Hned jak přijdu pokloním se. Vyslechnu si jeho rozhovor a v hlavě si promyslím řeč. Ehm. Potřeboval bych nějaký transport do menšího města Naboo. A pokud by to šlo tak i navigátora. Mám v plánu si zde vypůjčit loď a odletět pryč. Mohu vám nabídnout víměnou Imperiální speeder motorku. Bude se vám možná hodit. Řekl jsem a usmál se. Čekal jsem teď na Nassovu odpověď. Připadalo mi že mi ten transport poskytne ale stát se může cokoliv. | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Thu Feb 07 2008, 18:21 | |
| Gunganská rada, Gunga City
"Ano, my bereme tvoje speederová motorka. Za to dostaneš od nás Bongo a průvodce. Jádrem vede nejrychlejší cesta do Naboooo. Můžeš hned vyrazit nebo jet až kdayž ty dostat najíst. Jak ty chtěla..." řekne Boss Nass. "Ale ty musel něco vyřídit našim rebelská kamarádi v Theedu. Tam taky lehce sehnat loď na tvoje cesta. Musíš najít náš člověk co jmenuje Aalin, asi v nějaká kantýna on bude. Stačí říct že ty od Boss Nassa a on ti dá nějaká loď a pomůže tobě. Ty musela dát mu toto:" dá ti do ruky datakartu. Pozraví tě a ty odejdeš. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Thu Feb 07 2008, 18:35 | |
| Otho Gunga
Po cestě k Bongu si obstarám na cestu nějaké jídlo a vypravím se k bongu. Je to velmi složitá cesta. Toto město je velmi zapeklité a k dostání se z vyších pater do nižších a podobně slouží takové plovoucí bubliny. Asi po půl hodině se dostanu k transportu ve kterém sedí můj navigátor. Je to mladý Gungan a tváří se přátelsky. Ahoj já jsem An-Drew Deer. Jak se jemenuješ ty? Potřeboval bych se dostat do Theedu. Dopravíš mě tam? | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Thu Feb 07 2008, 19:16 | |
| U bonga, Gunga city:
Mladý gungan promluví už s o něco menším přízvukem než Boss Nass: "Ahojky. Ano dovedu tě tam, moje jméno zní Crapal. Nasedat." usměje se na tebe. Ty se s obtížemi nasoukáš do ponorky a vyrazíte z dokovacího portu. Asi nejede jádrem poprvé a za 3 hodiny se bezpečně vynoříte pod vodopády Theedské řeky dostatečně blízko, aby si vás nevšimla žádná hlídka. Vysadí tě na břeh a řekne: "Tady se naše cesty odloučí velký ciozinče. Já musím jet zpět." Nasedne do bonga a zmizí pod hladinou. Jseš dole pod vodopády sám se svým vybavením... | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Thu Feb 07 2008, 20:21 | |
| TheedZamávám ještě Gunganovi a začnu přemýšlet co dělat. No myslím že se tady asi za nikoho nepřestrojím. Třeba si mě nevšimnou ale to by museli bejt slepí. A zklamat Nasse na to nemám dost odvahy a ani to nechci.Vůbec nic mě nenapadalo a tak jsem se doplížil k zábradlí na nábřeží, abych viděl na ulici. Byla tam cedule že kantýna je za rohem. No víborně aspoň že nějaká kantína není daleko.Stačilo jen počkat až tu nikdo nepůjde...
Naposledy upravil dne Thu Feb 07 2008, 20:46, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Thu Feb 07 2008, 20:45 | |
| Opravdu jsi "proklouzl" a zapadl do oné kantýny těsně než zpoza rohu vyšla hlídka stormtrooperů.
Kantýna, Theed
Uvnitř je temno, nejspíš to nebude nejluxusnější podnik. Kolem tebe nejen lidá ale i pár jiných ras a bytostí. Barman se tváří poněkud nevrle na tvojí kuši. Ve městě jsou zbraně zakázány... Vrátíš se a necháš jí u vchodu, tak je spokojenější... | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Thu Feb 07 2008, 20:53 | |
| Theed-kantýna
Porozhlédnu se po těch lidech. Dojdu k nějakému z nich a zeptám se ho opatrně na Aalina. Dobrý den není důležité kdo jsem ale jstli toho může znáte. Rád bych věděl kde tohoto muž najdu. Hm? Zeptám se nějakého rodiana u baru... | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Fri Feb 08 2008, 06:58 | |
| Theed-kantýna
Odpoví ti něco Rodiansky, čemuž nerozumíš. Otočíš aby ses šel ptát dál, ale v tu chvíli dostaneš do zad omračujícím výstřelem....probereš se v nějakém pokoji bytu , ze kterého toho moc nevidíš. Jsi svázaný. Před tebou stojí asi 30 let starý člověk. "Odkud znáš moje jméno? Vyptával ses na mě a já chci vědět proč? Tvojí kuši vzali hoši s sebou, nemusíš se bát." | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Fri Feb 08 2008, 07:48 | |
| někde v Theedu
Podívám se na toho muže a usměju se na něj. To jsem rád že jsem vás našel. Posílá mě za váma Boss Nass. Chce abych vám předal datakartu. Musí být někde v mích věcech. Myslím ve vaku n jídlo. No a taky říkal že mi jistě pučíte nějakou loď abych odsud mohl vypadnout. Dívám se na toho muže a čekám co bude. Doufám že to není nějakej imperiální zvěd. | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Fri Feb 08 2008, 16:04 | |
| někde v Theedu
Najde datakartu a trošku se mu uleví. Rozváže tě, ale stále má v ruce svoji zbraň. "A kde si se ty vzal na téhle planetě? Máš být na Kashyyku se svou ženou a ne na Naboo prošpikovaném Imperiály napomáhat rebelům jako my. Pověz mi, jak se jmenuješ?" | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Fri Feb 08 2008, 16:19 | |
| někde v Theedu
Posadím se na na židli a podívám se mu do očí. Jsem An-Drew Deer a utíkám před Impériem. Nevím jak mě to napadlo ale poté co jsem zabil jednoho důstojníka coby lovec lidí, jsem se začal ukrívat tady na Naboo. Dneska však objevili můj úkryt a já se potřebuji dostat pryč z týhle planety. Boss Nass říkal že mi pomůžeš a tak doufám že měl pravdu. Odmlčím se. A taky bych se chtěl přidat k rebelii. | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer Fri Feb 08 2008, 16:35 | |
| Theed, byt:
Podívá se na tebe a vážně praví: "Nikdo by se neměl před Impériem schovávat. Jen bojem proti němu můžeme opět dosáhnout svobody. A bojovat musí všechny světy Impéria, včetně Naboo. Jestli se chceš opravdu přidat k rebelské alianci, musíš nám pomoci zde na Naboo. Nebo můžeš odletět, nikdo tě zde nedrží. Zde na Naboo je jen jedna Imperiální základna a to hned za městem. Jestli se nám je podaří překvapit a obsadit jí, můžeme získat informace o armádě celého zdejšího sektoru což pomůže našim vojskům ho obsadit. Jsme předsunutá skupina zpravodajské služby RSF a toto je naším úkolem. Jseš ochoten nám pomoci?" Usměje se na tebe. "Ale ještě je tu jedna věc. Nemohu vědět, že nejsi imperiální špeh, a tak po tobě potřebuji důkaz, že po tobě Impérium stále pátrá." | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro An-Drew Deer | |
| |
|
| |
| Výcvik pro An-Drew Deer | |
|