nová poatava z mý nejoblíbenější doby
Jméno:Wolf Yanth
Rasa:Zabrak
Planeta původu:Iridonia
Titul: padawan
Schopnosti síly: Umím někoho v síle vycítit, nabourat se někomu do mysli, rychlost, skok
Schopnosti: Schopný vůdce a průměrný pilot
Poznámky:192cm, 81kg, 17 let
Zbraň: světelný meč s modrou čepelí+shoto se zelenou čepelí
styl boje: S mečem umím docela dobře ale zato z blasterem moc neumím
Životopis: Narodil jsem se v chudé rodině na iridonii. Rodiče by mě neuživili a tak sem si na sebe vydělával sám.
Byl jsem velmi obratný a předváděl různé kousky na ulici. Když jednou se vedle nás přistěhovali bohatí lidé a měli
syna. Se synem sem se zkamarádil a on mě učil různé jazyky z různých koutů galaxie. On toho hodně procestoval
a říkal že na coruscantu jsou Jediové a že to jsou lidi co uměj nadpřirozený schopnosti a že on by taky chtěl být
Jediem. Vyprávěl mě o nich a někdy sme si na ně i hráli. On mi házel šišky a já je klackem odpaloval jako že odrážim
střely a ještě mnoho dalších her. Jednou měli letět na Coruscant a moji rodiče je požádali jestli nemůžem letět s nima
,protože si tam chtěj něco zařídit a nemaj loď. Řekli že jo a my odletěli. Při letu se naši hodně skamarádili.
Když jsme přistáli tak rodiče odešli a nás daly do děckého koutu. Dostala nás nastarost togorianka a my si jí oblíbili.
Zrovna jsme si hráli na jedie z napodobeninou meče kterou tam mělia do koutku přišla postava v kápi a ukázala na nás. Postava v kápi nás kamsi odvedla a zeptala se nás jestli chceme být Jediové. My samozřejmě řekli že jo a v napětí čekali co se bude dít. Zavedli nás do chhrámu jedi jak nám později řekli a daly nám své mistry.
Já dostal Qui-gon-Jina který si vybral mě místo nějakého Obi-wana či co a mýho kámoše si vzal mistr Windu.
Qui-gon mě učil a já si vyrobil svůj první meč a měla přijít moje první mise: měěl jsem letět se svým mistrem
na separatistickou loď která blokovala planetu Naboo.