| Zkoušky Rady - Halik Orbana | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Zkoušky Rady - Halik Orbana Wed Oct 08 2008, 20:04 | |
| Chrám Jedi na Coruscantu
Rada jedi si tě pozvala do nejvyšší věže , neboli do jejich zasedací místnosti. Mistr Yoda zářil když tě viděl vcházet do vnitřku. Á , Halik, konečně jsi přišel.. mi čekáme už několik sekund na tebe.. Řekl spíše aby tě popíchl ale nesetkal se s velkym úspěchem u ostatních členů rady. Mistr Windu byl jako vždy zachmuřený a mistr Kenobi měl zdálo se plné ruce práce ale něco je tady prostě drželo, nemohli odejít dokud se to něco nestane. Yoda se znovu ujal slova a řekl. Tvůj výcvik s úspěchem se potkal...mistr z řad nás vyžádal si tě.. setkáš se s ním dnes po tomto zasedání ve kterém mi zkusíme tebe znalostem řádu!. Řekl už větším důrazem ale usmívat se nepřestal. Mistr Fisto se na tebe podíval a ty jsi i ze zad cítil jeho ledový pohled. POvěz mi mladíku... řekl a počkal než se otočíš za jeho hlasem.... Chceš ještě čas na nastudování? Položil jasně mířenou otázku... | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Thu Oct 09 2008, 08:11 | |
I když trochu překvapen, že si mě vybral mistr z Rady, odpovím mistru Yodovi: Ne mistře, myslím, že jsem připraven. Řekl jsem to trochu nejistě. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Zkoušky Rady - Halik Orbana Thu Oct 09 2008, 12:46 | |
Yoda se usmál a pravil. Tvé myšlenky zrazují tě, mistr z nás vybere si tě ano, ovšem ne z rady hoho... mistr řádu Jedi vybral tebe! Jen poprosil nás o tvé přezkoušení ... Přívětivě se usmál a pokynul ti aby jsi se připravil a slovo si vzal mistr Mundi. Padawane, jak se dnes cítíš? Zeptal se s ledovým klidem jeden z největších mistrů Jedi. Nebylo radno si zahrávat s některým Jediem, natož pak s mistrem zasedajícím v radě. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Thu Oct 09 2008, 14:39 | |
Já..., odmlčel jsem se. Cítím se dobře, mistři. Jenom trochu rozrušen, protože se konečne stanu učedníkem-padawanem, mistři. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Zkoušky Rady - Halik Orbana Thu Oct 09 2008, 20:12 | |
| Chrám Jedi
Překvapen jsi mladíku? Nezdá se ti snad rozhodnutí rady správné? Otázal se mistr Windu a jeho otázka byla téměř jako pokaždé mířena na tělo bez jakéhokoli obalu nebo možnosti obrany. Mistr Yoda sledoval každý rys tvého obličeje a usmál se.. Ano, nás starý Mace pravdu mluví.. hehe.. PO dlouhém chraplavém smíchu se ustálila nálada a Mace znovu řekl. Mladíku, já s tebou mluvím.. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Fri Oct 10 2008, 09:02 | |
| Chrám Jedi
Ne,... Ne, mistři. Vaše rozhodnutí jsou vždy správná. Odpověděl jsem, jakmile mi dali tu možnost a omluvně se uklonil. Tak jsem to nemyslel, mistři. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Zkoušky Rady - Halik Orbana Fri Oct 10 2008, 13:50 | |
| Chrám Jedi
Mistrině Secura to už nevydržela, atmosféra byla k nakrojení, všichni mistři měli dobrou náladu, avšak ta se dala ihned změnit a ty jsi nehctěl být tím kdo dá onu záminku. Aayla tedy promluvila. Haliku řekni nám Kodex Sithu, tak jak je zaznamenán na holozáznamu z dob Mandalorianských.. Dořekla a mírně se usmála když cítili vlny tvých myšlenek pulzujících v Síle. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Fri Oct 10 2008, 14:17 | |
| Chrám Jedi
Já, já neznám kodex Sithů. Překvapeně odpovím, že mě nějaký mistr položil takovou otázku. Myslel jsem, že je to zakázané. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Zkoušky Rady - Halik Orbana Fri Oct 10 2008, 20:16 | |
| Chrám Jedi
Aayla se zatvářila spokojeně. Velmi dobře mladičký, věděla jsem že má záludná otázka tě nerozhodí. Řekla a slova se ujal mistr Kenobi sedící téměř naproti tobě. Padawane, řekni mi na co já nyní myslím.... Řekl a kolem svých myšlenek udělal neproninutelnou bariéru.... | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Fri Oct 10 2008, 21:07 | |
| Komnaty Rady
Mistře Kenobi, já to nedokážu zjistit a ani se o to nebudu pokoušet, protože jste nás učili poučku Uděláš to, nebo ne. Není žádné zkusit. Odpověděl jsem téměř okamžitě. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Zkoušky Rady - Halik Orbana Sat Oct 11 2008, 14:26 | |
| Chrám jedi
Výborně padawane, ty přiznat prhoru umíš si , dobrá vlastnost a bude se ti hodit věř mi. Řekl a předal slovo mistrini Ti. Togrutka se na tebe letmo podívala a zamyslela se, přišlo ti to čekání jako věčnost, ale přece jen se dala do řeči. Tak mi pověz Haliku, jak ty díváš se na situaci v senátu? Její otázka byla politického typu ovšem v této době musel mít jedi přehled. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sat Oct 11 2008, 17:30 | |
| Komnaty Rady
Nemyslím si, že by měl mít jeden člověk takovou moc jako má Nejvyšší kancléř Palpatine. Mohlo by to vést k jejímu zneužití, ale aby armádu vedlo tolik lidí jako je senátorů si také nemyslím. Zvlášť když se neumějí shodnout, mistři. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Zkoušky Rady - Halik Orbana Sat Oct 11 2008, 17:46 | |
| Komnaty Rady
Dobře jsem spokojena padawane. Řekla Shaak a znovu spočinula očima na "nejvyšším" mistru Yodovi. Dobrá.. zdá se že ty přehled o věcech máš.. hmm.. Ty ukaž mi , jak ovládat sílu umíš! Řekl a silou před tebe hodil dataprojektor , jakousi kouli , světelný meč a starou tuniku rytíře jedi, které měl shované v koutu místnosti. Udělej s tím co za vhodné uznáš! | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Oct 16 2008, 14:06 | |
| Komnaty Rady
V kouli jsem poznal výcvikového droida a pomocí Síly jsem ho zapnul. Dataprojektor jsem se pokusil pomocí Síly zapnout, ale nic se nestalo. Přitáhl jsem si meč, zavřel oči, aktivoval ho a postavil jsem se do obraného postoje. Droidík okamžitě ožil a zaútočil svými laserovými paprsky. Prvních několik jsem vykryl, ale následující dvě mě zasáhli do nohy a do pravé ruky, kde jsem měl meč a nemohl jsem proto dále bránit a tak jsem meč pomocí Síly vypnul. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Zkoušky Rady - Halik Orbana Thu Oct 16 2008, 14:20 | |
| Komnaty Rady
Mistrové jedi vypli droida a Yoda prohlásil. Ty moudrý jsi že plášť nevybral jsi... plášť symbolem tajnůstkaření a podivína jest.. Haliku, jistě ty Rytíře Jedi Toka a Tika znáš že? Zeptal se nakonec Windu | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Oct 16 2008, 18:37 | |
| Komnaty Rady
Ne, nikdy jsem se s nimi nesetkal, mistře, ale něco jsem o nich zaslechl. Plášť jsem si nevybral, protože jsem nevěděl, co s ním, mistře Yodo. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Zkoušky Rady - Halik Orbana Mon Oct 20 2008, 17:31 | |
| Komnaty Rady
Dobře tedy mladičký..zítra ráno v komnatách ozvěn nalezni mne.. já s úkolem na tebe posečkám... Řekl a pokračoval ve formalitách , ve kterých ti řekl že jsi se stal padawanem.. Ovšem jméno mistra tvého ti ještě neřekl..
LOCK.. Mise kolem 19:00 | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Zkoušky Rady - Halik Orbana | |
| |
|
| |
| Zkoušky Rady - Halik Orbana | |
|