Tauntaun Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 15. 10. 08
| Předmět: Bre´He Du- Nová Republika Wed Oct 15 2008, 18:36 | |
| Jméno: Bre´He Du Titul: Padawan Rasa: Bothan Planeta narození: Bothawui Životopis před příchodem postavy do řádu: Narodil jsem se na Bothawui, do rodiny bothanského špiona a Pilotky, několik dní po bitvě o Yavin. Mí rodiče sloužily alianci, a já jsem vyrůstal na jedné fregadě. Naučil jsem se tam opravovat a dobře pilotovat stíhačky a ostatní lodě. Měl jsem tam spoustu přátel mezi piloty a ostatní posádkou a byl to můj domov. Nedokázal jsem si předstabit, že budu žít jinde, ale můj otec zabit impériálním uůstatkem (rok po bitvě o Endor), uvědomila si moje matka, že je to pro mě a pro ni moc nebezpečné žít na lodi a tak jsme se přestěhovaly na Corusant. Mě se tam stýskalo po lodích a opravování a nějak jsem tam nemohl najít klid. Vždycky jsem se chtěl vrátit na fregadu, znovu tam žít a pracovat. A proto, když mi bylo 15 (11 po bitvě o Yavin), jsem nastoupil jako mechanik. Na mou žádost jsem byl převelen právě na tu fregádu, na které jsem vyrůstal, ale osud mi nepřál žít tady. Asi za měsíc byla přepadena a zničena imperiálními jednotkamy a zachránil jsem se jen já a pár členů posádky. Já jsem si vzal menší bojovou loď a měl jsem v plánu odleťet na Corusant, ale měl jsem málo paliva a musel jsem přistát na Yavinu 4, kde už stála Akademie Jedi. Natankoval jsem palivo ale na Corusant jsem nedoletěl. Skywalker mi nabídl, že bych mohl zůstat a skusit se stát Jedim. Já jsem přijal. Na akademii jsem už rok a je jen otázkou času, než podstoupím skoušky na Jediho. Meč: jednoruční Styl boje: Djem So Poznámky: Vynikající pilot a mechanik. Mám zlatou srst a stejnou barvu mají i oči a jsem asi 150cm vysoký. Používám starou bojovou loď, kterou jsem se zachránil z Fregady. Vlastním take modrozlatého astrodroida R2-D5. Ještě dodám, že nesnáším stíhačky. Kontakt: Tauntaun@seznam.cz
Naposledy upravil Tauntaun dne Wed Oct 15 2008, 19:08, celkově upraveno 4 krát | |
|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Bre´He Du- Nová Republika Wed Oct 15 2008, 18:38 | |
| starý známý stihs... beru ho.... je zamluven nazdar! | |
|
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Bre´He Du- Nová Republika Fri Oct 17 2008, 15:41 | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Bre´He Du- Nová Republika | |
| |
|