OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Ať tě provází Síla, padawane- Diexx

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Tauntaun
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
Tauntaun

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 15. 10. 08

Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Empty
PříspěvekPředmět: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeTue Oct 21 2008, 16:19

Chrám jediů, tvůj pokoj

Bylo jasné, uspěchané Corusantské ráno. Desítky Speederu a swoopu se proháněly ranním Corusantem a všichni tihle lidé a ne-lidé někam spěchaly. Do práce, na ranní nákupy a nebo uháněly do doků, aby si zamluvily loď a odletěly na příjemnou dovolenou. Ale většina těchto lidí ani nevěděla, co se před jedním standartním dnem stalo na Geonosis. Většina těchto lidí nevěděla, že včera začala klonová válka. Ty jsi právě ležel na tvé pohodlné posteli a v klidu jsi lenošil z vědomým, že dnes máš celý den jen pro sebe. Ani ty jsi nevěděl, co se včera stalo a kam odletěly všichni ti jediové a zatím jsi nad tím ani nepřemýšlel. Byl jsi sice rád, že dnes máš volno, ale stejně jsi se těšil, až ti bude přidělen mistr a ty dostaneš svoji první misi. Když jsi zavíral oči a chystal se znovu oddat blahodárnému spánku, uslyšel jsi, že se dveře otvírají.
Dovnitř vešel nějaký twi´lecký padawan a řekl:
Ty jsi Diexx?
Přikývl jsi a padawan pokračoval.
Omlouvám se, že ruším, ale máš se okamžitě dostavit do tréninkové místnosti 4, jestli nevíš kde je, můžu tě tam dovést.
Řekl padawan a čekal na tvou reakci
Návrat nahoru Goto down
Skořepa
Padawan
Padawan
Skořepa

Poeet p?íspivku : 71
Registration date : 07. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeTue Oct 21 2008, 16:26

Chrám jediů, můj pokoj

Radči mně tam doveď nechci zabloudit
řekl ještě rozespalým hlasem a už vstával z poslete

Naposledy upravil Skořepa dne Fri Oct 24 2008, 15:06, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Tauntaun
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
Tauntaun

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeTue Oct 21 2008, 17:05

Chrám jediů, tvůj pokoj

Dobře, pojď za mnou.
Ozve se padawan a naznačí ti, ať ho následuješ.
Musíme si pospíšit, abychom nepřišly pozdě!
Řekne v běhu. Chodby chrámu byli ještě docela prázdné, většina mistrů, rytířů nebo ostatních padawanu už trénovala, nebo ještě spala. Padawan se několikrát zastavil, jako by sám nevěděl, kudy jít a párkrát jste se vrátily chodbou zpět, ale asi za 10 minut jste již stály před čtvrtou výcvikovou místností.
V místnosti nikdo nebyl, až na hlouček padawanů sedící na zemi. Bylo jich dohromady 4 a seděly v řadě vedle sebe. Před nimi stál modrý twi´lecký jedi středního věku, který vás okamžitě obdařil hlubokým úsměvem.
Aaaa, naši opozdilci konečně dorazily, prosím posaďte se.
Řekl a pokynul vám, aby jste se posadily. Když jste tak učinily, řekl:
Takže, teď jsme konečně kompletní, takže můžeme začít. Za prvé, proč jsem vás sem zavolal. Ani jeden z vás nemá mistra a všichni jistě napjatě čekáte, kdo se vás ujme. No, teď se konečně dočkáte, ale bohužel, jen dva z vás. Nemohl jsem se rozhodnout, kdo z vás to bude, a tak jsem se rozhodl, že vám udělám takový turnaj. Dva nejlepší se stanou mými padawany, ti ostatní si budou ještě muset počkat.
Mistr vylovil z kapsy datapad a podíval se na něj.
Takže, je na čase vás rozdělit. Takže, první bude bojovat padawan Tolak Card proti padawanu Diexxovy.
Vstal jsi a postavil se před mistra. Vedle tebe se postavil nakrátko ostříhaný černovlasý padawan.
Mistr vám podal dva tréninkové meče a vy jste se postavily naproti sobě, asi 2 metry od padawanů. Mistr udělal dva kroky dozadu a řekl:
Nuže, kdo bude první odzbrojen, vyhrál, začněte!
Zvolal a padawan se proti tobě rozběhl. Obdařil tě několika útoky, které jsi úspěšně vykryl. Pak udělal krok dozadu a řekl:
Tenhle zápas vyhraju, prcku!
Řekl a znovu zaútočil.

-----------------------------------------------------------------------
Trošku jsi zapomněl na lokaci, nezdá se ti? A taky se snaž trošku víc rozepsat, popiš okolí, myšlenky atd. Dobrý způsob, jak psát delší příspěvky, je napsat, co jsem psal já, ale z tvého pohledu. Tohle je jen rada, nemusíš se podle ní řídit.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

Poeet p?íspivku : 4545
Registration date : 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeTue Oct 21 2008, 20:46

sorry že vám do toho lezu.. ale Sithsi.. tvoje psaní je právě jen nuda... na 75% OPÍŠEŠ Mojí zprávu a zbylích 25% napíšeš odpoved a pocit z ní.. a to je právě blbost.. nech ho radši psát krátký ale svoje!!
Návrat nahoru Goto down
Skořepa
Padawan
Padawan
Skořepa

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 15:09

Chrám jediů, můj pokoj
Ne já dostanu tebe !
Řekl jsem potom co jsem vykril další jeho útok a začel sem na něj vrahat jeden útok za druhým...

Naposledy upravil Skořepa dne Fri Oct 24 2008, 15:07, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Tauntaun
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
Tauntaun

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeThu Oct 23 2008, 18:11

Chrám jediů, tvůj pokoj

Dotíral jsi na padawana a on stále tvé útoky úspěšně vykrýval, pak jsi ale provedl serii útoků za sebou a soupeře odzbrojil. Padawan vstal a podíval se na tebe:
Nemohl jsi mě porazit! Ja jsem nejlepěí z naší skupiny!
Zakřičel a mistr se na něj káravě podíval:
Uklidni se padawane. Teď aspoň vidíš, že nejsi neporazitelný. Odchod.
Padawan se otočil a se sklopenou hlavou odešel.
Ty jsi se posadil vedle mistra a sledoval další dvojice.
Když oba boje skončily, mistr se na vás podíval a řekl:
Takže padawani, jste tři, to znamená, že vás nemohu rozdělit do dvojice. Takže jsem vám nachystal takový test.
Zůstane tu padawan Diexx, Alku a Dereku, prosím odejděte.

Oba padawani odešly a ty jsi s mistrem osamněl.
Takže Diexxi, posaď se.
Učinil jsi tak a mistr před tebe postavil malou kuličku.
Chci, aby ses jí pomocí Síly pokusil zvednout.
Návrat nahoru Goto down
Skořepa
Padawan
Padawan
Skořepa

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeFri Oct 24 2008, 14:56

Chrám jediů, můj pokoj
Dobrá
Řeknu a natáhnu ruku s rozevřenou dlaní na kuličku, začal sem souszředit všechnu svou sílu na kuličku a pomalu sem táhl rukou nahoru
Návrat nahoru Goto down
Tauntaun
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
Tauntaun

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeSat Oct 25 2008, 13:23

Chrám jediů, výcviková místnost 4

Táhnul jsi rukou nahoru a kulička se za chvíly začala zvedat. Chvíly se vznášela nad zemí a pak spadla. Mistr se na tebe podíval a řekl:
No, nevím, nevím padawane, skus to znovu a teď se skus víc soustředit.
Řekl a čekal.
Návrat nahoru Goto down
Skořepa
Padawan
Padawan
Skořepa

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeSat Oct 25 2008, 13:27

Chrám Jediů, výcviková místnost 4

tak teď se mi to povede sáhl sem do hloubky svého těla a vydal sem ze sebe všechnu sílu a pomalu sem táhnul tukou naahoru
Návrat nahoru Goto down
Tauntaun
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
Tauntaun

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeSun Oct 26 2008, 20:13

Kulička se opravdu začala hýbat a nakonec se vznesla a chvíly levitovala ve vzduchu. Pak spadla.
Výborně padawane, povedlo se ti to hned na druhý pokus a to se povede málo komu.
Mistr se usmál a položil před tebe o něco větší bednu.
Tak, tohle by pro tebe neměl byt o moc větší problem, nezapoměň že na veliksoti nezáleží.

--------------------------------
Rozepiš to trochu, myšlenky, pocity. Věř mi, pak s toho budeme mit oba větší zážitek.
Návrat nahoru Goto down
Skořepa
Padawan
Padawan
Skořepa

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeSun Oct 26 2008, 20:22

Ano, Mistře
musím zkusit vyždímat ze sebe ještě více své síly vím že jí tam někde uvnitř mně je vážně veliké množstvízačal sem v hloubi sam sebe hledat a schromazdovat vsechnu mou silu do dlaně v které sem najednou cítil velmi velikou sílu.Začal sem pomalu táhnout rukou nahoru.
Návrat nahoru Goto down
Tauntaun
Osoba citlivá na Sílu
Osoba citlivá na Sílu
Tauntaun

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeMon Oct 27 2008, 20:42

Bedna se chvíly kymácela a pak se začala pomalu zvedat. už to vypadalo, že se vznese, ale nakonec spadla.
To nebylo špatné, padawane. Nebuď smutný s toho, že se ti to nepovedlo. Málo komu se to povede na první pokus.Usmál se mistr a čekal, až to skusíš znovu.
Návrat nahoru Goto down
Skořepa
Padawan
Padawan
Skořepa

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitimeFri Nov 14 2008, 16:41

vÍM ŽE UVNITŘ MNĚ JE TA SÍLA NA TO ZVEDNOUT TU KRABICI JEN JÍ NAJÍTsoustředím svou sílu pořádně soustředím a snažím se zesebe vydolovat všechnu sílu a pomalu táhnu rukou nahoru.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Ať tě provází Síla, padawane- Diexx   Ať tě provází Síla, padawane- Diexx Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ať tě provází Síla, padawane- Diexx
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: