| Staré rány (mise pro Ruplikona) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Staré rány (mise pro Ruplikona) Thu Oct 23 2008, 14:36 | |
| Neznámo kde Pomalu jsi otvíral oči, byli zalepené zaschlou krví. Tvou krví, zjevně s rány na hlavě. Před sebou jsi uviděl ublyčej s černými vlasy v lesní rebelské helmě. Za ním jsi viděl stromy a výbuchy. "Jsi v pořádku? Byl jsi mimo docela dlouho." _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Staré rány (mise pro Ruplikona) Thu Oct 23 2008, 14:58 | |
| Neznámo Kde
Ač postarší voják , stále jsem dokázal udržet zbraň v rukou a teď když jsem konečně nabral vědomí jsem jí uchopil ještě pevněji. Jo jsem živej ale nevim kde to jsem?.. CIS.. jsou blízko? Zeptal jsem se na poslední okamžiku které jsem si byl schopen barvitě vybavit .. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Staré rány (mise pro Ruplikona) Fri Oct 24 2008, 11:32 | |
| Neznámo kde Rebel se na ttebe zamateně podíval Absolutně netušim kdo jsou CIS ale impérium je už blýzko. Dokážeš chodit, neob tě musí někdo odnést? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Staré rány (mise pro Ruplikona) Fri Oct 24 2008, 13:53 | |
| Neznámo Kde [u]
Impérium?.. kdo to k sakru je? Ptal jsme se když jsem se zvedla na vlastní. Ukázal sem směrem kterým jsem tušil že musíme jít. Zjistil jsem že má zbroj je maskovaná do barvy džungle stejně jako rebelova " zbroj".. | |
|
| |
| Předmět: Re: Staré rány (mise pro Ruplikona) Sat Oct 25 2008, 14:23 | |
| Neznámo Kde Rebel se zamračil. "Na to nemám čas, impérium je náš nepřítel, to je vše co potřebuješ vědět. Takže se tě ptám znovu, můžeš choit?" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Staré rány (mise pro Ruplikona) Sun Oct 26 2008, 18:20 | |
| Neznámo Kde
Myslíš že kdybych nemohl zvedl bych se? Řekl sem s notnou dávkou arognace v hlase..[/b] | |
|
| |
| Předmět: Re: Staré rány (mise pro Ruplikona) Mon Oct 27 2008, 16:40 | |
| Neznámo kde "Víš co? Mně je to jedno, klidně si tu chcípni, svou povinost sem splnil." řekl a šel k dalšímu raněnému _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Staré rány (mise pro Ruplikona) Wed Oct 29 2008, 12:12 | |
| Neznámo Kde
To je disciplína.. Pomyslel jsem si a rozhlédl se kolem.. bylo zcela jisté že tohle místo se stalo dějištěm velmi krvavé bitvy... vojáci podobní tomu co mi pomohl a proti nim stáli... Stormtroopeři... Imperium... ale ano.. Vzpoměl jsme si kde jsem a proč jsem se dal na boj proti bratrům kteří zůstlai věrní Palpatinovi.. ano vrací se mi vzpomínky.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Staré rány (mise pro Ruplikona) | |
| |
|
| |
| Staré rány (mise pro Ruplikona) | |
|