| Přihláška Riven Fall (Checkman) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Riven Fall Padawan
Poeet p?íspivku : 66 Age : 30 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: Přihláška Riven Fall (Checkman) Fri Dec 26 2008, 14:15 | |
| Jmeno:Riven Fall
období:klonové války
věk:18
titul:padawan, ochrance jedi
Planeta:Coruscant
světelný měč:obouručný
barva čepele:modrá
styl boje:soresu, ataru
schopnosti:citlivost na sílu
schopnosti jako jedi: odstrčení středních předmětů,síla odolnost
Poznámky:pnoštíhlá psotava,charismatický kluk,modré oči,umím přesvědčit lidi k tomu čemu chci.
Životopis:Narodil jsem se na Coruscantu v bohaté části.Můj otec vlastnil tovármu na zbraně určitá pobočka aratechu.Má matka byla diplomat.Moc jsem své rodiče často neviděl, protože asi mělo hodně prace a na mě neměli čas. Občas jsem chodil s otcem na závody kluzáku moc se mi to líbilo.Matka většinu času trávila v práci.Jednoo dne otcovi přišla divná zpráva, aby se dostavil do místní kantýny.Byli to totiž trandoshané, kteří chtěli od otce zbraně, budto jim dá zbraně bez problému nebo ho zbijí.Otec odmítl a druhý den jsem se dozvěděl, že otec měl v práci nehodu a zemřel.Matka byla zdrcena touto zprávo a já také.Ale já jsem věděl, že to asi nebyla nehoda.Matka se dozvěděla o těch trandoshanech a pro mé bezpeči mne svěřila jako ditě do rukou rutířu jedi.Asi tak dva týdny co mne matka svěřila do rukou jediů byla má matka zavražděna.Když jsem se to dozvěděl chtěl jsem, aby ti lovci odměn zemřeli za to co udělali.A jedi který mi tu zprávu zdělil mi řekl, že nenávist nikam nevede jen k ničení a zabíjeni.Od té doby jsem měl novou rodinu....
email:KoptaThommy@seznam.cz
Naposledy upravil Riven Fall dne Fri Dec 26 2008, 14:25, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Přihláška Riven Fall (Checkman) Fri Dec 26 2008, 14:24 | |
| Beru ho....(páč sem ho sem na OSW přivedl já) | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Přihláška Riven Fall (Checkman) Fri Dec 26 2008, 22:36 | |
| sry že sem píšu, ale.... padawan a obouruční meč. není to trochu divný?? | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Přihláška Riven Fall (Checkman) Sat Jan 03 2009, 12:37 | |
| Na osw už se moc často neukazuji, ale přece jen se tady čas od času objevim a koukám na to co se tu děje a ldii vy mě skutečně nepřestanete překvapovat..
1,Padawan a obouruční meč.... 2,Věk který máš tak by měl udávat v jakém roce jsi začal výcvik tudíž 18?? je blbost! 3,Otcovu továrnu na zbraně bych překousl ale také zvláštní.. !!4!! Sice jsi se dostal k jedium ale nemáš jedinou zmínku jak se přišlo na tvé nadání v síle... ..
Snad jsem na nic nezapoměl..když tak dopíšu | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Přihláška Riven Fall (Checkman) Sat Jan 03 2009, 12:39 | |
| ¨jo ještě něco.. a odepiš sem prosimtě... tvuj výcvik začal během klonových válek nebo už před nimi? | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Přihláška Riven Fall (Checkman) Sat Jan 03 2009, 18:36 | |
| 1. o tom meči sem mu říkal ať si to opraví a ve výcviku má normální... 2. začal ho kyž byl malý dítě...Ono si taky musíš přečíst důkladně životopis 3. Továrna na zbraně...Zvláštní možná ale určitě ne nenormální 4. Citlivost na sílu přišel tak,že když ho dala jedium tak to poznali
BTW: ruple přestaň se do mne navazovat a já narozdíl od tebe vím víc než jen kdo je lukovou sestrou...
a výcvik začal před klonovejma válkama
a povolení na výcvik mám od derka | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Přihláška Riven Fall (Checkman) Sun Jan 04 2009, 11:11 | |
| já se do tebe nenavažuji o tom meči vím. Ale nevíš něco o tom že s mečem se máš vžít?... takže blbost tipu že ho dostal na misi je s prominutím píčo***a
2,Životopis sem četl
3, tu továru beru ale už díky jeho předkům a věku by sae nedostal do chrámu
4, Tento bod je totlní blbost.... děláš jak kdyby jediové byli porota v superstar... příde adept a oni ho vemou....
Nenavažuji se do tebe ale ty si to děláš sám.. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Přihláška Riven Fall (Checkman) Sun Jan 04 2009, 11:16 | |
| 4. ty to asi nechapes...tady de o to,že matka ho vzala k jedium aby ho vychovali a jenom tak nahodou z nej vycitili silu...jinak by ho dali do baby boxu... | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Přihláška Riven Fall (Checkman) Mon Jan 05 2009, 06:28 | |
| já čtyřku cháou až moc a prváě proto se jí směju nejvíc.... normálně by matka dítě vzala po zvláštní události.. ale z toho jak píše přihlášku je evidentní že matka byla totál v pohodě ženská a prostě zašla za nějakejma těma tipasama a normálně tam to dítě flákla se slovy: Třeba to umí nebo ne.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška Riven Fall (Checkman) | |
| |
|
| |
| Přihláška Riven Fall (Checkman) | |
|