| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+14Gralen Padme von Kell Mandalorian Darth Anyt Derk Yall Syntax Cody Undertaker atat Darth Gryat Lance Stone Checkman Potan von Kell Darth Eternal Hatred 18 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| |
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jan 27 2009, 20:57 | |
| Záhada - UFO v Angli... Tentokrát trochu propracovanější montáž ZDE | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jan 27 2009, 21:05 | |
| dobrý _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jan 27 2009, 22:05 | |
| Parádní | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jan 27 2009, 23:12 | |
| Teď jsem četl ten článek jako normální. Tohle je lepší. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Wed Jan 28 2009, 17:08 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Feb 03 2009, 09:56 | |
| Takové jedno psycho - přišel rozkaz 66 a jedné mladé jedi se povedlo utéct. Jenže neutíkala dlouho. (je to jenom pokus, darth Eternal Hatred neumí psát vážně, a tohle je vážné) http://ynr.xf.cz/Rukopis.doc | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Feb 17 2009, 17:50 | |
| comix na pokračování o itchy skywalker. Je to takový pokus, co D.E.H. dokáže, montáž postaviček a skutečného pozadí... no prostě hovadina, co vymyslím jenom já. hier | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1453 Age : 31 Vyznamenání : Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Feb 26 2009, 19:08 | |
| A pokračovanie? Inak, celkom zaujímavé. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Feb 26 2009, 20:02 | |
| Zatím to má jen 3 části, je to dole pod tím velkým obrázkem... http://ynr.xf.cz/itchy/itchy.htmno jelikož po mě furt někdo neco chce, nemám na to čas, ale zítra by mohla přibýt další kapitola. jak říkám - nechám vás napnuté! | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1453 Age : 31 Vyznamenání : Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Feb 26 2009, 20:46 | |
| Tá Itchy má peknú izbu. Odkiaľ berieš tie obrázky? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Feb 26 2009, 21:23 | |
| Díky. No - zadám do googlu to co zrovna potřebuju ("dětský pokoj" "kuchyně") a uložím si to. ve photo filtre obrázek zmenším a dám do okýnka, do toho nakreslím postavičku... myslím, že to může být dobrý komix, parodizující různé hrdiny bojující ve jménu svého jména (heh) | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Thu Feb 26 2009, 21:34 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sat Feb 28 2009, 13:36 | |
| http://ynr.xf.cz/maulova.htm - tak tady máte tu Planou Růži a Maula. Je to doopravdy drsný, já vás varovala. Doufám, že nebudete pohoršení. http://ynr.xf.cz/ruze1.jpg - takle by asi Růže mohla vypadat, někde jsem udělala jak drží světelný meč, ale ten obrázek jsem nenašla. Anyte, Lanci, tv mi pak napiště co si o tom myslíte, poreferujte a já to tam k tomu přidám. | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sat Feb 28 2009, 16:01 | |
| No,môj koment. Je to dobré , ale mohla by si to rozšíriť. Napríklad ich prvú misiu. Mohla si dať kadiaľ išli, čo pri tom robili atď... Aj jej smrť. Mohla by si napísať čo Sidius urobil s jej telom... | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sat Feb 28 2009, 16:41 | |
| ne, radsi to s jejim telem nerozvadej zas budu premyselt zda je to proveditelne _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sat Feb 28 2009, 17:30 | |
| | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sat Feb 28 2009, 17:35 | |
| jestli je mec tak dlouhej jestli by mohl projit mistem A a opustit telo mistem B _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sat Feb 28 2009, 17:37 | |
| Sidiusuv mec ma vice krystalu, kterymi muze upravovat delku zbrane. Zdroj: Encyklopedie SW. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sat Feb 28 2009, 17:44 | |
| | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sat Feb 28 2009, 17:47 | |
| u Sidiuse ano. Jakykoliv mec musi mit vice krystalu na upraveni delky. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun Mar 01 2009, 01:20 | |
| Jo, je to velice nechutný způsob popravy. Co udělal s jejím tělem? Nechtěla jsem to psát. Příběh měl zkončit jejím "výkřikem". tak jako se neví, co se stalo s Maulovým tělem. Pokud nepočítám to, že se nějak našlo a přidělali mu umělý nohy. Stejně jsem nad tím nepřemýšlela. Co by asi mohl? Odnesl někam a spálil. Nebo shodil někam do nejnižších pater, nebo pohřbil na odlehlé planetě. Nechám to na čtenářově fantasi. Je to drsné taky proto, že sjem nčechtěla, aby se z toho stal slaďák - sokové maul a obi-wan, "zhrzený" palpy... | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun Mar 01 2009, 01:29 | |
| jejich první mise - to, co tam museli udělat, nebylo pro příběh důležité. Hlavní bylo, že se do sebe zakoukali a -censored- spolu. Ani jsem nad tím nepřemýšlela, co by tam mohli dělat, měla jsem starosti s jiným vymýšlením... | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun Mar 01 2009, 10:03 | |
| Docela se mi to libi, jen ten konec je na me az moc drsnej ..Ale jinak dobry | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun Mar 01 2009, 10:59 | |
| A má to dobrý koniec. Veľmi sa mi páčila časť kde sa čitateľ dozvie že Obi-Wan bol ten jedi s ktorým ruža -censored-. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
|
| |
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|