| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+14Gralen Padme von Kell Mandalorian Darth Anyt Derk Yall Syntax Cody Undertaker atat Darth Gryat Lance Stone Checkman Potan von Kell Darth Eternal Hatred 18 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:13 | |
| Nemáte někdo sluchátka s mikrofonem? napadla mě taková volovinka | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:14 | |
| Ja mam. Preco? _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:16 | |
| Taky mam | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:20 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:27 | |
| Pekna pisnicka, to zpivas ty s Veronikou? Jinak ja ti ty sluchatka klidne pujcim, ale jsou takovy zvlastni je to jen jedno sluchatko a mikrofon - je to z nakyho setu kde byla mys a numericka klavesnice a tak.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:28 | |
| míša si zase myslel, že to zpívám s bratrem nene všechno já sama jsem prostě mástr blástr of disástr | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:29 | |
| Hh po takovym sluchatku se shanim uz nejakou dobu. Problem je, sehnat takovy, aby sedelo do moji vysilacky. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:31 | |
| Aha, ja ze sem slysela dva hlasy, tak sem myslela zes to zpivala jeste s nekym ..No sem zvedava na pisnicku o Itchy | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:33 | |
| Jinak sestrihala sama nebo s pomoci? _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:34 | |
| - Lance Stone napsal:
- Hh po takovym sluchatku se shanim uz nejakou dobu. Problem je, sehnat takovy, aby sedelo do moji vysilacky.
No tohle ma normalni konektor, jako vsechny sluchatka, tak kdyby se ti hodilo, tak se ho klidne vzdam, mam doma jeste jedny sluchatka (sice s mikrofonem, ale je asi nefunkcni, ale ja ho stejne nepouzivam nebo mam mikrofon na notasu) a to jedno je dost nepouzitelny pro my potreby.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:34 | |
| ano, dva hlasy, protože jsem nestíhala s dechem. Vždy jsem to nazpívala nějak ob sloku, a pak do toho občas něco hučela, aby to znělo jako dva hlasy. Myslím, že to nedopadlo zle. Jen se ještě poprat s textem na Itchy a vybrat nějakou instrumentálku. Napadla mě hlavní znělka star wars nebo todle | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:35 | |
| - Lance Stone napsal:
- Jinak sestrihala sama nebo s pomoci?
to jsem dělala všechno sama. krom té hudby (itartass) | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:36 | |
| Me se to libi ..Wow ta znelka star wars by byla zajimava | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:36 | |
| Jinak Ether uz jsi premyslela o celem prebalu nebo jen takhle o titulni strance?
To padme: Hmm to bude problem. vysilacka ma ten zuzeny. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:37 | |
| já totiž takhle viděla takový žertovný klip, kde to zpíval jakoby luke, bohužel anglicky. No, pokusím se o to. hlavně vymyslet vhodné rýmy. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:38 | |
| aha a neda se nekde koupit redukce? Jj, ten klip sem taky videla, bylo to docela vtipny, fakt to co zpival davalo smysl | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:39 | |
| Ja se k tomu vyjadrim takhle: Ja moc nejsem na tento styl muziky, navic nemuzu hodnotit uplne objektivne, protoze uz je pozde a ja tu nemuzu nechat rvat svoji 5,1 sestavu. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:40 | |
| no já nevím, je to lenom legrace, co dělám, když se nudím a kreslení nebo psaní mi nestačí, tak zpívám koniny, protože zpívat neumím | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:42 | |
| Dokud mi nezacal mutovat hlas, tak jsem udajne umel hezky zpivat. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:43 | |
| mě hlas nikdy nemutoval a nikdy jsem nezpívala hezky. Ale když slyším ty různé zpěváky a zpěvačky, tak si říkám, že mám docela naději na skvělou kariéru. jen najít někoho kdo by skládal hudbu a texty, a já bych mu do toho vřískala a udělali bysme díru... do světa-... jo | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:44 | |
| D.E.H. me se tvuj hlas docela libi Jinak ja jako mala taky udajne umela zpivat, zpivala sem na zakladce ve sboru | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:47 | |
| Já nikdy nikde nezpívala, nikdy nikde nevystupovala (krom dramatáku na základce) a všichni řikali, že nemám talent, jak na kreslení,tak na zpěv, tak na hraní nebo psaní. Celý život jsem si myslela své a myslím si to doted. Nejsem bůh ví jak dobrá, ale baví mě to jako nic jiného, protože tydle věci prostě neřeknou "jsi blbá a hnusná" a neomrzelo mě to po celou dobu, ajko spousty jiných věcí... | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:48 | |
| Ja se dostal tak maximalne na scenu divadla _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:49 | |
| to se máš. O tom, co děláš, ví hodně lidí a dokážou to ocenit. Já jsem štastná jako královna blech, že vy to ocenujete zde, to co já dělám. | |
|
| |
Lance Stone Sniper
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Mar 30 2009, 22:51 | |
| Tebe aspon nekdo jiny za tvuj vykon oceni :-( Me se jeste nestalo, ze by me nekdo od nas z Irisu pochvalil, ze se tam neco extremne podarilo. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
|
| |
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|