| Výcvik pro Fondeyna (Shaf) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Thu Feb 07 2008, 21:13 | |
| Hangár na Korribanu
Stojíš před opráskanou nákladní lodí třídy Dynamic, patřící Czerce. K tobě se blíží protokolární droid a osloví tě tvým jazykem. [Zdravím, ctěný pane. Co jsi přejete?] Trpělivě vyčkává na tvou odpověď. | |
|
| |
Shaf High Jedi General
Poeet p?íspivku : 520 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Fri Feb 08 2008, 08:08 | |
| Hangar na Korribanu
Stojim a divam se na tu lod. proc muze byt taka zanedbana pytam se toho droida
Proč je tahle lod takhle zanedbana a opraskana? | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Fri Feb 08 2008, 12:11 | |
| Hangár na Korribanu
Nevím pane, odpověděl droid, tentokrát basicem. Ptejte se jejího provozovatele, společnosti Czerka. Budete si přát ještě něco jiného, mladý pane? Zeptal se tě a čekal na tvou odpověď.
Naposledy upravil dne Fri Feb 08 2008, 12:34, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Shaf High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Fri Feb 08 2008, 12:16 | |
| Hangar na Korribanu
Ano,kde muzu najit jeho provozovatele?Zvedeve se ptam. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Fri Feb 08 2008, 12:43 | |
| Hangár na Korribanu
Společnost Czerka sídlí v této budově, ukázal na budovu za sebou. Říkal to jako, kdyby to vědělo každé malé dítě. Třetí dveře vpravo. Ještě něco. Řekl poněkud nakvašeně a tz sis všiml, že vynechal oslovení. | |
|
| |
Shaf High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Fri Feb 08 2008, 14:13 | |
| Hangar na korribanu
Hrdinsky vykracujem do budovy a v ktorej najdem majitela tej lode a rikam si je to krasna lod zeptam se ho jesti ju nebude chtit opravit Dobrej den pane.Vydel sem vasi lod a nebila zrovna v nejlepsim stavu.Co vy na to kdybych vam ju trcha dal do poradku? | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Fri Feb 08 2008, 17:02 | |
| Osada Draeshdea - ústředí Czerky
Tu loď nemá cenu opravovat. Ale myslím, že ve skutečnosti chcete do Akademie. Podle vašeho meče a toho, že jste tu nový. V kantýně najdete dobrý kontakt, jmenuje se Mekvela, je to jediná Twi'lečka s červenou kůží. Ptejte se po ní. Ona vám jistě pomůže. Pak ti naznačil, že bys mě odejít. | |
|
| |
Shaf High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Fri Feb 08 2008, 17:16 | |
| Osada Draeshdea - ústředí Czerky
Tak sem odesel smerem za tou pani.Urcite by mne mohla neco naucit Kdyz sem tam dorazil tak k ty pani mluvim. Dobrej den,je mi cti se s vami stretnout.Chci vas pozadat ci by ste mi nebyly ochoten dat vycvik? | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Fri Feb 08 2008, 17:52 | |
| Osada Draeshdea - kantýna
Co chceš, červe. Okřikne tě Mekvel. Cvičit? Tebe cvičit nebudu. Mám pro tebe nabídku. Jestli se chceě dostat do Akademie. Pak čeká, co jí řekneš. | |
|
| |
Shaf High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Fri Feb 08 2008, 17:57 | |
Ven sni,povec mi tu nabitku co pro mne mas Rekl sem si ze to muze bejt neco vhodny pro muj vycvik Tak a netrpielivo cekam na jeji odpoved. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Tue Feb 12 2008, 14:55 | |
Kousek vocaď jeden mladej student šikanuje neschopný kandidáty, zabíj jeho i je. Má to jeden háček. Nesmíš použít meč, jenom Sílu a musí to být zvláštním způsobem. Budu tě pozorovat. Pak ti naznačila, že to je vše. | |
|
| |
Shaf High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Tue Feb 12 2008, 19:54 | |
Prijedu tam a zacnu.Svy vlnou jsem hodil kamen ho dlavy a zabil jsem toho studenta.Potom jsem ho pre jistotu taky vlnou hodil do steny abych ho dorazil.Fuuu,a je to je ponemTak my mystrice je po nem nebyla to mi prvni obet. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Feb 14 2008, 06:52 | |
| Vchod do Akademie
[Co to děláš?] Zařval Wookiee, který vypadal jako ten, kdo mučí ty adepty. Přišel k tobě a v očích měl obrovský vztek a v ruce svůj červený a zapnutý meč. Mocně na tebe wookieejsky zařval něco nepřeložitelného a tys věděl, že ti vyhrožuje a že nejspíš budeš muset použít meč, i když jsi nesměl. | |
|
| |
Shaf High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Mon May 05 2008, 18:48 | |
| Vchod do Akademie
Fúha to bude ale malér.Rozbehol sa na mna s mečom a ja ho nemôžem použiť.Tak skúsim niečo vymyslieť.Utekám čo mi len sili stačia.Už ked Wookie prestáva vládať tak sa mu žačínam strácať.Ked som sa mu stratil z dohladu tak som sa skryl za obrovský balvan.Teraz sa mi ostáva len modliť aby ma tu nevidel.Ak Wookie prechádza okolo tak si ma nevšimol.A šiel speť.Fú!Teraz som mal veľké sťastie že si ma nevšimol. | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sat May 10 2008, 22:29 | |
| Vchod do Akademie
[Zdravím, příteli,] uslyšel jsi za sebou ve wookieeštině a někdo tě popadl za košili. [Co tady pohledáváš?] zařval na tebe hrozivě. A zapnul meč. [Mě jen tak neutečeš. Věděl jsem, kde jsi.] | |
|
| |
Shaf High Jedi General
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) Sun May 11 2008, 08:27 | |
| Odfúkol som ho pomocou síli a rýchlo som si vytiahol meč a začalz sme sa biť s Wookiem o život a smrť.Po takých päťtnástich minútach som ho prebodol. Uf,teraz som mal veľké sťastie. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro Fondeyna (Shaf) | |
| |
|
| |
| Výcvik pro Fondeyna (Shaf) | |
|