| Star Wars Trading Card Game (TCG) | |
|
+47pikolak tomicery Astonek N(e)S(e)R Darth Daron teve32 dadavejdr Fixík Aramis de Gaudente Sxstorm Larry Tannis Orita-kill muuurgh2 Laraxis Darth_Radim Ki Pe3n Muuurgh Rocko darth hegi Sayboot Darth Anyt maul Lynky Zbynislav Plo Koon Xavier LaMpA Tik & Tok Lance Stone Checkman robkill Undertaker Snacki6 Darth Gryat FuFu Darth Assmondeus Garth wombo darth t-error Derk Yall Cody Darth_Mark Inferno Potan von Kell vooj-tae 51 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Mon Jan 12 2009, 17:22 | |
| Ne, ne. Jen že v Černým Rytíři (to čr neznamenalo českou repbuliku ) Brno se nic oficiálního nepořádá. | |
|
| |
Zbynislav Adept
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 11. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Mon Jan 12 2009, 19:04 | |
| - Potan napsal:
- Ne, ne.
Jen že v Černým Rytíři (to čr neznamenalo českou repbuliku ) Brno se nic oficiálního nepořádá. Dobrá tedy. Podívám se ještě po něčem. Jestli to má cenu. Našel jsem zatím jedný stránky, ale ty byli staršího data. | |
|
| |
Lynky Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 21. 01. 09
| Předmět: tcg Wed Jan 21 2009, 18:45 | |
| Asi taky začnu hrát nebydlí tu někdo okolo liberce? | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Sat Jan 24 2009, 13:33 | |
| Podhůří Orlických hor. TO je trochu z ruky. | |
|
| |
maul Adept
Poeet p?íspivku : 28 Registration date : 05. 02. 09
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Thu Feb 05 2009, 13:47 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 21:00, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Sun Feb 08 2009, 18:02 | |
| Ahoj Maule. Mohl bych se tě na něco optat? | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Wed Feb 11 2009, 08:27 | |
| Měl bych otázku. Už asi měsíc se snažím na netu někde sehnat hrací karty a nedaří se mi to. Mnohokrát zmiňovaný Černý rytíř prodává už pouze rozšiřující balíčky po 11 kartách, tak se chci zeptat, jestli i z těchto rozšiřujících balíčků je možné poskládat hrací balíčky. Díky za odpověď. | |
|
| |
maul Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Wed Feb 11 2009, 20:31 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 20:48, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Wed Feb 11 2009, 21:47 | |
| - maul napsal:
- zbynislav, musim te sklamat zakladni balik uz dnes nesezenes a pokud ano tak velmi obtizne, narazil jsem na par stranek kde je prodavaji ale nemaji je na sklade a uz mit ani nebudou od te doby co prestala byt tahle hra podporovana, tak preziva diky vernym hracum, zberatelum. ale doplnkujici balicky jsou nejlepsi volbou, urcite znich postavis skvely balik, ale pokud jsi zacatecnik tak pravidla najdes na internetu. jsem z kutnohorska a shanim nekoho skym bych mohl hrat takze klidne i z prahy. ozvete se nekdo na moje icq prosim 405 702 900
Já jsem z Východních Čech, takže jsem taky dost mimo, ale do Prahy možná pudu na školu. Našel jsem na netu inzerát, kde jeden člověk nabízí 36 nerozbalených balíčků po 5 kartách z edice Attack of the Clones. Cena dohodou. Přemýšlím o tom, že z nich bych určitě dokupy balíčky dal. Co myslíš? Pokusit se to získat nebo radši kupovat boostery po 11 kartách? Další problém je, že nikdo v mém okolí tuto hru nehraje. A za další nevím, kde sehnat hrací pole. Hru bych začal hrát až se dostanu buď do Prahy nebo do Brna na školu. Doufám. Díky za odpověď | |
|
| |
maul Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Thu Feb 12 2009, 20:53 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 20:55, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Thu Feb 12 2009, 21:34 | |
| - maul napsal:
- zdravim, to jak pises ze jsi nasel boostery po 5, tak ty uz sem nasel asi pred rokem. rozhodne ti je nedoporucuju kupovat, uz kvuly vysoke cene, majitel chce zane asi 1500, ale to neni tak dulezite ale co je nejhlavnejsi ze v 5 kartickovem boostru nenajdes vzdy hvezdu=vzacna karta. zatimco v 11 kartickovem boostru mas jednu hvezdu jasnou, docela casto se mi stava ze tam najdu i dve. ze nemas hraci pole ani nehraje roly, a zetony to samy. ja chodim na stredni skolu do kolina, ale kdybys jezdil do prahy mohli by sme se nekdy sejit , ja taky nemam skym hrat. v praze je dost hracu, nektere znam. skus treba tu hru nekomu doporucit ve skole, nebo ztvych kamosu
Díky za odpovědi. Mám ještě jednu otázku. Na jedněch stránkách jsem objevil Star Wars: A New Hope (Dark side game pack) starter. Údajně ho mají skladem. Chtějí za něj 429,- Nevím, jestli do toho mám jít, je to stará edice a tech karet je tam jen 40. To se mi radši vyplatí kupovat ty boostry po 11 kartách za cca 35,- Co ty myslíš? | |
|
| |
maul Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Thu Feb 12 2009, 21:57 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 20:50, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Thu Feb 12 2009, 22:17 | |
| - maul napsal:
- tak to rozhodne. ale pokud chodis na nemcinu, nebo umis hodne spatne anglicky , tak tuhle hru ani nehraj protoze anglictina je tady dulezita, hlavne na prekladani schopnosti karet
Na němčinu chodím, ale nesnáším ji. Bylo to nejmenší zlo při výběru druhýho jazyka. Angličtinu mám jako primární jazyk a jsem v ní celkem dobrý. Mám tedy za 2, ale byl jsem už od školy na výměnným pobytu v Dánsku a v červenci na praxi taky v Dánsku. Také si myslím, že tyto karty budou tak trochu možnost, jak si svou angličtinu vylepšit. Hlavně slovní zásobu. Sledování seriálů, hraní her atd. zde všude se naučím spoustu nových slovíček, které pak už nezapomínám. Ještě jedna věc. Jakou roli hrají jednotlivé edice těchto karet? Dají si míchat nebo jsou karty z novějších edicí lepší než ty ze starých? Na Černým rytíři mají boostery asi z 5 různých edic. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Fri Feb 13 2009, 13:35 | |
| Pokud já vim to jde smíchat dohromady. Jinak Já jsem sehnal záklaní set AotC se 170 kartami přes aukro za 250 Kč. | |
|
| |
maul Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Fri Feb 13 2009, 16:52 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 20:51, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Fri Feb 13 2009, 17:34 | |
| - maul napsal:
- tak jako edice maji vyznaznam, kazda edice obsahuje karty z jinych epizod starwars, edic je celkem 10 a muzes najit edice zamerene na charaktery, na pozemni jednotky, na vesmirne, na temne karty, na svetle, kazda edice je take urcena pro jiny typ hracu.nezalezi vubec jestli je edice stara, v kazde edici najdes skvele karty, ktere ti pomohou vyhrat. nekoukej nato jestli je stara ale jake karty obsahuje. sam nemuzu rict a nevim ktera edice je nejlepsi, protoze neni zadna, kazda edice ma svoje vyhody, tak nejde rict ze jedna je nejlepsi. prostuduj si na internetu co ktera edice opbsahuje za karty a poznas sam, ze vsechny edice maji unikatni kousky. co se tice michani, tak to je samozrejmost, karty muzes michat jak chces z jake koliv edice. kdyz sem zacinal tak se sbiral edici sith rising, nyni sbiram vsechny dostupne a moje sbirka karet je uz hodne rozsahla.
Rozumim, už jsem si asi 3 edice prohlížel na oficiálních stránkách. Zaráží mě ale, kde jak můžeš stále shánět nový přírůstky do sbírky. Na internetu jsou k mání jen u Černýho rytíře. Nikde jinde jsem na ně nenarazil. | |
|
| |
maul Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Fri Feb 13 2009, 18:32 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 20:52, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Fri Feb 13 2009, 19:24 | |
| - maul napsal:
- tak jako hodne karty kupuju na cernym rytiri, tak vymenuju smim kamosem, ktery je sbira take a obcas nekdy koupim od nekoho na internetu jeho karty, ktere nemam
Aspoň mě se zdá, že v Černým rytíři vyprodávaj poslední kousky nebo tomu tak není? | |
|
| |
maul Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Sat Feb 14 2009, 11:31 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 20:52, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Sat Feb 14 2009, 14:21 | |
| - maul napsal:
- na tohle ti nemuzu odpovedet z jistotou, ale vzdycky to tam doplnuji kdyz nakou edici vyprodaji, tak jim za cas pride, tj treba 14 dnu nebo tri nedele, nekdy i mesic, ale vzdycky jim to tam prislo. podle me jim tam zase prijdou, tohle nejsou urcite posledni kousky. ale jestli chces hru hrat a sbirat karty, tak nevahej s koupi protoze se muze stat ze za nejaky cas uz karty nesezenes
Jasně, souhlasím. Pokusím se v pondělí na aukru vydražít kompletní sadu. | |
|
| |
maul Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Mon Feb 16 2009, 16:59 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 20:38, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Mon Feb 16 2009, 17:30 | |
| - maul napsal:
- tak co, vydrazil si ten zakladni balik?
Sorry, seknul jsem se ve dnu. Je to až zítra. Tou dobou budu na kompu ve škole, tak to snad klapne. | |
|
| |
maul Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Mon Feb 16 2009, 17:58 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 20:41, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Zbynislav Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Tue Feb 17 2009, 15:43 | |
| Tak jsem to vydražil. S dobírkou za 385,- Set se skládá z krabice, 2x hrací plocha (jedna v češtině a jedna v angličtině), kostky, žetony, návod (v angličtině) a přes 210 karet. Každopádně jsem spokojen. Později se snad pustím do dokupování dalších karet. Teď jsem ale dost finančně vyšťavenej. | |
|
| |
maul Adept
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) Tue Feb 17 2009, 16:48 | |
|
Naposledy upravil maul dne Wed Mar 25 2009, 20:42, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars Trading Card Game (TCG) | |
| |