| STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) | |
|
+6Feist Muuurgh Jaldithas Darth_Radim Darth Gryat Riven Fall 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Riven Fall Padawan
Poeet p?íspivku : 66 Age : 30 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Sat Mar 14 2009, 20:05 | |
| znate nekdo movie battles? | |
|
| |
Riven Fall Padawan
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Sat Mar 14 2009, 20:56 | |
| | |
|
| |
Riven Fall Padawan
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Sat Mar 14 2009, 20:58 | |
| | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Sun Mar 15 2009, 09:43 | |
| znam ale kde stáhnout? když už jsi sem založil topic a dal špatně obrázky. | |
|
| |
Riven Fall Padawan
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Sun Mar 15 2009, 10:28 | |
| grayte link pro tebe:http://www.moviebattles.com/ Hned na prvni strance to stahnes bacha ma to 1GB | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 07 2009, 17:59 | |
| No to je dobře že Movie Battrles znáte já mám stím problém před dvěma roky mi to jelo bez problému ale poslední dobu mi to píše Code 2 Ilegal Activity. Tak se ptám co má tohle znamenat ?? Já už zkoušel každou radu do konce jsem to zkoušel i bez cracku. No dopadlo to mnohém hůř. Došlo v nitřní chybě a bude ukončena. Tak tohle byla fakt pecka tohle to | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 07 2009, 20:13 | |
| Suuuuuper hra,kdyby mi jel PC tak bych to stále hrál,ale už mi měsíc nejede,tak jsem vyšel ze cviku. Hrál jsem jenom za only force user sitha(bez meče) nejoblíbenější otravná taktika bylo zakempit se v naboo v hangáru na balkóně a každý kdo za mno jel výtahem,byl odhozen do propasti | |
|
| |
Muuurgh Temný účedník
Poeet p?íspivku : 67 Age : 23 Registration date : 30. 08. 09
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 07 2009, 20:42 | |
| hraju uz 2 mesice a jeto parbicka ale clovek seto musi naucit jinak si neskrtne ani nahodou musite zait nekdo hrat! muj nick je commander appo | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 07 2009, 20:44 | |
| jé,pokud jsi hrál na CF serveru tak jsem tě hodněkrát zabil | |
|
| |
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Mon Oct 12 2009, 20:13 | |
| Teď jsem hrál Knights Of The Force. Vyrobil jsem novou hru no ikdyž je to pořád vě výrobě. Movie Duels. Ikdyž to není úplně přesné podle tech bitevních scen. Ale trochu podobně. Pokud jste už hráli skutečný Movie Duels tak jste asi ještě zístili. Že si tam můžete vxbrat jkou chcete postavu a v každé mapě z někým batlite. Nejřív byl Magnaguard ptom Shaak Ti a Quigon. Potom to bylo těší už ne jeden proti jednomu ale dva proti jednomu. A aby to nebylo horší ptom přibyl další navíc takže byli tři. Obiwan Yoda Mace. Něco takového budu dělat. No už mám udělaných šest map. Ale zatím tam nejsou ani dva ani tři ale taky budou. Jen tak na zkoušku jsem zkusil jestli bych tři zvládnul a docela jo. | |
|
| |
Muuurgh Temný účedník
Poeet p?íspivku : 67 Age : 23 Registration date : 30. 08. 09
| |
| |
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Fri Oct 16 2009, 14:43 | |
| | |
|
| |
Feist SPAMER
Poeet p?íspivku : 84 Registration date : 16. 10. 09
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Fri Oct 16 2009, 22:05 | |
| no ja taky hraju Movie Battles a je to celkem parbicka uz je i nove RC XD celkem je to vilepsenejsi XD | |
|
| |
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Sun Oct 25 2009, 17:58 | |
| Aona vyšla nová verze Movie Battles ??? Pošli odkaz. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Sun Oct 25 2009, 18:20 | |
| Hrál jsem jen jednou a docela mazec Někdo si tím moc hezky vyhrál, jen co je pravda... | |
|
| |
Seraf Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 157 Age : 30 Vyznamenání : Nějaký zapomenutý mistr Jedi.... Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Sun Oct 25 2009, 20:56 | |
| Vypadá to pěkně, nevíte kde se to dá stáhnout? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| |
| |
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Tue Oct 27 2009, 14:15 | |
| Já bych si rád zahrál Movie Battles ale nemůžu píše mi to Ilegal Activity Code 2 No zkoušel jsem různé možnosti a varianty ovšem bez úspěchu. Např. jsem obyčejné Academy nechal bez cacku a nainstalovál jsem Movie Battles. No ještě horší pří spouštění hry mi naběhne chyba. (Při spouštění se vyskytla chyba a byla ukončena.) No takže zase nic, místo ilegal activity jsem přešel k téhle chybě. Tak jsem přešel k názoru že si už Movie Battles nikdy nezahraju. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 28 2009, 14:18 | |
| To hrát nebudu, mam nejradši originál JKA. | |
|
| |
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 28 2009, 16:24 | |
| Aha originál JKA no není špatný ale po čase je už nudný a chce to novou pecku ! Mody mapy atd. potom nakonec už celé mody to je pecka. Ještě se vrácím k Movie Battles II Tady fakt nikdo neví jak to rozjet ?? Pokud někdo měl stejný problé, z chybou Ilegal Activity code 2 tak mi prosím vás pomocte opravdu bych byl vděčný | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 28 2009, 16:49 | |
| Já hraju stejně multiplayer. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 28 2009, 17:45 | |
| Jj, multyplayer je stejně nej z celý JA Taky si občas teďkom dám a zavzpomínám na starý dobrý časy, co sem aji v klanu hrával... | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 28 2009, 18:19 | |
| No tak já hraju v klanu teď. v jakým jsi hrál? | |
|
| |
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) Wed Oct 28 2009, 19:43 | |
| Já jsem vžádném klanu nikdy nebyl. To z jednoho důvodu jsem mizerný hráč. Už z Call of Duty 2 mám furt problémy. Měl jsem score asi 30 ale umrtnost 210 Opravdu velký rozdíl že ? A v Movie Battles jsem taky nebyl moc dobrej. Měl jsem sice meč ale stejně mě vždycky prosekli takže já nevím jak to dělaj ale stejně jsem se kryl. Možná proto když hraju mizerně dostávám za to bany. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) | |
| |
|
| |
| STAR WARS JEDI ACADEMY:Movie battles (neco jako datadisk) | |
|