| Sithove | |
|
+31Elinor Yall Vikinger HoLoW Jakkob Killer Ashoka Wrait Jaldithas Ultimate J.T.Bansbi Darth_Radim Padme von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Xavier lord mikerrus elinor revan Darth Gryat Ruplikon Lukin013 Undertaker darth t-error vooj-tae Darth Assmondeus Stopa Derk Yall LaMpA Cynamon Potan von Kell Shaf ScorpiO 35 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Sithove Mon Mar 23 2009, 15:26 | |
| | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Sithove Mon Mar 23 2009, 15:43 | |
| | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Sithove Tue May 05 2009, 17:27 | |
| Já a sith osamělost-jo krutost-jo potřeba někoho ovládat-jo (kdo by nechtěl)někoho ovládám-jo (verču) moc-zběsilá touha po moci (to asi každý...)schopnosti v síle-kulový, ale není se čemu divit, na zemi je na tom snad každý, kromě davida coperfielda... jo.jsem zlý a krutý sith, ale jen ten humor to kazí neberte mě dnes vážně | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1453 Age : 31 Vyznamenání : Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Sithove Tue May 05 2009, 17:29 | |
| U mňa je to podobne. Akurát ja nemám koho ovládať. | |
|
| |
| Předmět: Re: Sithove Tue May 05 2009, 17:32 | |
| a co tvoje přítelkyně? psal si, že nějakou máš, tu neovládáš? | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1453 Age : 31 Vyznamenání : Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Sithove Tue May 05 2009, 17:32 | |
| Tá sa len tak nedá. | |
|
| |
| Předmět: Re: Sithove Tue May 05 2009, 17:34 | |
| Ale když máš přítelkyni, tak snad nejsi osamělý?
Naposledy upravil Darth Eternal Hatred dne Tue May 05 2009, 17:36, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Sithove Tue May 05 2009, 17:35 | |
| ... myslíš si, že sithové používali zrcdla? | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
| Předmět: Re: Sithove Tue May 05 2009, 17:36 | |
| Si nie som istý. | |
|
| |
| |
| |
Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: Sithove Tue May 05 2009, 18:38 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- Já a sith
osamělost-jo krutost-jo potřeba někoho ovládat-jo (kdo by nechtěl) někoho ovládám-jo (verču) moc-zběsilá touha po moci (to asi každý...) schopnosti v síle-kulový, ale není se čemu divit, na zemi je na tom snad každý, kromě davida coperfielda... jo. jsem zlý a krutý sith, ale jen ten humor to kazí
neberte mě dnes vážně Já a Sith osamělost-rozhodně krutost-velká potřeba někoho ovládat-neustálá někoho ovládám-ovládám moc-na nic jiného nemyslím schopnosti v Síle-o těch ještě nevím Smysl pro humor nemám. Naposledy jsem se zasmál při KOTORu když jsem donutil Zaalbara zabít Mission. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Sithove Tue May 05 2009, 22:27 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- že by se maul každé ráno prohlížel "sakra.. co ten beďar tady... no potěž koště, to zase vypadám,, jsem si přeležel tvář, a tendle symbol vypadá.. no prostě vypadá divně. Kuurňa! jak se mě může jít strach, mám tak zarudlý oči jako po nějakym flámu... zíííív. Ještě že nemam vlasy, rohy se díky bohu nedají rozcuchat..."
Maul by svoje bedary nevidel, byl cervenej..Ale dobra samomluva, tezko rict jestli se nekdy v zrcadle videl..Ale kdyz ne v zrcadle, v odrazu vody snad jo.. Darth Assmondeus: Teda ty si zlej, chudak Mission _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Sithove Tue Nov 03 2009, 21:02 | |
| - citace :
- Já a Sith
osamělost-rozhodně krutost-velká potřeba někoho ovládat-neustálá někoho ovládám-ovládám moc-na nic jiného nemyslím schopnosti v Síle-o těch ještě nevím
Smysl pro humor nemám. Naposledy jsem se zasmál při KOTORu když jsem donutil Zaalbara zabít Mission. No umě je to podobný taky toužím po síle po větší moci, založit říši, A z nervama jsem taky na tom dost špatně. A někoho ovládat na to mám pořád chuť jenomže si lidi nedají říct. Já jsem v klidu, jenom jak mě někdo začne provokovat tak hned vybouchnu, já nemám rád lidi kteří se domě furt navážej myslí si jaký jsem chudák hlavně že on je BOREC ! | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Sithove Tue Nov 03 2009, 21:04 | |
| KOTOR jedničku i dvojku sem nejdřív taky dál za temnou stranu. Já zas zabyl Zaalbara i Mission oba najdenou. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Sithove Tue Nov 03 2009, 21:13 | |
| já zabil všechny, tkeří se mi nelíbili. | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Sithove Tue Nov 03 2009, 21:14 | |
| Já a Sith osamělost-no,aj jo aj ne krutost-velká potřeba někoho ovládat-už ovládám někoho ovládám-ovládám moc-kdopak by nechtěl? schopnosti v Síle-mám nedostatek midichlorianů,zkouším jak pomůžou mitochondrie
Smysl pro humor mám bezmezný,pro vtípek vraždím | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Sithove Tue Nov 03 2009, 21:16 | |
| Já a Sith osamělost-mco ne krutost-nehorázně krutý potřeba někoho ovládat- čím více, tím lépe někoho ovládám-rozhodně. Tancuje tak, jak já pískám moc-Rozhodně... alespoň ta fyzická, ta je nehorázná. schopnosti v Síle- moc jich není... prakticky žádná.
smysl pro humor: rád se pobavím... ale nesnáším blbé vtipy. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sithove Tue Nov 03 2009, 23:38 | |
| - Ultimate napsal:
moc-Rozhodně... alespoň ta fyzická, ta je nehorázná. ¨ Neplést silnej jako silák a silnej jako tlustoch Si pleteš _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Sithove Wed Nov 04 2009, 14:45 | |
| silnej jako kalík cvalík jinak mě na fyzické síle moc nezáleží,pro mě je hlavní obratnost,rychlost a psychycká síla | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Sithove Wed Nov 04 2009, 17:47 | |
| - Potan napsal:
- Ultimate napsal:
moc-Rozhodně... alespoň ta fyzická, ta je nehorázná. ¨ Neplést silnej jako silák a silnej jako tlustoch Si pleteš myslím silnej jako silák... | |
|
| |
Wrait Neutrál
Poeet p?íspivku : 542 Age : 29 Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: Sithove Wed Nov 04 2009, 18:46 | |
| já se přidám:
Já a Sith osamělost-dosti krutost-za hory za doly potřeba někoho ovládat- čím více, tím lépe někoho ovládám-Jo a není toho málo moc-víc víc víc... schopnosti v Síle- něco jako ovládnutí mysli?
smysl pro humor je, ale nevim kdy a kde. | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Sithove Wed Nov 04 2009, 20:11 | |
| OK ja taky
Já a Sith osamělost- ani ne krutost- tak středně potřeba někoho ovládat- minimálně jednu osobu někoho ovládám- momentálně ne moc- celkem jo schopnosti v síle- ani nevim, občas se něco projeví
smysl pro humor: dost | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Sithove Fri Nov 06 2009, 19:26 | |
| Já a Sith? Tak z půlky možná aji joo, ale spíše sem ten klaďák | |
|
| |
HoLoW Adept
Poeet p?íspivku : 33 Age : 34 Registration date : 22. 02. 09
| Předmět: Re: Sithove Mon Dec 28 2009, 00:10 | |
| Fajn fajn Já a Sith ? osamělost- téměř v každé situaci citím budoucí zradu krutost- moc ne potřeba někoho ovládat - čím víc tím líp někoho ovládám- bohužel moc - získávám jí stále víc schopnosti v síle - Vize budoucnosti smysl pro humor: nestěžuju si | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Sithove Tue Jan 05 2010, 23:03 | |
| Já a Sith osamělost-ani ne, ale je prima krutost-lepší nevědět potřeba někoho ovládat-jo někoho ovládám-sám sebe moc-jo a hodně schopnosti v Síle-zřejmně ano
Smysl pro humor: Jak kdy, když jsou okolnosti tak proč ne. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sithove | |
| |
|
| |
| Sithove | |
|