OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer Empty
PříspěvekPředmět: Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer   Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer Icon_minitimeTue May 19 2009, 22:01

Coruscant - Chrám jedi - Hangár:
Uběhlo jen pár hodin od chvíle kdy jsi byl obeznámen s misí a již jsi měl opustit Coruscant. Rychlost odletu značila důležitost tvého úkolu, včetně faktu, že tě doprovází mistr Yoda. Když jsi se octl v hangáru chrámu, s veškerou potřebnou bagáží, málem jsi se kvůli množství pobíhajících pracovníků nemohl hnout. Něco se dělo, ale nikdo z těch, které jsi zastavil ti nebyl schopen vysvětlit co se děje. Přesto však množství připravovaných stíhačů a lodí vyvolával obavy. Když jsi se konečně dostal k lodi, která tebe a mistra yodu dopraví na Kashyyk startovala zrovna eskadra dvanácti stíhaču Eta-II.
"Zmatek zaplavil srdce zdejších, ale rozum musí pročistit jejich mysl, chtějí li dosáhnout svého výsledku," pravil na tebe Yoda, který se náhle ocitl vedle tvého boku. Zapadající slunce ozářilo jeho tvář a zvýraznilo jeho tvář zvrásněnou obavami.
"Temná strana se rozrůstá a zasévá bolest do mnohých z nás, oslabuje nás, hledá naše slabiny a pak nás tvrdě uděří, nečekaně, bez lítosti. Zneužívá té chvíle kdy jsme nejzranitelnější a vyplnuje nám mysl, proto poddat se nesmíš nechat. Překonej svůj žal and tvou nedávnou ztrátou, již málem temná strana ovládla tě, zneužila tvé chvíle slabosti, proto si ty obzvláště pozor dávat musíš," Yoda dokončil svůj monolog a ponechal tě chvíli hledět na rušný provoz města.
Zasáhla tě plechovka do hlavy a trochu to zabolelo.
"Mise čeká nás, nezdržuj mladíku," křikl Yoda ze dveří lodě a zelezl dovnitř.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

Poeet p?íspivku : 495
Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu
Registration date : 04. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer   Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer Icon_minitimeTue May 19 2009, 22:28

Coruscant - Chrám jedi - Hangár:

V hangáru byl neskutečný zmatek. Kloni běhali sem a tam, stíhačky vylétávali jen jak to šlo. Mistr Yoda se objevil po mém boku a začal vést své dlouhé oblíbené řeči. Po mém incidentu s kolny jsem mu věnoval větší pozornost. Byla jsem rád, že jsem mohl v chrámu vůbec zůstat. Ale tentokrát měl mistr stejně pravdu. Měl jsem zhruba stejný pocit.
Mistr nasedl do transportu a začal mě popohánět.
Nebojte mistře zdržovat vás nechci.řekl jsem a pousmáll se na toho legračního zeleného trpaslíka.
Mistře nejsem si jist zda jste mi to říkal ale jaký je náš úkol?
Zeptal jsem se a nasedl do transportu.
Ten zavřel dveře a začal stoupat. Letěl na oběžnou dráhu. Předpokládal jsem že letíme na jeden republikový útočný křižník třídy Venator. To byla moje nejoblíbenější třída. Ne protože byl největší ale kvůli desingu.
V transportu s námi bylo ještě pět klonů. Divně se na mě dívali a já věděl proč. Bylo mi to líto ale pak jsem si vzpoměl na řeč mistra Yody, která mi dodala trochu klidu...
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer   Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer Icon_minitimeSun May 24 2009, 14:05

Coruscant - Orbita planety:

"Náš úkol je i mě neznámý, cilné cítění v Síle mě na tuto výpravu donutilo. Mnoho temného a neznámého se začíná drápat na Kashyyk," Yoda se zachmuřil "Mnoho bolesti z Kashyyku pochází."
Yoda se znovu věnoval řízení a tesně se vyhnul prolétávající nákladní lodi. "Ti dnešní mladí, řidičák nebal bych jim," postěžuje si Yoda a málem narazí do výletní fregaty. Po pár dalších minutách letu plného těsných úniků ze srážky se lod bezpečně a zázrakem nepoškozená dostala na orbitu planety. Zprvu směrovala ke trojici Venátorů, ale následně uhla jiným směrem.
"Tyhle lodě nyní potřebuje flotila na Kelbesh se vypravující," poznamenal Yoda když si všiml mírného zklamání ve tváři Jediho. "My musíme co nejvíce nenápadní být, nechceme-li řilákat všechny šiky temnoty na nás," dovysvětlil Yoda a zadal do počítače trasu na Kashyyk.
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer   Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer Icon_minitimeSun May 24 2009, 22:22

Cesta na Kashyyyk

Trochu mě zamrzelo že neletíme s těmi Venatory. Pak jsem si ale uvědomil že to je zároveň trochu dobře, aspoň nebude žádná bitva. Ale kdyby byla bylo by to horší.
Z vašich řečí zní jakési tajemno mistře. Vypadá to tak dobrodružně.
Loď sebou trhla a mi vstoupily do hyperprostoru. Palubní počítač zahlásil že na Kashyyyk to je aještě pět hodin. Bylo to asi přes čtvrt galaxie.
Už jsem se těšil na ty velké chlupaté wookie.
Máte tam nějaké přátele mistře? Já jsem tam ještě nebyl ale s některými wookiemi jsem se už setkal.
Zeptal jsem se mistra a vytáhl z kapsi moji elektronickou knihu. Četl jsem si nějaká román z dávné minulosti z období Jedijské občanské války...
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer   Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer Icon_minitimeWed Jul 08 2009, 02:35

Cesta na Kashyyyk

"Oh ho ho, známosti jisté mám tam, ale události tam prožité patří jen uším dospělých," zasmál se Yoda, aby trochu zmírnil již napjatou atmosféru.
"Dávno tomu však je, kdy se většina přátel mých spojila se Silou," pravil o něco chmůrněji. "Neni to požehnáním, vidět mnoho přátel umírat," dořekl smutným tonem, když vzpomínal na doby dávno minulé.
Po chvilce byla zamračenost v mistrově tváři nahrazena malým usměškem.
"A co ty Padawane? Máš svrdce vyvolenou tam?" Yoda se zarazil, a pak se opravil "Přátele, přátele myslela mysl má," řekl Yoda, který náhle ještě víc zezelenal.
Návrat nahoru Goto down
An-Drew Deer
High Jedi General
High Jedi General
An-Drew Deer

PříspěvekPředmět: Re: Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer   Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer Icon_minitimeThu Jul 16 2009, 20:17

Cesta na Kashyyyk

Nějaké přátele mám. Padawany z chrámu. A v srdci vyvolenou nemám. S lidmi z Corusantu se moc nepotkám a stejně by to asi nedělalo dobrotu. No a nedávno jsem se potkal se svým bratrem, daří se mo dobře i mé rodině. Před bitvopu o Corusant jsem měl i pár přátel mezi veterány z Jabiimu ale po tom mém incidentu jsem je neviděl. Doufám že se jim nic nestalo.
Mezi tím se četl stále svůj román. V chrámu mi intuice řekla že by bylo dobré vzít si s sebou svého astrodroida. A tak tu seděl vedle mě. Byl vyplý. Cesta ubíhala docela rychle.
Naše loď byla z Coreliánských doků. Byl to speciálně upravený Coreliánský diplomatický křižník Radiant VII, upravený pro přesun dvou a více diplomatů s menší doprovodnou jednotkou klonů.
Zaslechl jsem že na Kashyyyk se vypravil i mistr Voss a mistrině Luminara Unduli je to pravda?
Zeptal jsem se a zase se začetl.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer   Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Počátek útlaku - Mise pro An-Drew Deer
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Oddesa (mise pro An-Drew Deer)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: