OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Mise pro dashe-osvobození Geonosis.

Goto down 
AutorZpráva
Anonymn?
Anonymní

Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Empty
PříspěvekPředmět: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSat Feb 09 2008, 12:22

Den D, Geonosis:

Byl ro normální den na acclamatour, když tě probudil voják, který ti přišel předat rozkaz.
Pane, máte se okamžitě hlásit u mistra Yody. Dneska pujdete na svojí první misi. A potom si pujdete pro svuj nový stroj.
Voják odejde, a ty se uvolníš. Podle toho co víš z historek o Yodovy víš že je to hodný, milý Mistr. Docela se na něk těšíš. Když dojdeš k Yodovy, tak se na tebe zamračí.
Naše válka ke špatnému konci spěje, vojáku. A proto my na Geonosis elitní tým poslaly. On podporu potřebuje, a ty vybrán jsi byl na ukol. V hangáru pro tebe stíhač připravily jsme, takže nemeškej a vyzvědnout si ho běž.
Došel jsi do hangáru a tam na tebe čekal nový stroj, V-wing.
Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Alpha-10
Bylo to pro tebe milé překvapení, protože jsi ještě nikdy ještě stíhačku neřídil. Byl jsi jenom na trenažerech, a jediný co ti dovolily řídit bylo LaaT. nastoupil jsi dovntiř, a zapl jsi všechny systémy. Nahlásil jsi se kontrole, a vzlétl.
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

Poeet p?íspivku : 520
Registration date : 01. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSat Feb 09 2008, 13:22

Den D, Geonosis:

Den probíhal dobře.Ráno snídaně nic neobvyklého.Myšlenka že sem ám setkat u jedním z nejlepších jedijů se mnou nic neudělala a šel sem za ním co po mně bude chtít.Ten malý skřítek se my nezdál jako jedi ale nic sem neříkal.
¨Rozumím pane,děkuji pane.
Otočím se a odejdu si vyzvednout výzbroj.Je nová a neoprýskaná převleču se a jdu do hangáru pro svůj V-wing.Konečně něco nového než Laat/i¨z těch už my lezla hlava kolem.V-wing sem věděl jak vypadá a je to dobrá stíhačka.Vlezl sem dovnitř a zkontroloval systémy.
Kontrolo tady ARC pilot Dash žádám o povolení k vylétnutí.
Počkám až my povolí vzlet a vyletím z hangáru.Vyzkouším stíhaččiny vlastnosti a letím vstříct úkolu.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSat Feb 09 2008, 13:49

Den D, Geonosis:

Kontrola pro AS-76. Máte povolení vzlétnout. Detailní popis mise dostanete až budete dole. Kontrola pro AS-76, konec.
Vylétl jsi z hangáru lodě, a namířil jsi si to přímo k planetě. Když jsi prolétl atmosférou ozval se ti velitel.
Dole na zemi máme několik družstev RC, kteří potřebují vaší podporu pilote. Doletíte tam a zničíte vše co pujde. A upozorňuju vás, že tady se budete řídít podle mých rozkazů. Ne jako na trenařérech kde jste si dělal co chcete.
Upozorní tě Velitel a přepne se na Yodu.
Velitel pravdu má, toto není jako na Kaminu. Ty na sebe dávat pozor musíš, protože komando spoléhá na tebe.
Řekne ti naopak Yoda, a ty se vydáváš na planetu Geonosis. Dole už zuří bitva, a ty do všecho toho zmatku vlétneš. Kolem tebe létají lasery, a ty se jim hbitě vyhíbáš. Ozve se ti velitel klonových omand.
Tady Delta-38. Máme tady problém. Potřebuji vaší plnou podporu. Jsme tady od posil odříznuti, a drodů neubívá. Tady máte naše koordináty. A rychle, nebo se už neudržíme.
Zakřičí ti do vysílačky delta-38, a z vysílačky uslyšíš už jenom výstřely. Podíváš se na displej, kde vidíš kam by jsi měl letět.
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSat Feb 09 2008, 14:38

Den D, Geonosis:

Rozumím velení jdu na to.NEbojte se je my jasné že musím poslouchat.
I když to nebude lehké.
Proletím vesmírným bojištěm a kvantem lodí které se snaží dostat ze systému.Setřelím jeden droidí stíhač který se my připlete do cesty a snažím se dostat k povrchu.Volání mně zastihlo nad cílovou oblastí.
Rozumím delto-38 hned sem tam.Stočím stroj a zamířím na určené koordináty.Vidím jak se za několika balvany krčí republikové comando a na něj doráží spousty droidů.Ve chvíli kdy sputím palbu jeden z vajáků komanda je rozbetám raketou od nedalekého halifre droida.Pokropím droidy.A vyhnu se několik letícím výstřelům.Zamířím na halifre droida a vystřelím po něm.Podařilo se my zasáhnout jeho senzory takže nevidí.Zbývající rakety vystřílel naslepo,k jeho smůle do vlastních řad.Při cestě nazpátek ho několik ran z mých kanonů zničí.Z mně se pověsí dvě stíhačky Nantex.Pilotované domorodými geonosany.Stočím se a letím čelem na útočníky.Jednoho setřelím druhého poškodím tak že se zřítil a vybouchl o nedalekjou skálu.Sám sem chytil jeden zásah ale není zlý a aastrodroid se o něj postará.Obrátím se a začnu znovu podporovat Deltu.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSat Feb 09 2008, 16:28

Den D, Geonosis:

Tady delta-38, díky za pomoc, ale k naší pozici přichází velkej pavoučí droid. Potřebujeme vás tady.
Tady delta-69, máme tady problém. Jsme obklíčeni super battle droidy! Moc dlouho tu nevydržíme.
Tady Prorok-25, pilot LaaT, blížíme se na vaší pozici, a převezmem po vás jedno družstvo.
Tady Nomad-1, velitel vám vzkazuje že jeden duležitý voják je v obklíčení droidů, a máte mu pomoct se dostat pryč.
Dashi, tady Alex, jsem v prdeli. Nevím co dělat. Spadl jsem se svým stíhačem a droidi se blíží. Pomoz mi prosímtě.

Řvou na tebe ze všech stran, a ty se musíš rozhodnout kam jít dříve. Máš jasná rozkaz chránit RC, taky jsi dostal rozkaz pomoct jednomu vojákovy přímo od velitele, a taty tě prosí tvuj dobrý přítel. K tomu se na tebe pověsilo několik letounů, které v tuto chvíly nemužeš identofokovat...
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSat Feb 09 2008, 16:59

Den D, Geonosis:

Dobře Proroku-25 vyzvedněte ty oblíkečené superbattl droidy.Se zbytkem si nějak poradím.Velení nevíte co mám dělat dřív řvete tady na mně všichni jeden přez druhýho.To sem tu snad jedinej pilot?
NO musím to nějak přežít.Takže vypočítám dráhu aby my vyšla zhruba tak abych pokryl tyto tři vektory.Nalétnu na toho spider droida a jen těsně se vyhnu jeho proti palbě.Náletem zničím jednu jeho nohu a vrchní těžké dělo.
Delto-38 víc už asi neudělám.Přišel o velký dělo a o jednu nohu.Myslím že střela z protipancéřovýho nástavce měla vyřídit.
Rychle stočím stroj a přemýšlím kam letět dřív.Jestli mám letět pro vojáka pro kterého sem dostal přímý rozkaz nebo pro kamaráda.
Alexi letím k tobě mám čas jen na jeden přelet musím ještě pomoct nějakýmu dalšímu.Protivil sem se rozkazu tak se odsud koukej dostat aby to mělo cenu.
Udělal sem přímý a nečekaný nálet na droidy a skoro všechny sem je smetl.Alex by už neměl mít problém.TY stíhačky co byli za mnou mně pronásledovali a zasypávali střelbou.Byli to droidí stíhači.Zkoušel sem jim zdrhnout ale nšelo to.Letěl sem v kličkách dál až k vojákovi který tam uvízl.Zrovna když přijela jedna droideka aby podpořila droidy B-1 tak sem spustil palbu a roztrhal jí na kusy stejně jako droidy kteří stály okolo.Stíhačky na mně dotírali stále víc a víc.Jedna se zřítila když narazila do skýáli.Další dvě se my podařilo sestřelit po jednom úhybném manévru.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSun Feb 10 2008, 10:41

Den D, Geonosis:

Pověsily se na tebe další stáhači, a ty jsi jim nestačil uhýbat. Těďka už jsi jen čekal na zázrak. A tren se objevil.
Tady Aztec-08, pro AS-76. Deme vás vystřídat. Vy máte za úkol vybombardovat tady tuhle továrnu na droidy. Aztec-05 konec.
Sestřelí zbytek stíhačů, které tě pronásledují, a letí na pomoc, tomu vojákovy, kterého jsi měl zachránit ty. Ty letíš k tovrně, ke které se zrovna dostala Delta-squad. Pod sebou vidíš několik stovek droidů, a obklíčené družtvo.
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSun Feb 10 2008, 11:17

Den D, Geonosis:

Díky Aztecu-08 už sem tady na tom byl docela bledě.Rozumím jdu na to.
Sakra jak mám bombardovat bez torpéd a bomb?No nic jdu na to.
Letím poměrně nízko a zkropím droidy jak jen to jde.Cestou tam ještě pošlu několik dávek do továrny.Do cesty sem my ještě připlete jeden droidí stíhač.Sestřelím ho ani neví že sem tam byl.provedu obrat k novému náletu.Dlouhá dávka laserů dopadla do továrny která se začínala hroutit.Další vlna droidů palba pod mými lasery.POslední nálet a továrna vybuchla.Několika nálety zničím další droidy a nechám zbytek na deltě pač už to jsou jednotlivci a mně blbě zaměřitelný.Rozlétnu se nad bojiště a spu sím palbu na velké tanky CIS.
Velení tady AS-76 továrna padla jaké mám další rozkazy?
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSun Feb 10 2008, 11:55

Den D, Geonosis:

AS-76, vy jste zázrak. Když vám Aztec předával rozkaz, tak jste si měl doletět na acclamator pro torpéda. Ale když už jste to splnil, tak už vám mise skončila. Škoda že Dooko unikl. Ani Yoda ho nechytil. Takže Geonosis je náš, vy se vratte na acclamator.
Ozve se ti z vysílačky velitel, a ty si to namíříš na acclamator obklikou, aby jsi se koukl na pláně geonosis.
Návrat nahoru Goto down
Dash
V.I.P.
V.I.P.
Dash

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSun Feb 10 2008, 12:27

Den D, Geonosis:
¨
Velení.holt chybička se vloudila,ale důležitý že továrna padla.Dookua je škoda.Jaké jsou naše ztráty?
Poslední zbytky droidů padali pod náporem našich sil.Podemnou se rozletěl na kusi jeden halifre droid.Pokropím zbytky jednotek nepřítele a letím na acclamator.Acclamatory se drží až za prstencem asteroidů které obepínají Geonosis.Nebyl problém je obletět a tak sem se blížil k acclamatoru.
Lodi Minestra žádám o povolení k přistání tady pilot AS-76.
Počkám na povelení na přistání ve svém acclamatoru a začnu přistávat.Hladce přistanu v hangáru,vypnu systémy otevřu poklop a vylezu ven.
ZAse doma.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitimeSun Feb 10 2008, 15:13

Den D, Geonosis:

Minestra, AS-76. Máte povolení přistat.
Nahlásí ti letová kontrola, a ty přistaneš vylezeš ven, a k tobě příjde voják. Pane mám vám vyřídit že jste dokončil misi. Geonosis je dovyt, a vy si mužete jít odpočinout.

MISE DOKONČENA
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mise pro dashe-osvobození Geonosis.   Mise pro dashe-osvobození Geonosis. Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mise pro dashe-osvobození Geonosis.
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mise pro dashe-kashyyyk
» Mise pro Dashe-invaze na Alderaan
» Bitva o Geonosis (mise pro Elessara)
» Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: