Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Viscount-class Star Defender Wed Aug 25 2010, 23:27 | |
| Postarší typ, taky mam enciklopedii kde má executor 11 km a kde jsou nějaký ty údaje jiný než mají bejt. | |
|
Ichos Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 142 Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Viscount-class Star Defender Thu Aug 26 2010, 19:52 | |
| - Cody napsal:
- Postarší typ, taky mam enciklopedii kde má executor 11 km a kde jsou nějaký ty údaje jiný než mají bejt.
...ani bych neřek...sou tam i lode Yuhaz vonh a tak... | |
|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Viscount-class Star Defender Thu Aug 26 2010, 20:03 | |
| Yuzhan Vongove se objevili poprve pred 11 lety _________________ Vivat Itchy | |
|
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Viscount-class Star Defender Thu Aug 26 2010, 20:12 | |
| heh, toto leti . mno Viscount je pekna hracicka, osobne se mi MonCalske lode libi. sice mi trosku pripominaji Vongske ale prijdou mi takove elegantnejsi, Skoda jen ze tato konkretni lodicka nesehrala vetsi ulohu, napriklad primou bitvu Viscountu s Executor-Class bych velice uvital, zajimalo by me, kdo by byl vítez. Tipuju ze executor, tusim ze sem nekde cet, ze viscount nevydrzel vnitrni odpal nuklearni zbrane, proste, kdyz se v nem odpalila atomovka tak bouchl, ale pry executor to prezil, byl sice vicemene na odpis ale kostra to vydrzela, nevim, kde sem to cet, ani esli je to pravda, osobne mi to prijde jako nesmysl, ale kajsik sem to cet, | |
|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Viscount-class Star Defender Thu Aug 26 2010, 20:21 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Viscount-class Star Defender Thu Aug 26 2010, 21:11 | |
| vysmali?? tak to fakt cumi, dyt moncalske lode sou prave pro tento duvod velice neoblibene, kazdy s kym sem se na toto tema bavil tak se mu nelibily prave proto, ze vypadaji jako kus sutru delany vongama. to si me ted fakt prekvapil. sice, je fakt ze v dobe legacy uz tvorili krapet jine lodky (a designove ani nahodou skarede) ale tyto tipicke mocal lode maji proste pro me svoje kouzlo. (i kdyz Trojuhelnikovemu designu se asi nic nevyrovna. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Viscount-class Star Defender | |
| |
|