stono Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 12. 02. 08
| Předmět: Salporin Drashab Tue Feb 12 2008, 09:49 | |
| Jméno:Salporin Drashab
Rasa:Wookie
Planeta původu:Kashyyyk
Titul: pilot
Schopnosti: dobrý pilot
Poznámky:210cm, 140kg, 84let
Zbraň: Bowcaster. Mace
styl boje:umím dobře s Bowcasterem a se zbraněmi na blízko
Životopis:Narodil jsem se na Kashyyyku v jedné menší osadě. Když mi bylo 63 tak k nám přileťela dobravní loď a vystoupil z ní Mandoloriánec a položí před nás kovovou bednu a řekne ,,sterejte se o to dobře" a nastoupí do lodi. Když jsme se na bednu podívali dala se otevřít: otevřeli jsme a všichni jsme uskočili bylo tam dítě. Začalo se na nás tlemit a tak jsme si ho vzali do péče. Dali jsme mu jméno Aagh Aan. Vyrůstal mezi námi a učil se našim uměním. Uměl velice dobře střílet z bowcasteru. Stal se zněj můj nejlepší přítel. Létali jsme spolu, lovili, cestovali až jednou když jsme se zrovna vraceli z Coruscantu a byli jsme už před Kashyyykem vystoupila naproti nám z hyperprostoru flotila hvězdných destruktorů a začala chrlit Tie Fightery. Okamžitě jsme letěli domů varovat ostatní ale bylo pozdě vyběhli jsme z lodě a viděli jak Tie Fightery začali nalétávat. Zaběhl jsem do své lodi Burnt Sand a uleťel. Aagh Aan tam zůstal.....
Naposledy upravil dne Sat Feb 16 2008, 20:41, celkově upraveno 1 krát | |
|
stono Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Registration date : 12. 02. 08
| Předmět: Re: Salporin Drashab Fri Apr 04 2008, 13:56 | |
| Jmeno: Ston-Bacca
rasa: wookiee
puvod: Kashyyk
zbrane : Bowcaster
lod: x-wing
Titul: vojensky pilot | |
|