| TIE Fighter a jiné varianty | |
|
+3Mandalorian Potan von Kell Jakkob Killer 7 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: TIE Fighter a jiné varianty Fri Nov 13 2009, 21:18 | |
| No, jelikož nemnoha variantám této stíhačky fandím a jelikož těch varinat také není málo, nebylo by na škodu to vše pěkně zahrnout do jednoho topicu a diskutovat zde o všem s TIE stíhačkami spojeném, co řikáte? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Fri Nov 13 2009, 23:56 | |
| Můj hlas je pro Tie Defender? No a proč? je prostě nejlepši +Mohli ho pilotovat pouze piloti co měli za sebou minimálně 20 úspěšných bitev => zkušena posadka +Měl hypermotor takže byl nezávislý na zásobování +Měl vlastní deflektorní štít +Využíval je i Trawn takže museli bejt přece dobrý +Mohl bez obtiži bojovat s přesilou nepřátel -cena 300,000 cr. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sat Nov 14 2009, 00:39 | |
| Mě se páčí hned několik variant stíhaček TIE. Líbí se mě Interceptor, Advanced x1, Defender, Phantom... Na každé z těchto stíhaček bych našel něco opravdu extra, navíc s nějakýma sem si aji zalítal v TIE Fighteru a bylo to taky něco Každopádně se teď hodně zajímám o Phantom, což je velice zajímavá varianta stíhačky, hodně dobře vyzbrojená (5 laserových děl), s hyperpohonem i systémem pro životní podporu a štíty... A hlavně s maskovacím zařízením, které učiní z této stíhačky takřka nezjistitelné zlo Jinak jedna tahle stíhačka dokázala zničit SSD Terror, což byla jedna ze sesterských lodí Executoru. Opakuji, že JEDNA tato stíhačka! K zajímavostem ještě uvedu to, že do výbavy téhle věcičky patří aji sebedestrukční systém, které zamezuje odcizení a ukradení technologie nepřítelem | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sat Nov 14 2009, 21:36 | |
| jako fanda TIE Fighteru sem nezaradit TIE ad Starfighter alias TIE Advanced? a na Phantomovi je zajimave jen to maskovaci zarizeni jinak jej muzes nahradit V-38 a dale mi zde chybi TIE Hunter _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sat Nov 14 2009, 22:17 | |
| - Mandalorian napsal:
- jako fanda TIE Fighteru sem nezaradit TIE ad Starfighter alias TIE Advanced?
a na Phantomovi je zajimave jen to maskovaci zarizeni jinak jej muzes nahradit V-38 a dale mi zde chybi TIE Hunter Detailisto... Dal jsem tam to co mě připadlo nejznámější a nejzajímavější, ostatně Advanced je skoro to samé co Advanced x1 a jinak Phantom je právě díky maskovacímu zařízení zajímavej, aji konstrukcí | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sat Nov 14 2009, 22:41 | |
| konstrukce je naprosto shodna s V-38 ale TIE Advanced x1 vede k TIE In a az to k TIE Avengeru a ten pak k TIE Defenderu tedy TIE Advanced x1 neni to same co TIE ad, i kdyz maji spolecnychdost prvku ale TIE Advanced x1 podle me de trosku mimo klasickou TIE doktrinu maximalni obratnosti _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sat Nov 14 2009, 23:11 | |
| - Mandalorian napsal:
- konstrukce je naprosto shodna s V-38
Mám za to, že V-38čka byla sestrojena primárně pro budoucí Phantom a sloužila jako pokusnej stíhač, ne? - Mandalorian napsal:
- ale TIE Advanced x1 vede k TIE In a az to k TIE Avengeru a ten pak k TIE Defenderu
tedy TIE Advanced x1 neni to same co TIE ad, i kdyz maji spolecnychdost prvku ale TIE Advanced x1 podle me de trosku mimo klasickou TIE doktrinu maximalni obratnosti Chceš mi říct, že TIE Advanced x1 není obratná,? To snad ne... Jinak jop, možná máš pravdu, ale i tak mám v hlasování položku "Jiné varianty", páč se si byl vědom, že sem na nějaké asi zapoměl... | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 01:28 | |
| Jednoznačně Defender. Sice mam radši ještě jinou loď (stíhačku), ale Defender je hodně dobrej. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 01:52 | |
| | |
|
| |
Ki Experimentální Super Ewok
Poeet p?íspivku : 176 Age : 28 Vyznamenání : ing-imbecil naší galaxie Registration date : 27. 08. 09
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 08:46 | |
| mě se nejvíc líbí TIE interceptor Palpyho gardy. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| |
| |
Poeet p?íspivku : 176 Age : 28 Vyznamenání : ing-imbecil naší galaxie Registration date : 27. 08. 09
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 09:13 | |
| Měli.Byli červeno-bílý,byli rychlejší než ty obyčejný a měli vlastní štít. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 09:22 | |
| - Ki napsal:
- Měli.Byli červeno-bílý,byli rychlejší než ty obyčejný a měli vlastní štít.
Na wookieepedii sem teda nic nenašel, ani u Interceptorů a ani u gardistů - neměl bys link, nebo screen pls? | |
|
| |
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 09:25 | |
| | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 09:41 | |
| | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 10:17 | |
| _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 10:22 | |
| | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 10:25 | |
| ona ta wookie je sice dobra ale maj tam dost bordelu treba tento bazmek sem nenasel u RG, ale tusim na strankach vyrobce a veci kdy jim ve clanku nesouhlasi pocet zbrani s tabulkou ci v sekci karabin narazis na pistoli, ktera ma v nazvu karabina ... _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 10:34 | |
| - Mandalorian napsal:
- ona ta wookie je sice dobra
ale maj tam dost bordelu treba tento bazmek sem nenasel u RG, ale tusim na strankach vyrobce a veci kdy jim ve clanku nesouhlasi pocet zbrani s tabulkou ci v sekci karabin narazis na pistoli, ktera ma v nazvu karabina ... Nic není dokonalého... Dělali to taky jen lidi jako my... Časem to třeba opravěj - každopádně mi tyhle věci zase tolik nevaděj - nejsou tak zásadní... | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 10:47 | |
| ale me jo je rozdil zda to ma vyzbroji 4 dela nebo 2 dela ... EDIT: - Jakkob Killer napsal:
- Mandalorian napsal:
- konstrukce je naprosto shodna s V-38
Mám za to, že V-38čka byla sestrojena primárně pro budoucí Phantom a sloužila jako pokusnej stíhač, ne?
- Mandalorian napsal:
- ale TIE Advanced x1 vede k TIE In a az to k TIE Avengeru a ten pak k TIE Defenderu
tedy TIE Advanced x1 neni to same co TIE ad, i kdyz maji spolecnychdost prvku ale TIE Advanced x1 podle me de trosku mimo klasickou TIE doktrinu maximalni obratnosti
Chceš mi říct, že TIE Advanced x1 není obratná,? To snad ne... Jinak jop, možná máš pravdu, ale i tak mám v hlasování položku "Jiné varianty", páč se si byl vědom, že sem na nějaké asi zapoměl... myslim ze V-38 bylo urcite vic, i kdyz tezko rici a jinak TIE Advanced x1 nebyl tak obratny jako T/F byl sice odolnejsi, ale i tak TIE vzdy stavela na max. obratnosti vzhledem k tomu co musely zvladnout a tento jev si nesou i do komiksu Legacy _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 14:25 | |
| dávám přednost TIE Interceptoru, zábavná hračička | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Sun Nov 15 2009, 21:24 | |
| - Mandalorian napsal:
- ale me jo
je rozdil zda to ma vyzbroji 4 dela nebo 2 dela ... Tak každej jedeme na něco jiného a jak sem řekl, nikdo nejsme dokonalej... - Mandalorian napsal:
- myslim ze V-38 bylo urcite vic, i kdyz tezko rici
a jinak TIE Advanced x1 nebyl tak obratny jako T/F byl sice odolnejsi, ale i tak TIE vzdy stavela na max. obratnosti vzhledem k tomu co musely zvladnout a tento jev si nesou i do komiksu Legacy Je to možný, já vycházím z toho co vím - o V-38 sem si četl a jistě že jich asi bude více než těch Phantomů, ostatně ten byl stejně odcizen Povstalci, s ním potom zničili SDD Terror a s ním i zbylé Phantomy a potom sami doplatili na sebedestrukční systém... U TIE Advanced x1 je to taky možný, ale zatím sem nikde nečetl, že by byl snad těžkopádější, než TIEčka (myslím Fightery)... | |
|
| |
Jek Porkins Grand Moff
Poeet p?íspivku : 373 Age : 25 Vyznamenání : Poslední bavič z 4077 Registration date : 09. 11. 13
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty Thu May 15 2014, 18:06 | |
| Nemůžu jinak prostě TIE Interceptor | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: TIE Fighter a jiné varianty | |
| |
|
| |
| TIE Fighter a jiné varianty | |
|