| Lucrehulk class battleship | |
|
+7Derk Yall Potan von Kell Xavier Mandalorian Gralen Tik & Tok An-Drew Deer 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Wed Dec 02 2009, 19:41 | |
| já bych se chtěl jnom zeptat jak je to s těma protičásticovejma štítama neříkejte mě že nemaj omezení, to bych s tou lodí mohl jen tak proletět planetou a udělat tam díru a to se mi nezdá | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Thu Dec 03 2009, 09:59 | |
| zkusit to muzes ale musel bys mit dost vykonny motory, na to abys planetou proletel, ci se spise protlacil takze asi bude zalezet na velikosti predmetu, jeho hustote a tak podobne _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Thu Dec 03 2009, 10:46 | |
| Určitě maj omezení, někde jsem četl že to nějakej republikovej křižník narval do planety, sice jí teda zdemoloval, ale nepřežil to. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Thu Dec 03 2009, 11:02 | |
| no určite ano, aj ten Malevolence z CW pekne nabúral do niejakej planeti alebo mesiaca, len neviem teraz či už mal zapnutí hyperpohon alebo nie. | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Thu Dec 03 2009, 22:12 | |
| to je blbost nemůžou mět přece štít kterej je chrání před vším co není elektrický prostě jestli nějaká loď zničila palnetu jen tak že do ní narazila tak to vymýšlel někej blb co asi moc nevěří na fyziku jako sory ale i sci-fi má svý meze už planeta s vodou v jádře v tekutým stavu je dost ale tohle fakt ne | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Thu Dec 03 2009, 23:05 | |
| Teď jsem si vzpoměl na epizodu V, pole asteroidů a Vaderova flotila. Stačí nebo mam pokračovat? | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Fri Dec 04 2009, 10:10 | |
| | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Fri Dec 04 2009, 10:32 | |
| A co ti na tom nestačí, ty štíty neodstarnily ty asteroidy, asteroidy do těch lodí prostě narazili i přes ty štíty. (jasný ty malý kameny ne, ale ty velký jo) | |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Fri Dec 04 2009, 10:56 | |
| no zle som asi ten predosli prispevok, hups. tie male určite odrazili, nič dalej nepišem, ale mobli by sme sa vráťit k Lucrehulku | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Fri Dec 04 2009, 11:52 | |
| Aha. Lucrehulk nic moc, bez toho silnýho pancíře a štítů je to jen obrovskej kus šrotu na přepravu droidů. | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Fri Dec 04 2009, 14:43 | |
| | |
|
| |
rebus Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 10. 08. 11
| Předmět: Dobrá loď Sat Aug 13 2011, 17:48 | |
| Podle mě je to dobrá loď, má silný štíty, stovky Vulture droidů, výsadkový plavidla, ale do bitvy je lepší Providence - Invisible Hand. Přišlo mi dost ujetý, když 12-ti letej kluk, kterej letí poprvý v životě ve stíhačce vletí do hangáru, rozfláká se, když na něj jdou security droidi, tak z ničeho nic, naskočí štít, náhodou odpálí torpéda a ty trefí zrovna hlavní reaktor (když někdo říká, že s ním byla Síla tak se podívejte na Plo Koona, taky s ním byla síla, a stejně ho sundali!) Lucrehulk je prostě na transport stíhaček, droidů - zkrátka pro invaze na planety Můstek Saak'aku, vlajkové lodi blokády Naboo | |
|
| |
Darth_Radim High Jedi General
Poeet p?íspivku : 624 Age : 35 Registration date : 04. 10. 09
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Sat Aug 13 2011, 18:10 | |
| Ty lodě se mi taky líbí. Ale nevím jestli Neimodiáni ještě používaly tyhle lodě někdo mi do konce řekl že v Nové Republice ještě byla Obchodní Federace | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Sat Aug 13 2011, 18:14 | |
| Lucrehulky používali rebelové jako "pohyblivé letecké základny" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Gralen Sithský lord
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Sat Aug 13 2011, 21:13 | |
| Samozrejme mali obrovské hangáry a pravdepodobne tam mohli vybudovať aj solídnu opravovňu, teda prečo by ich Republikánci nevyužili. | |
|
| |
Gryfin Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Age : 37 Registration date : 01. 06. 11
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship Sat Aug 13 2011, 21:53 | |
| - Mandalorian napsal:
- OME
kazda lod ma nejake proticasticove stity a Venator by nebyl pro tyto stity nic jineho nez castice jenze na tyto stity se ve vetsine del nebere ohled, viz EaW, tCW a v tCW a tam je mozny naprosto vse Proticasticové štíty primárně slouží k zadržení radiace a sekundárně k snížení škod energetickou vízbrojí. Z čehož vyplívá že s pevnými objekty o velikosti lodi SD si neporadí ale s prachem a vesmírným odpadem (šroubováky, rosekaný droidi, metrory o velykosti pěsti) zvládnou. Záleží od typu generátoru a jeho výkonu. Tak i velikosti lodi kterou chrání. (Je jasný že do frachťáku nenarveš generátor kterej by měl bejt na SD.) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Lucrehulk class battleship | |
| |
|
| |
| Lucrehulk class battleship | |
|