Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Stock Dek (Nový řád Jedi) Fri Dec 04 2009, 14:59 | |
| Jméno: Stock Dek Rasa: Člověk Planeta: Fondor Povolání: Kapitán Obranných Sil Nové Republiky Loď: MC80B - Mon Poesy Schopnosti: Svěží a Bystrá mysl,Skvělý taktik Období: Bitva o Fondor Poznámky: 53 let , Hnědé vlasy , Hnědé oči , Šibalský úsměv na tváři Životopis: Už od mala jsem chtel být důstojníkem v Imperiální flotile. Když mi bylo 19, přihlásil jsem se do Raithalské akademie, kterou jsem absolvoval s vyznamenáním. Následně jsem začal svoji kariéru v Imperialní flotile, ve které jsem sloužil až do bitvy o Endor. Po bitvě o Endor jsem prešel na stranu Aliance (následné Nové Republiky), ve které jsem se dopracoval až na Kapitána. Po uzavření míru s Imperiálním pozůstatkem jsem byl na krátkou chvíli převelen k Obroa'skai. Když do naší galaxie vtrhli Youuzhan Vongové, byl jsem převelen k první flotile, která má na starosti obranu Fondoru a jeho přilehlých světů. Kontakt: ICQ : 303931071 Email : Vegner@seznam.cz
Naposledy upravil Vegi dne Sun Dec 06 2009, 16:36, celkově upraveno 2 krát | |
|
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Stock Dek (Nový řád Jedi) Sun Dec 06 2009, 01:42 | |
| Já bych si tě vzal... Ale ještě se nenašel nikdo, kdo by si vzal mě . Mno nic. Jdu spát a zítra něco vymyslíme. Podle popisu s tebou bude určitě dobrá spolupráce, tak se můžem "vyškolit" navzájem. _________________
| |
|
| Předmět: ss Sun Dec 06 2009, 10:47 | |
| Jasně super už se těšim | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Stock Dek (Nový řád Jedi) | |
| |
|