| KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti | |
|
+2Padme von Kell An-Drew Deer 6 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Tue Dec 08 2009, 22:24 | |
| Jak jistě víte a nebo možná nevíte, teto hra obsahuje mnoho chyb a to hlavně díky šibeničnímu termínu dokončení. Bylo odstraněno mnoho lokací dialogů videí a dokonce i celá planeta. - kód:
-
http://starwars.wikia.com/wiki/Cut_content_from_Star_Wars:_Knights_of_the_Old_Republic_II:_The_Sith_Lords na wookie je seznam všech smazaných známých věcí a co sem se tak díval tak je to dost škoda, hraby by byla rozšíře na o mnoho možností a hlavně o mnoho informací týkajících se děje jak hry samotné tak děje mezi Kotorem jedničkou a dvojkou naštěstí existuje The Sith Lords Restoration Project což je pár lidí co se to snaží opravit a dát dohromady a doufám že se jim to povede | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Tue Dec 08 2009, 22:30 | |
| jop, to sleduju uz dlouho uz to udajne maji i hotovy, vychytavaji se bugy snad ted... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Wed Dec 09 2009, 15:08 | |
| taky doufám že to vyjde brzo ale škoda že nedělaj tu planetu
přišel sem na to právě kvůli tomu že ve hře všichni furt mluví o té továrně na HK-50 a HK-47 říká že se tam dostane, ale nakonec nic | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Wed Dec 09 2009, 18:14 | |
| mno, tu snad zkousel delat jinej tym..neco se na filefrontu i najde, ale asi to neni nic moc...mno, me bude stacit pokud pofacha ta tovarna na telosu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Wed Dec 09 2009, 19:42 | |
| jj to hlavně a sem taky zvědavej na ten Malachor měla tam bejt bitka mezi HK-47 a GO-TO u toho zničení | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Wed Dec 09 2009, 19:46 | |
| mno, si uz nejsem jista jestli to nakonec nezrusili, ale snad ne to by bylo dobry taky pak ty bitky mezi ucednikama Vypovezeny, treba kdyz Atton propadne temny strane, kdyz ho vypovezena nechce _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Wed Dec 09 2009, 20:17 | |
| jo, no tam je pak plno dalších možností, jako že třeba tam měla bejt možnost že nenahradíš tu bombu na Revangeru a on narazí do planety | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Wed Dec 09 2009, 20:19 | |
| jo, to vim...mam i video kde Telos vybuchuje, bylo v cestine od xzone _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Wed Dec 09 2009, 21:06 | |
| fakt? hoď link
já viděl zas ten souboj Sion Nihilus ten je na youtube | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Wed Dec 09 2009, 21:09 | |
| mno, ja to mam na dyvku ale tak na youtube to bylo, ale odkaz nemam no.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Wed Dec 09 2009, 21:32 | |
| už sem to viděl vypadá to dobře | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Mon Dec 14 2009, 17:40 | |
| mno, koukla sem zas po delsi dobe na lapiduch, a je vydana cestina k ty bete Restoration projectu, takze kdybyste to nekdo chtel, poslete pm _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Mon Dec 14 2009, 17:52 | |
| tak já bych se hlásil, prosím. | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Mon Dec 14 2009, 17:54 | |
| rikam poslat pm, nechci aby se to tu zaspamovalo samym "ja se hlasim" ok, poslu ti to.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Mon Dec 14 2009, 17:56 | |
| aha, já jsem si toho nevšiml. sorry. | |
|
| |
Wrait Neutrál
Poeet p?íspivku : 542 Age : 29 Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Thu Dec 31 2009, 15:08 | |
| Hej hola našel jsem něco, co by tomuto mohlo odpovídat. - kód:
-
http://knightsoftheoldrepublic.filefront.com/file/TSL_Story_Mod;85510 | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Sun Jan 03 2010, 17:02 | |
| dneska sem dohrál kotor s tím módem a je to docela dobrý je tam plno souvislostí a nových věcí měl sem betaverzi takře tam nebyla droidí továrna na Telosu. taky se dost těžko získával vliv takže se mi nepovedlo udělat jedie ani z jednoho z možných společníků
ale co se zbytku týče je to velmi dobré | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Sun Jan 03 2010, 21:22 | |
| Tož to mě to štve, že mě ty KotORy dvojky nejdou, resp. jdou, ale drhaj se mi a někde se to kvůli tomu nedá hrát Jinak bych si to možná i zkusil stáhnout, ale raději bych si stejně počkal na finální verzi, nebo tohle je už finální verze? | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Sun Jan 03 2010, 21:45 | |
| pokud mluvis o restoration projectu od gizek, staci procist predchozi stranku...je venku zatim jen beta...a to proto ze ji zrejme uvolnil nekdo z betatestru nebo kdo, takze je venku neoficialne.. da se tam navic hrat jen za zenu a ze revan byla zena.. pokud o modu co sem postnul wrait, tak o tom nic nevim, radsi cekam na gizky _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Sun Jan 03 2010, 21:56 | |
| Taky čekám na gizky... Jistota je jistota... | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Mon Jan 04 2010, 18:13 | |
| to co mám já je od gizek a po přečtení návodu se mi podažilo dostat i do továrny na HK droidy hraju za ženu a revan je tam jako muž a v pohodě | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Mon Jan 04 2010, 18:24 | |
| aha, tak asi jen exile musi byt zena.. to mas tu betu ne? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Mon Jan 04 2010, 18:27 | |
| neví nědko více o tom, jak pokračuje RP?? jestli už se nepřipravuje oficiální verze a tak. | |
|
| |
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Mon Jan 04 2010, 18:30 | |
| nevim, ale treba se da neco dozvedet na jejich foru..maj na nej odkaz z toho buildu na jejich strankach myslim.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti Mon Jan 04 2010, 18:31 | |
| no, kouknu se na jejcih stránky... a konečně si musím stáhnout ty patche ještě sjem se k tomu neměl. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti | |
| |
|
| |
| KotOR II: The Sith Lords - smazané oblasti | |
|