| Tvorba by Jakkob Killer | |
|
+6muuurgh2 Vegi Syntax Potan von Kell Cody Jakkob Killer 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Tvorba by Jakkob Killer Thu Dec 17 2009, 23:42 | |
| Zdravím všechny Tak jsem se konečně rozhoupal a aji zde sem si založil témátko, kde bych vkládal nějaké ty své výtvory v rámci SW univerzia. Celkově mě teď SWsy berou, takže sem snad časem budou přibejvat další a další díla, ať už v rámci kreseb, povídek, nebo jiných věcí se SW souvysejících, Nuže k mé první "tvorbě" Už mě nemálo lidí psalo, jak a kde vyrábím ty své gif obrázky, které mám vloženy v sigu. Kvůli Potanovi a jeho naschválům sem stávkoval a odmítal prozradit, jak na to, ale věci se přeci jen zase hnuly k lepšímu a tak teď už nevidím jedinej důvod, proč se s tím "receptem" nepochlubit i Vám, ostatním. Je to věc poměrně jednoduchá a zde předkládám postup: 1) Základem je míti program, který umí sestříhat videa a následně onen sestřih uložit na počítač. Snad všichni zde znají, mají a ovládají Windows Movie Maker, který je pro tohle snad nejlepší a já sám v něm tvořím a často ho užívám. Budu spoléhat na to, že každej tedy s WMM umí, nebo s jinačím programem pro střih a editaci videí. 2) Dále je potřeba nějaký ten film, klip či cokoli jiného, co lze do vašeho programu pro editaci videí nahrát (u mě tedy ten WMM). Tedy video dle vašeho výběru nahrajete a poté si zde vyberete úsek dlouhý NEJVÍCE 4,5 sekundy!!! Delší to skutečně NEDĚLEJTE - mám to odzkoušené a maximum je těch 4,5 vteřiny. Lze aji spojit několik né po sobě jdoucích scén, ale zkrátka to nesmí mít více jak 4,5 vteřiny. Toto sestřihané video, nebo chcete-li klip si poté o5 jako .avi soubor uložte na disk. 3) Nyní je to již docela jednoduché Na internetu si otevřete odkaz: http://www.gifninja.com/ a vpravo v nabídce si klikněte na položku Convert Video to Gif (druhá od shora). Po převedení se na patřičnou stránku již stačí jednoduše vaše videjko nahrát a potvrdit tlačítkem make my gif! Také si zaškrtněte " No, don't allow my picture to be rated" - to tedy dělám já, ale na výsledek to zřejmě nemá vliv. A nyní stačí jen počkat, až se vaše videjko překonvertuje na gif, který si následně uložíte jako gif obrázek na disk počítače. 4) No a co na závěr? Váš gif obrázek si stačí už jen skrz http://imageshack.us/ , nebo jiný a podobný program nahrát na net a následně vložit třeba do sigu, jako to mám já - that's all Tak to je vše - snad je vše jasné a všem, kteří budou mít zájem se jejich gif obrázek vydaří. Důležité je dodržet těch 4,5 vteřiny, neboť když si koncertujete na gifninja.com to videjko, tak delší videa by se vám potom náhodně sestříhaly a různě na začátku a konci ustřihly a zkrátka to potom hapruje a nedělá dobrotu. A i když tam píšou, že 4 vteřiny jsou maximum, mám odzkoušíno, že těch 4,5 to ještě pobere... So Good Luck to U all | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Thu Dec 17 2009, 23:48 | |
| Kde seženu Windows Movie Maker, jsem ho v základním balíčku u XP neměl a Vistu si instalovat nechci. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| |
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Thu Dec 17 2009, 23:58 | |
| To je hezkej a jednoducehj návod, se mi líbí C: Stači ti zřejmě kterikoliv jiny program na upravu videa, zkus pohledat na netu _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Fri Dec 18 2009, 00:00 | |
| Uvidim, kouknu, buď najdu, nebo ne | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Fri Dec 18 2009, 00:00 | |
| Jj, ono to si člověk na první pohled řekne, jak to asi bude těžký, ale je to v podstatě práce na chvíli - když člověk ví co přesně chce Obecně nejvíce času zabere ten střih videa, jinak zbytek je už otázka pár minut... | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Fri Dec 18 2009, 17:45 | |
| - Jakkob Killer napsal:
- mám to odzkoušené a maximum je těch 4,5 vteřiny.
Ještě jsem neměl čas to zkoušet, ale co se stane když to překročíme? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Fri Dec 18 2009, 17:50 | |
| Stane se to, že až ti to na gifninja.com vyplivne ten gif obrázek, tak ho to buď na začátku, nebo na konci ustřihne a bude tam zobrazenej jen ten výsek o délce 4ech vteřin... Těch 4,5 vteřiny je skutečně maximum, co se z toho dá vytáhnout... | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Sat Dec 19 2009, 11:39 | |
| nenávidím windows movie maker dělal jsem v něm jedno jednoduchý video snad hodinu, pač mi pořád ten program padal _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Sat Dec 19 2009, 11:53 | |
| Já s ním mám parádní zkušenosti a nemohu si na něj stěžovat, ale jak sem psal, poslouží jakejkoliv jinej program pro editaci videa... | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Tue Dec 29 2009, 05:47 | |
| Tak sem neměl co dělat a spát se mě nechtělo, tak sem si vytvořil novýho avatara, kterej dokazuje moji oddanost Republice Použil sem jen prográmky "malování" a "IrfanView", kde sem jen zmenšival a ukládal výsledné dílo jako gif - vše ostatní se dělo v již zmíněném "malování" Inspirací mi bylo logo nepřátel Imperiálů, ale pro demonstraci odhodlanosti a síly Republiky sem jako vzor nepoužil fádní ISD, ale mnohem větší a silnější velitelskou loď třídy Inexpugnable Nápis už jen doplňuje celkový význam... Je aji klidně možné že to ještě trošku předělám, přidám Hammerhead-class crusisery na každé straně jeden a možná i poupravím font... Prozatím to je vše | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Tue Dec 29 2009, 13:06 | |
| Pekny avatar to te chvalim. Ta lod je ze Stare Republiky ze? Hmm, ze bych si udelal taky nejakej hezkej avatar? | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Tue Dec 29 2009, 13:31 | |
| Jj, velitelská loď třídy Inexpugnable. 3200 metrů v průměru, co se týče ta horní oválná část - vyrobeno jen šest lodí. To největší dílo Republiky ve své době... Neim co jinačího by mělo charakterizovat Sílu a Odhodlanost Republiky | |
|
| |
muuurgh2 EWOK
Poeet p?íspivku : 1652 Age : 23 Vyznamenání : <I> Registration date : 26. 10. 09
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Tue Dec 29 2009, 22:37 | |
| | |
|
| |
pitris High Jedi General
Poeet p?íspivku : 654 Vyznamenání : Rytíř Jedi Registration date : 20. 05. 09
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Thu Dec 31 2009, 16:22 | |
| vskutku to není nic těžkého | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| |
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Sun Jan 03 2010, 22:11 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Sun Jan 03 2010, 22:41 | |
| - Jakkob Killer napsal:
- A co jako?
To bys nepochopil ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Sun Jan 03 2010, 23:02 | |
| mas fuk _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Sun Jan 03 2010, 23:12 | |
| Fakt vtipný - a že mě spammujete topic to je OK? A Derk je tak akorát trapnej blbec... | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Sun Jan 03 2010, 23:13 | |
| | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Sun Jan 03 2010, 23:15 | |
| Kldině bych to řek i kdyby tu byl... Ale čekat na to opravdu nebudu! | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer Sun Jan 03 2010, 23:16 | |
| a co ti brani napsat STOP OT to muzes snad i tak ne? takze STOP OT _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba by Jakkob Killer | |
| |
|
| |
| Tvorba by Jakkob Killer | |
|