OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Meebacca - Nová Republika

Goto down 
AutorZpráva
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

Poeet p?íspivku : 771
Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky
Registration date : 31. 01. 08

Meebacca - Nová Republika Empty
PříspěvekPředmět: Meebacca - Nová Republika   Meebacca - Nová Republika Icon_minitimeTue Feb 19 2008, 19:49

Jméno: Meebacca

Titul: učeň

Rasa: Wookie

Planeta narození: Kashyyyk

Životopis před příchodem postavy do řádu: Narodil jsem se na Kashyyyku. Jako mladý jsem ztratil rodiče a tak jsem se protloukal jak se dalo. Nakonec jsem se dostal do obranných sil Kashyyyku, kde jsem se stal nejlepším pilotem a mechanikem. Dokázal jsem opravit téměř všechno. Pak naši planetu napadli Trandoshani a mě, ač jsem bojoval statečně a udatně, sestřelili a zotročili.
Musel jsem pro ně pracovat mnoho dlouhých let. Nakonec mě 15 let po bitvě o Yavin, mne našel mistr
Jedi Kyle Katarn, který mě vzal na Akademi Jedi na Yavinu 4, kde mě začali cvičit.
Barva meče: stříbrná

Meč: jednoruční

Styl boje: Makashi, Soresu, Shii-Cho

Schopnosti jako rytíř Jedi: Bitevní meditace. Samozřejmě základní Síly jako Telekineze,
Silový skok, hod mečem,...

Schopnosti: Vynikající stíhací pilot a mechanik

Poznámky: Neumím mluvit basicem, ale výborně mu rozumím. Dále
rozumím Rodese a Rylu (jazyky Rodianů a Twi'lecků). Velmi mocný v Síle.

Období: NR
Návrat nahoru Goto down

Meebacca - Nová Republika
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise :: Přihlášky (zamknuté) :: Přihlášky - Občanská válka (zamknuté)-
Přejdi na: