| výcvik pro Meebacca | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: výcvik pro Meebacca Tue Feb 19 2008, 20:14 | |
| Akademii jedi na Yavinu IV. Seděl jsi s několika dalšími padawany před mistrem Katarnem. Takže dnes si budeme povýdat o histrorii jediu, Tak třeba ty Meebacco, co výš o našem Novém jedijském řádu? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Tue Feb 19 2008, 20:34 | |
| Akademii jedi na Yavinu IV
Vstanu a uctivě se ukloním. Pak spustím v shiiriwooku: [Přibližně deset let po bitvě o Yavin založil mistr Skywalker tuto Akademii, aby obnovil náš Řád, který rozprášil poslední kancléř Republiku Palpatine, známý též jako Darth Sidious a jeho učedník Darth Vader, kdysi mosný Jedi jménem Anakin Skywalker, otec mistra Luka Skywalkera. Známí přeživší této Čistky byli mistr Jedi Obi-Wan Kenobi a tehdejší velmistr Řádu Yoda. Někteří tvrdí, že přežila mistryně Jedi Shaak Ti. Ovšem mistr Skywalker neměl na růžích ustláno, jak se říká, a než se stal mistrem a znovu založil Řád, stal se učedníkem reinkarnovaného Imperátora Palpatina, kterého nakonec zradil díky pomoci své sestry Leii Organy Solo. Akademie nebo také Praxeum Jedi se věnuje hlavně aktivnímu výcviku, to znamená, že studenti se posílají na mise mimo zdi tohoto Chrámu.] Domluvil jsem a čekal na mistrovo hodnocení. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Tue Feb 19 2008, 21:01 | |
| Akademii jedi na Yavinu IV No správně ale když už jsi nakousnul že přežili mistři Yoda a Kenobi. Které další jedie znáš co přežili? Je důležité si připomínat tento vzdor sithům _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Thu Feb 21 2008, 18:14 | |
[Kromě mistra Yody a Kenobiho to byli, mistryně Temná žena, Shaak Ti a s velkou pravděpodobností i Vergere, její tělo se nikdy nenašlo a ani v imperiálních záznamech o ní není zmínka, dále mistr Quinlan Vos. Mnoho z Temných Jediů pod císařovím vedením byli původně členové Řádu. Někteří přeživší Jediové se sešli na Kesselu. V neposlední řadě i Anakin Skywalker, více známí jako Darth Vader.] Dokončím a opět čekám na mistrovo vyjádření. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Thu Feb 21 2008, 18:38 | |
| Akademii jedi na Yavinu IVMistr Katarn se jen zamračil Moc málo toho o tom výš. Vzpomeneš aspon na ty jedie co byly na Kesselu?----------- Mně ty jedijský výcviky tak nebavý _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Mon Feb 25 2008, 08:32 | |
[Byli to mistři Shadday Potkin, Tsui Choi, Roblio Darté, Koffi Arana, Ma'kis'shaalas, Jastus Farr a dvě rytířky Sia-Lan Wezz a Bultar Swan.] Domluvil jsem a opět čekal na mistrovo vyjádření. Snad ho potěším. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Tue Feb 26 2008, 19:48 | |
| Akademii jedi na Yavinu IV Správně, správně. Tak to je pro dnešek vše. Máte dnešek dne volný. Načeš se mistr zvedl a odešel _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Tue Feb 26 2008, 21:11 | |
Odešel jsem do svého pokoje, kde jsem meditoval a přemýšlel o dnešním dnu. Když jsem se probral z meditací, zjistil jsem, že je čas na večeři a tak jsem šel najíst. Po jídle jsem provedl hygienu a šel spát a těšil se na další den v Akademii. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Wed Feb 27 2008, 19:16 | |
| Akademii jedi na Yavinu IV Ráno tě probudilo bouchání na dveře tvého pokoje _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Feb 28 2008, 06:43 | |
Vstal jsem a šel otevřít. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Thu Feb 28 2008, 20:17 | |
| Akademii jedi na Yavinu IV Ve dveřích stál nějaký padawan Mám vám vzkázat že se máte sejít s mistem Skywalkerem v džungli asi 5 kilomterů odsud. Tam bude váš dnešní trénink. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Fri Feb 29 2008, 16:57 | |
Poděkoval jsem padawanovi za doručení zprávy, vzal si meč a pár dalších věcí, co by se mi mohly hodit a vyrazil jsem do džungle. Po necelých 10-ti minutách jsem dorazil na místo, kam mě neochvějně zavedla Síla ale mistr Skywalker tam nebyl, to mě podivilo, protože to bylo to místo, co mě označila Síla. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Sat Mar 01 2008, 22:33 | |
| Yavinský prales Najednou jsi uslyšel střást zemi a padat stromi. Před tebou se s lesa vynořil rancorn _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sat Mar 01 2008, 22:47 | |
| Yavinský prales
Mistr Skywalker sice na rancorovi jel, ale to bylo na Danthomiru a tam sou ochočený čarodějkama. Blesklo mě hlavou, ale pak jsem začal přemýšlet jak na něj. Hned jsem s ale zastavil. Co dělá rancor na Yavinu IV, tady nejsou přirozený. V tu chvíli jsem vycítil, jak se na mě rancor rozeběhl a málem mě i sejmul, ale já se mu spomocí Síly vyhoupl na hřbet a snažil se ho uklidnit, protože jsem věděl, že bych s mohl od něj dozvědět, co tady dělá a zároveň se mu udržet na hřbetu. Nechtěl jsem ho zabít, ale tu možnost jsem viděl. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Sat Mar 01 2008, 23:01 | |
| Yavinský prales Najednou jsi v hlavě uslyšel Velmi správně padawane, když se dostaneš tomu rancornovi do mysli, zjistíš kde i jsem já. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Sun Mar 02 2008, 08:26 | |
| Yavinský prales
Klid příteli, vysílal jsem k rancorovi ulidňující vlny Síly, zatím jsem dosáhl pouze toho, že se mě už nepokoušel shodit, ale pořád jsem cítil jeho zuřivost. Posílal jsem k němu i nadále uklidňující vlny Síly. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Sun Mar 02 2008, 10:55 | |
| Yavinský prales Rancor zase zneklidnil a začal sebou házet SVětlá strana síly je na jeho temnou povahu moc slabá Uslyšel jsi zase v hlavě _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Mar 02 2008, 11:03 | |
| Yavinský prales
To mám použít Temnou stranu? Zeptal jsem se hlasu ve své hlavě. To nikdy. Pak mě rancor málem shodil a já se musel rozmyslet, co udělat. Nechci tě zabít, příteli. Zabíjení mám dost a vím, že ty také. Řeknimi, co tě trápí. Vyslal jsem k rancorovi další vlnu Síly.
Naposledy upravil Cynamon dne Sun Mar 02 2008, 11:53, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Sun Mar 02 2008, 11:37 | |
| Yavinský prales Rancorn se na rebeo rozběne s otevřenou tlamou. Na temnou stranu není nikdo pozdě _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Mar 02 2008, 12:39 | |
| Yavinský prales
Jen tak tak jsem před ním uhnul a vědl jsemuž s jistotou, že to není hlas, který by mi pomohl, možná to byl hlas nějakého Sithského pána. To nemá cenu. Řekl jsem si a utíkal pomocí Síly směrem k Akademii. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Sun Mar 02 2008, 18:47 | |
| Yavinský prales Utíkáš a najednou se před tebou objevý duch Exar Kuna. Jsi silný učedník. Přidej se ke mně a nastolíme nové sithské impérium. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Mar 02 2008, 21:45 | |
| Yavinský prales
[Nikdy,] zavrčel jsem na něj. [Spíš mě považuj za zbabělce, Sithe. Nikdy se nestanu tvým učedníkem.] Pak jsem ho přeskočil a utíkal dál do Akademie. Tohle je nad mý síly, duch Exar Kuna. Musím to říct mistru Skywalkerovi. Pomyslel jsem si. Akademie byla už viditelná. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Mon Mar 03 2008, 15:30 | |
| Yavinský prales Před tebou jse najednou objevyli ruiny akademie a vyděl jsi jen mrtvé jedie. Přidej se ke mně nebo zemřeš, všichni jediove sou již mrtvý. Nemáš na výběr. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Mon Mar 03 2008, 18:45 | |
| Yavinský prales
[Nikdy se k tobě nepřidám, mrtvolo. Nikdy.] Řval jsem kolem sebe, ale bez špetky hněvu, věděl jsem, že to nemůže být pravda. Mistře Skywalkere, mistře Katarne, pomocte mi prosím. Vyslal jsem proud Síly všemi směry s tímto úplěnlivým voláním o pomoc. Já nechci sloužit Exar Kunovi. | |
|
| |
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca Mon Mar 03 2008, 18:59 | |
| Před akademiiNajednou se před Exarek objevyla skupina jedi. Tvoje iluze byla prolemena sithe _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: výcvik pro Meebacca | |
| |
|
| |
| výcvik pro Meebacca | |
|