| Návrat - mise pro Potana | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Návrat - mise pro Potana Thu Feb 21 2008, 07:02 | |
| Neznámý svět pod zničenou Star Forge (Rakatta Prime)
Po oslavách k tobě přišel mistr Vandar: Něco dát jsi mi měl, ty. Jakmile dáš mi to, loď dostaneš a na Mandalore odletět můžeš. Pak čekal na tvoji reakci.
Naposledy upravil cynamon dne Thu Feb 21 2008, 18:25, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Thu Feb 21 2008, 13:19 | |
| Lehon Šáhnu k opasku a dám mistrovi můj světelný meč. No co, mám ještě jeden a Suvam jich má taky haldu Ještě něco mistře? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Thu Feb 21 2008, 18:02 | |
| Lehon
Druhý též, Potane, odevzdat musíš a k Suvamovi ty nesmíš. Mluvit s ním budu. Čekal až mu dáš i druhý meč. Smíš se vrátit k Řádu a ukázat hodnotu svou, ale nejdříve domů musíš a ze svých chyb se učit. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Thu Feb 21 2008, 18:19 | |
| Lehon Ano mistře a vytáhnu druhý meč Ovšem, může mýt dokonalost chyby? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Feb 21 2008, 18:24 | |
| Lehon
Může. To bylo poslední, co ti řekl, pak ukázal na jeden frachťák a ten význam byl jasný: Můžeš odletět. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Thu Feb 21 2008, 18:40 | |
| Lehon Na enclávě by měli vyučovat vstah k soukromí a nastoupím do grachtáku, směr stanice nad Yavinem IV. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Mon Feb 25 2008, 08:39 | |
| Stanice Yavin
Doletěl jsi ke stanici na orbitě Yavinu a přistál jsi v doku. Pak jsi došel až k Suvamovi a ten ti řekl: [Zdravím tě Potane, ale nemůžu ti nic prodat je mi to líto, před pár hodinama jsem mluvil s nějakým mistrem Jedi a ten mi to výslovně zakázal. Promiň, ale s oplétačky s Jediema vážně nechci mít.] Pak se zamyslel. [Možná bych ti mohl prodat nějaký střelný zbraně a možná součástky na meč, ale ten meč jim budu muset odevzdat až jsem přiletěj.] | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Tue Feb 26 2008, 19:55 | |
| Stanice Yavin Zamračím se na Suvamiho Tak mi aspon dej ty součástky co sem chtěl minule. Smontuju si to na lodi. Nevýš kde bych měl hledat našeho známého? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Tue Feb 26 2008, 21:05 | |
| Stanice Yavin
[Dobře, tad....,] pak začal houkat alarm. Na monitoru se objevila republiková stíhačka a-wing. Z reproduktorů se ozval hlas tvého starého mistr Vrooka: Suvame, jsem tady na rozkaz mistra Vandara pro onen meč a zjistil jsem, že s vámi je můj bývalí padawan. Doufám, že mu nic zakázaného neprodáváte. K tomu seznamu se přidali jaké koliv součástky pro výrobu světelného meče. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Tue Feb 26 2008, 22:14 | |
| Stanice YavinDoprdele já se na to vyseruMrknu na Suvamiho a potichu řeknu řekni že nejsem tady----------- 1-To je náhoda žesme se tam potkali 2-A-Wing vynaleznou až za pár tisíc let Zjevně sice myslíš Aurek fighter ale to bylo chybné označování v kotorech _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Wed Feb 27 2008, 09:35 | |
| Stanice Yavin
Suvam se naklonil nad vysílačku a začal: [Potan tady není. Nevím o čem...,] ale Vrook mu skočil do řeči: Nemusíte ho krýt, stejně cítím jeho přítomnost v Síle. Potane, tentokrát to vyřešíme výztrahou. Koukej odleltět na Mandalore a budeš mít klid a sem se už nevracej. Jeho hlas měl jiný tón, než na palubě Chancellora.
-----------------------------
Na wookiee je napsáno "Aurek fighter nebo také A-wing", tak sem y toho výcházel a nechtělo se mi psát Aurek Fighter. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Wed Feb 27 2008, 19:58 | |
| Stanice Yavin Naznačím Suvamimu aby odešel od vysílačky Vrooku, již nejsem jedi. Nemáte nademnou žádnou moc. Můži si dělat co chci. A navýc sem neslyšel že by se Yavin přidal k republice _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Feb 28 2008, 06:55 | |
| Stanice Yavin
Ovšem ty nejsi velvyslanec Republiky a ze seznamu členů Řádu jsi ještě nebyl vyžkrtnut. Odleť a já tě nechám na pokoji. Skončil a za několik minut přistál na stanici a došel k vám. Suvame, Potane, pozdravil vás. Dám vám za ten meč dva tisíce kreditů. Jsem ochoten jít i výše. Suvam zdráhavě odpověděl: Tak dobře, mistře Jedii. Dal mu měč a vzal jsi krediti. Ty jsi jen smutně koukal. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Thu Feb 28 2008, 20:18 | |
| Stanice Yavin Kouknu na Suvamiho Já ti za něj dám 5000. Výš že mám od Kapitána i výc _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Feb 28 2008, 21:32 | |
| Stanice Yavin
Pozdě, Potane, transakce už proběhla. Meč nyní patří Řádu. S tím se otočil a odešel z místnosti, pak i odletě ze systému. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Thu Feb 28 2008, 22:03 | |
| Stanice Yavin zamračím se Že se nestidíš Suvame. No prodáš mi aspon ty součástky na meč? A pozici kapitána taky nevýš? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Fri Feb 29 2008, 17:00 | |
| Stanice Yavin
[Ty součástky ti prodám, ale když tě chytnou, tak je ode mě nemáš. Dám ti je za 1000 kreditů ani o decikredit míň. Dost riskuju takže opravdu níž nejdu. A o kapitánovi nic nevim.] Řekl a čekal na tvé vyjádření. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Sat Mar 01 2008, 22:36 | |
| Stanice Yavin Beru. Jinak pomatuješ jak sem si u tebe kupoval součástky do brnění? a vytáhnu všechny své credity Chtěl bych to v krapet větším množstvý, pokudmi rozumíš Neo-křižáci budou potřebovat reformovat _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sat Mar 01 2008, 22:52 | |
| Stanice Yavin
[Budeš chtít něco speciálního nebo jenom ty původní, a kolik.] V Rodianovi se probudil opět obchodnický duch a už počítal tržby, který bude mít. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Sat Mar 01 2008, 22:56 | |
| Stanice Yavin Jen ty původní, za 5000 creditů _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Mar 02 2008, 08:32 | |
| Stanice Yavin
[Dobře, tady to máš a už sem nechoď, nechci s tebou mít nic společného,] řekl Suvam a dal ti dal potřebný počet součástek a ty jsi mu dal krediti. Pak si se odebral na loď. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Sun Mar 02 2008, 10:53 | |
| Stanice Yavin Už mně nikdy neuvydíš Ovšem nepochybuju že o mně ještě uslyšíš zbalim součástky, nalodím se a nastavim směr Mandalore _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Mar 02 2008, 10:59 | |
| Mandalore
Doletěl jsi k Mandaloru a když jsi se blížil k planetě, ozvalo se z vysílačky: Neidentifikované plavidlo, identifikujte se a zdělte důvody návštěvi planety. | |
|
| |
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana Sun Mar 02 2008, 11:31 | |
| Mandalore Tady Potan Merel. Jdu se jen podívat na svoji domovinu. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Mar 02 2008, 11:49 | |
| Prostor nad planetou
To je od vás hezké, ale tady vás moc neni. Možná, ale někoho z nich znáte. Z vysílačky se ozval jiný, trochu povědomí hlas: Zdravím, Potane. Jak se máš, sem Canderous, kdybys nevěděl. Přistaň na hlavní přistávací plošině. Posílám souřadnice. Přijal si souřadnice a začal jsi sestupovat. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Návrat - mise pro Potana | |
| |
|
| |
| Návrat - mise pro Potana | |
|