Meno: Trey Adana
Titul: učeň
Rasa: človek
Planéta narodenia: Naboo
Životopis:
Už ako malého ma zobrali na Coruscant, kde sa ma ujal istý majster Grandel Ook. Keď bola vojna na spadnutie, vicítil som z neho, že sa deje niečo zlé. On sám vravieval: "Keď bude Sila s nami, zvíťazíme." Bolo však vidieť, že sám tomu veľmi neverí. Celý som triasol pri pomyslení na jeho smrť. Nanešťastie som mal pravdu. Vtrhol do boja v čele jednotky klonov a ja som bol hneď za jeho chrbtom. Droidi kryli svoj ústup bombardovaním a jedna z bomb explodovala pár metrov pred nami. Majsted bol na mieste mŕtvy a ja som bol celý omráčený a dolámaný. Jeden z veliteľov klonov zavolal medika a odniesli nás preč z bojiska. Bol pochovaný spolu s ostatnými majstrami a Jedijmi, ktorí tiež padli v tejto bitke. Bol som zdrvený stratou svojho majstra a často som sa vnáral do spomienok. Keď som ho stratil, neostalo mi skoro nič. V chráme som nemal veľa priateľov a ostal mi iba majstrov astrodroid R4-D12, alebo "zelený". Budem na neho vždy spomínať s ústou a vždy, keď ma zhatia myšlienky Temnej strany Sily. Teraz som učňom bez majstra. Aký osud ma čaká?
Farba meča: tyrkysová
Meč: dvojitý
Štýl boja: Soresu, Shii-Cho
Schopnosti ako Jedi: Som možno trochu skúsenejší padawan. Ovládam tlak a ťah na priemernej úrovni a taktiež skok.
Schopnosti: pilot Delta-7 Aethersprit
Kontakt: [Only admins are allowed to see this link], [Only admins are allowed to see this link], [Only admins are allowed to see this link]