An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Der-Ashe Deer (SR) Thu Mar 18 2010, 21:59 | |
| Der-Ashe Deer
Rasa: Kel Dor Planeta: Corusant Povolání: padawan jedi Schopnosti: Již celkem ovládá základní schopnosti síly. Docela zběhlý v léčebných technikách a zvládá jednoduché formy mentální manipulace a triků. Boj s mečem zvládá vcelku dobře, ikdyž se více soustředí na používání Síly. Je dobrý pilot a pokouší se naučit diplomacii. Popis: 192cm vysoký, 16 let starý. Klasická kel dorská dýchací maska i brýle. Nosí dobově typické roucho vyhrazené padawanům. Zbraně a vybavení: Má vlastnoručně vyrobený světelný meč se zeleným zaostřujícím krystalem. Na jedné misi se dostal k droidu série T3. Ten je teď jeho. Dále jeden běžný lehčí blaster a starý rodinný vibro meč. Životopis: Narodil se na Dorinu do ne příliš vysoce postavené rodiny. Matka pracovala v místním přístavišti kde však v mýš třech letech byla zabita při jednom ozbrojeném přepadení. Můj otec, námezdný lovec, se poté přestěhoval se mnou na Corusant, kde mohl dostat větší počet zakázek. Po asi roce a půl si zde vydobyl dosti slušnou reputaci a naznal, že je pro mne v jeho blízkosti nebezpečno. Dal mě tedy do chrámu, protože jsem už dříve projevil spříznění se Silou. Zde jsem byl cvičen pod dohledem mistrů a ve 12 letech prohlášen za padawana. Byl mi přidělen mon calamarijský mistr Andemo Ruches, který mě nyní cvičí. Od svého přijetí za padawana jsem byl na 7 misích, z čehož jedna byla za odhalením a dopadením šéfa menšího pašeráckého gangu na Balmoře. Byl jsem i na několika světech Vnějšího okraje, kde jsme se s mistrem částečně podílely na obnově světů zničených během Mandaloriánských válek a Občanské války...
Období: Postava žije v době zhruba 65 let po událostech KotORu II.
Tak doufám že si mě někdo veme. | |
|