| Na Coruscantu (mise pro Koubiho) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Tue Feb 26 2008, 19:44 | |
| Přistávací Coruscant Přistáli jste na Coruscantu. Vystupoval jsi s ostatními z letounu když jsi vyděl jak se kvám přibližují Coruscantské bezpečnostní složky. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Wed Feb 27 2008, 14:18 | |
| Doprdele,bezpečáci a já mám u sebe ten balík.Co v něm asi je? rychle vytáhnu balík z kapsy a rozbalím ho.zároven se ale pokukuju po blížící se hlídce... | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Wed Feb 27 2008, 19:21 | |
| Přistávací plošina CoruscantRozbalil si balík a uvyděl si vněm bílí prášek, zjevně drogu --------- nezapomínej na lokace _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Thu Feb 28 2008, 14:29 | |
| Přistávací plošina Corusant
Drogapomyslím si...Co teď?Vždyť jsou čím dál blíž... Napadne mě dobrý způsob,jak se zbavit balíku a zároven se podívat jak reagují na překupníky. Musím vyhledat nějakou podezřelou osobu,které to předám. Co třeba tam ten zabrak?Pomalu se přivlížím nenápadně k zabrakovi mě podobnému. Vrazím do něj ramenem.Sorry!omluvím se mu a opatrně mu dám balík do kapsy.
_________________________________________________ Ci být temný učedník a dej mi tam ten tvůj obr...ju? | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Thu Feb 28 2008, 20:13 | |
| Přistávací plošina Corusant Ujdeš sotva pár metrů a už tě jeden securiták zastavil. V rámci zvýšenému objemu drog na černém trhu se budete muset podrobit osobní prohlídce _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 15:43 | |
| Přistávací Corusant
Cha,ted jsem to vyhodil tupče! Jen si poslušte,já nic nepřevážím... řeknu a roztáhnu svůj hábit. Nemyslím že u mě něco najde,možná tak staré jídlo z cesty k Potanově chatrči... | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 15:51 | |
| Přistávací plošina Corusant Prohledává tě, najednou do tebe však kopne a napíří na tebe svou zbran. Podte sem, má světelný meč. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 19:50 | |
| Přistávací Corusant
Je v tom nějakej problém,kluci?Zeptám se, a pro jistotu tasím svou modře zářící světelnou tyč. Ale kucí,já vás přece všechny nechcu rozřezat na kousky,není mi to příjemný,přece jenom budu brzo Jedi,tak bych neměl bezdůvodně zabíjet nevinné.Ale to by přece byla sebeobrana,přece jenom na mě namířil zbraň. Tak co vojáku,vyber si svůj osud...řeknu a ukážu směrem ode mě... | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 20:44 | |
| Přistávací plošina Corusant Vojáci kolem tebe odjistí své zbraně. Jejich velitel na tebe promluvý. Odlož tu tyš sithe, ležíš na zemi a jsi obklíčen. Hni se a zemřeš ----------- Můžeš umřít tak piš s rozvahou _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 21:03 | |
| Pomalu zasunu svou tyč. Omlouvám se,nechtěl jsem vyvolat povyk..nejistě vztávám. Mimochodem nejsem sith,ale padawan mistra Jedie samotného Potana... řeknu a podávám ruku veliteli se slovy:Ještě jednou se omlouvám... | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 21:05 | |
| Přistávací plošina Corusant Velitel na tvou ruku jen přiložil pušku k líci. Dej ty ruce zvhůru a odhod zbran. Zavoláme do chrámu co o tom vědí _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 21:18 | |
| Přistávací Corusant
Kurva,problém... V klidu,jen si zavolejte,já počkám... nedůvěřivě se podívám na kapitána... | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 21:21 | |
| Přistávací Corusant Velitel se zamračí, a nechá si přitáhnout vysílačku. Halo? chrám jedi. Máme tu někoho kdo tvrdí že jedi.Cože? moment a podívá se na tebe Jak se jmenuješ? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 21:28 | |
| Přistávací Corusant
Koubi Morsal!odseknu chceš vědět i moje míry? | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 22:00 | |
| Přistávací Corusant Velitel zase začne mluvit do vysílačky Prej koubi Morsal, cože? Samozřejmě, tušil sem to. nčeš položí sluchátko a zase se začne věnovat tobě. Nemají tam žádnýho padawana stvým jménem. Máme povolení tě zabít, tak nám řekni pravdu nebo to budeme muset udělat _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 22:15 | |
| Přistávací Corusant
Jsem jeho nový padawan.Ještě to v chrámu nevědí. | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 22:25 | |
| Přistávací Corusant Velitel se na tebe nechápavě podíval. Čí že si padawan? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 22:36 | |
| Přistácvací Corusant
Jedie Potana... Už jsem to jednou říkal ty klone blbej. | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 22:40 | |
| Přistácvací Corusant Velitel zase volal Prá je to padawan nějakýho Potana. Dobřa. Počkáme načeš položil sluchátko a zadíval se na tebe _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Fri Feb 29 2008, 22:48 | |
| Přistávací Corusant
Můžu už jít?Nebo ještě něco? zeptám se a čekám odpověd | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Sat Mar 01 2008, 22:38 | |
| Přistávací Corusant Příjdou sem za chvíli nějací jediove pro tebe. a ukáže za obzor A hele, támhle sou _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Mon Mar 03 2008, 12:32 | |
| Přistávací Corusant
To budou nějaký lamy,pro mě by asi nešli nějací důležití.Po chvíli ale rozpoznávám mezi postavami mistra Jedie Eeth Kotha.Co ten tady dělá?Třeba bych mohl změnit mistra. Možná má čas mě učit... | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Mon Mar 03 2008, 15:24 | |
| Přistávací plocha Corusant Mistr Koth se na tebe podívá. Ty jsi ten sith co se vydává za jedie? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Tue Mar 04 2008, 15:18 | |
| Přistávací plocha Corusant
Ne mistře,já nejsem sith,a za Jedie se nevydávám,ale chci jím být. řeknu nesměle a zadívám se na mistra. Buď teď nebo nikdypomyslím si. Já,Koubi Morsal vás žádám mistře Kothe,abyste mě pojal za svého Padawana a vycvičil ze mě Jedie a s vaší pomocí budu možná někdy stejně tak známý Zabrak a mistr Jedi jako vy.polichotím mistrovi a nedočkavě čekám odpověď. Můžete si mě třeba nějak vyzkoušet jestli stojím za výcvik. dodám nakonec | |
|
| |
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) Tue Mar 04 2008, 15:38 | |
| Přistávací plocha Corusant Ani nevim jestli opravdu nejsi sith. Kdes vůbec vzal ten meč a umíš sním zacházet? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Na Coruscantu (mise pro Koubiho) | |
| |
|
| |
| Na Coruscantu (mise pro Koubiho) | |
|