OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Bold Het(nová republika)

Goto down 
AutorZpráva
Anonymn?
Anonymní

Bold Het(nová republika) Empty
PříspěvekPředmět: Bold Het(nová republika)   Bold Het(nová republika) Icon_minitimeSat Mar 01 2008, 13:21

Jméno:Bold Het

Rasa:Člověk

Planeta původu:Corellia

Titul: padawan

Schopnosti:bitevní meditace,léčení,odhazovani,přitahovani,velke skoky,

Poznámky:Tvrdohlaví, odvážný.

Zbraň: světelný meč, blaster

styl boje: Vaapad

Životopis:
Moje matka zemřela při porodu! Můj otec pracoval v pašerácké organizaci Talona Karda. Později jsem létal s mým otcem a ještě jednou oblikenkyní Karda.
Když jednou jsme něco převáželi byly jsme napadnuti nějakými piráty. Po chvilce boje jsem s otcem běžel do nákladového prostoru, ale než jsme doběhli dostali jsme zásah do trupu lodi a udělala se tam díra. Naneštěstí tam běžel můj otec. Já jsem měl štěstí protože jsem musel opravit nějakou závadu tak jsem zůstal o něco pozadu!Můj otec umřel ale my jsme se z toho dostali.Později jsem byl zdrcen smrtí otce tak jsem odešel od organizace Talona Karda. Šel jsem k příbuzným. Tam jsem se dozvěděl že můj pradědeček byl Jedi. Můj dědeček a otec odmítnuly stát se Jedim ale já jsem se rozhodl že se stanu Jediem!
Návrat nahoru Goto down

Bold Het(nová republika)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise :: Přihlášky (zamknuté) :: Přihlášky - Nový Řád Jedi (zamknuté)-
Přejdi na: