Jméno:obi-wan skerebi
Rasa: člověk
Planeta původu: Corellia
Titul: padawan
Schopnosti:v boji s meči se mám pořád co učit ale v síle jsem neuvěřitelně nadaný
Poznámky: jsem naprosto oddaný kodexu jediů,můj vzor je Mace windu a Obi-wan Kenobi
styl boje:Forma III - Soresu(Cesta Mynocka)Známá také jako forma Pružnosti. Tato forma byla vyvinuta proti rozmáhájícím se blasterům a umožňovala jejich výstřely z rúzných směrů odrážet zpět k jejich původci.
vedlejší styl:Forma IV - Ataru(Cesta Jestřápýra)Známá také jako forma Agrese. Tato forma se zakládala hlavně na kombinaci schopnosti, síly a rychlosti.
dále se chci naučit všechny formy boje a po té super techniku Wappad
Zbraň:světelný meč (modrý)
Životopis:byl jsem teprve novorozeně když mě odvedly do chrámu jedi.Narodil jsem se číšnici v jednom z barů v corellianských uličkách.Našel mě mistr Windu při špehování právě v tom baru.Odvedl mě na Coruscant a představil mě mistru Yodovi.Jakmile mě spatřil řekl tato slova ,,velkou sílu cítím v tobě padawane".Když jsem se začal učit,tak jsem moc dobré vztahy s ostatními neměl.Místo využívání volna jsem strávil hodiny ve svém pokoji zabraný v meditaci.Lepší kontakt se sílou jsem potom využil v boji meč proti meči kde jsem měl velkou výhodu lepší výdrže díky síle.