ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Darth Rivan Fri Sep 17 2010, 21:51 | |
| Tak jaky je Váš názor na tohoto Sitha - Darth Rivana, osobně si myslím, že většina z Vás ho ani nebude znát ale třeba se najdou vyjímky. | |
|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Rivan Sat Sep 18 2010, 00:16 | |
| Smutný konec, to se musí uznat ... Ale nejvíc fascinují mi přijde, že se "nikdy neobjevil" a jsou o něm informace pouze ze Sourcebooků _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| |
| Předmět: Re: Darth Rivan Sat Sep 18 2010, 07:47 | |
| u me ma jednu vadu, a to jak se choval a co udelal svemu uccednikovi, to mi neprislo fer. jinak, konec mel za to vicemene spravedlivej | |
|
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: Darth Rivan Sat Sep 18 2010, 13:34 | |
| - ScorpiO napsal:
- u me ma jednu vadu, a to jak se choval a co udelal svemu uccednikovi, to mi neprislo fer. jinak, konec mel za to vicemene spravedlivej
tak jeho chování k učedníkovi mi přišlo... u sitha ne neočekávatelné. Zvlášt pokud jde o sitha zkoumajícího vytváření battlelordů. | |
|
| Předmět: Re: Darth Rivan Sat Sep 18 2010, 14:47 | |
| tak kdyz cu zkoumat neco takoveho tak pouziju otroky a ne svojho ucednika ne?? nevim toto se mi proste nelibilo fakt chudak darsin | |
|
Elinor Yall Grand Moff
| Předmět: Re: Darth Rivan Sat Sep 18 2010, 14:51 | |
| - ScorpiO napsal:
- tak kdyz cu zkoumat neco takoveho tak pouziju otroky a ne svojho ucednika ne?? nevim toto se mi proste nelibilo fakt chudak darsin
no, myslím, že hlavní důvod, proč používal Darsina, byl a) že si to Darsin fakt nechal líbit a byl mistrovi vyloženě loajální, ať ten dělal cokoli b) bylo by na tohle vhodnější používat odchycené Jedi či něco podobného, ale kdo má sakra ty Jedie odchytávat ( ) - pokud si vzpomínám, tak se ve výzkumu battlelordů mělo jednat dost i o uživatele Síly Ale jo, rozhodně to od něj nebylo fér (ale kdo říká, že život - zvláště na temné straně - fér je) | |
|