| Impérium x Rebelové | |
|
+37Gralen gendar Elinor Yall joemandel Knight lord mikerrus Ashoka Lance Stone Cody Ultimate Ruplikon VOMI pitris Wrait Padme von Kell Darth Kal Mandalorian elinor Darth Eternal Hatred Darth Gryat Checkman Xavier Lukin013 revan Derk Yall Horox carbon Dash Darth Assmondeus Koubi10 Delta-38 vooj-tae Cynamon ScorpiO Stopa LaMpA Potan von Kell 41 posters |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Tue Jul 14 2009, 13:17 | |
| Mě napadá, Luke to s tím novým řádem Jedi docela provedl špatně. Starej řád se řídil tím, že má být nestranej a nemá se míchat do politiky, ale to co vyvádí Luke je vlastně prosazování ideii NR a základ jeho studentů tvoří ti co nesnášejí Impérium, tomu se pak nelze divit že to tak zvoral. | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Wed Jul 15 2009, 08:26 | |
| - Derk Yall napsal:
- Mě napadá, Luke to s tím novým řádem Jedi docela provedl špatně. Starej řád se řídil tím, že má být nestranej a nemá se míchat do politiky, ale to co vyvádí Luke je vlastně prosazování ideii NR a základ jeho studentů tvoří ti co nesnášejí Impérium, tomu se pak nelze divit že to tak zvoral.
...jen tak mě napadá, byl v Novém řádu vůbec mezi nově nalezenými na začátku vůbec někdo z Impéria (či jeho nástupnického státu)? | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Wed Jul 15 2009, 08:29 | |
| Jestli někdo jo, tak to byl jistě někdo typu, Impérium mi blabla zabili rodiče, Thrawn mi popravil blabla dědu. | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Wed Jul 15 2009, 09:15 | |
| To mě přivádí k takové dlouhodobě nevyjasněné otázce: force-useři v oblasti Impéria. Za Palpyho byly císařovy tlapky a inkvizitoři, obé dost specifické to záležitosti. Jak to ale fungovalo po Palpatinovi? | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Wed Jul 15 2009, 10:33 | |
| Hmm, tak většina z nich asi pomřela za války a zbytek se stáhnul do ústraní či anonimity. Minimálně jsem nenašel žádnou zmínku že by se někde projevovali (až na pár redguardů, ale ti byli něco kapku jiného) | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Thu Jul 16 2009, 11:23 | |
| Jedině Impérium................ Republika byla prohnilá korupcí............. prostě Impérium je nejlepší. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Thu Jul 16 2009, 11:45 | |
| Tak se z toho Impéria nepo..... . Teda nic proti, já jsem taky Imp, ale některý věci v Impériu nemusim. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Thu Jul 16 2009, 12:26 | |
| tak pravda, vždy se všude něco přežene, ale jinak je impérium suprový. | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 12:23 | |
| Me se v Imperiu hlavne nelibi ta technika. TIE prevazne ani ISD se mi nelibi. Pak taky predstava, ze vladne jeden clovek je taky neco, co se mi nelibi. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 13:07 | |
| mě spíš zajímá, jak to ten jeden člověk utáhne.. ale pokud je to starý sid, tak se nedivím. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 13:41 | |
| TIE maji hezci design nez X-wing jinak po imperiu se projevil z inkvizotoru Jerec a z tlapek (Darth) Lumiya _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
pitris High Jedi General
Poeet p?íspivku : 654 Vyznamenání : Rytíř Jedi Registration date : 20. 05. 09
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 17:47 | |
| vždyť TIE je levná kraksna | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 19:16 | |
| zakladni TIE je rychlejsi, lehci a obratnejsi nez X-wing co vic ci muze stihac prat btw. zahrej si X-wing a pak prejdi na TIE Fighter a pochopis rozdil uz od dob X-wingu piloti rikaj ze imperialni stoje sou lepsi, rychlejsi a obratnejsi TIE Fighter jim dokazal ze je to pravda _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
pitris High Jedi General
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 19:35 | |
| Já bych přece jenom dával přednost trochu větší ochraně pilotů. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 19:53 | |
| je mnohem obratnejsi, tedy je tezsi je zasahnout a navic jde o dost maly cil
a kdyz vezmes v potaz Ep. IV. tak tak nebyl zadnej vetsi rozdil mezi TIE a Wingy TIE je sundavaly sakra rychle i kdyz mely stit _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
pitris High Jedi General
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 20:30 | |
| BTW co znamená zkratka TIE?nějak mi to vypadlo to má něco společnýho s motorem ne? | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 20:43 | |
| Twin Ion Engine _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Fri Jul 17 2009, 21:55 | |
| Vím že Impérium je silnější, ale hlasovala jsem pro rebely protože je mám radši. | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Sat Jul 18 2009, 17:24 | |
| Ale stejně nechápu jak mohli rebelové porazit tak dlouho fungující imperium | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Sat Jul 18 2009, 17:32 | |
| já taky ne... možná tím že byl zabit císař? a zničené obě hvězdy smrti, na kterých bylo hodně imperiálů... | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Sat Jul 18 2009, 17:42 | |
| Tj ale nechat se zničit od těch lamek ? Já nevím ale hvězdu smrti přece nemůžou nechat nechráněnou zvlášt když na ní delali jak dlouho to mi k vaderovi nesedí jejich impérium mělo zničit jakýkoliv odpor a vládnout dál ! | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Sat Jul 18 2009, 19:51 | |
| DEH, pocet mrtvych imperialu na obou stanicich byl "zanedbatelny" jak k poctu muzstva v armade, tak i k poctu obyvael v galaxii spis se projevil nedostatek nadprumernych velicich dustojniku a potize s nastupnictvim _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Sat Jul 18 2009, 22:30 | |
| Mande, to je jako kdybys vyhladil Berlin a Berlin spolu s Drazdanama za WWII se vsema jednotkama a civilama v 42... _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Sat Jul 18 2009, 22:57 | |
| - lord mikerrus napsal:
- Tj ale nechat se zničit od těch lamek ? Já nevím ale hvězdu smrti přece nemůžou nechat nechráněnou zvlášt když na ní delali jak dlouho to mi k vaderovi nesedí jejich impérium mělo zničit jakýkoliv odpor a vládnout dál !
Mno, mela stit z Endoru, ten pomohli znicit mali moncicakove jmenem ewoci..Holt smula jak remen.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové Sat Jul 18 2009, 23:40 | |
| Padme: nevim jestli pomohli teda v dusledku ano, ale uvedomovali si tu pomoc? ti jen hazeli sutry po tech v bile zbroji
Lance: pochybuji ze DS a DS2(nedostavena) mely tolik posadky, ze by se vyrovnaly procentualnimu ubytku obyvatelstva u udalosti jez popisujes _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Impérium x Rebelové | |
| |
|
| |
| Impérium x Rebelové | |
|