OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Han Polo - Impérium

Goto down 
AutorZpráva
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

Poeet p?íspivku : 771
Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky
Registration date : 31. 01. 08

Han Polo - Impérium Empty
PříspěvekPředmět: Han Polo - Impérium   Han Polo - Impérium Icon_minitimeWed Mar 05 2008, 15:57

Jméno: Han Polo
Titul: voják

Rasa: člověk
Planeta narození: Coruscant

Životopis před příchodem postavy do armády: Narodil jsem se na Coruscantu. Moji rodiče, i když jsem to tenkrát nevěděl, byli povstalci. Když mi bylo pět let, přestěhovali jsme se z Imperiálního centra na planetu Corelii, protože otec začal pracovat pro místní doky. Coriscant se mi moc nezamlouval a byl jsem rád, že jsem se dostal na tuto planetu, bydleli jsem na venově a jí se velice rychle naučil střílet z ručního blasteru. Otec mě podporaval, pravděpodobně chtěl, abych se stal vojákem Aliance, ale já se rozhodl nastoupit na imperiální akademii jako stormtrooper. Rodiče během prvního roku na akademii zemřeli. oficiálně při útoku povstalců na Corelii.
Z několika debat ostatních studentů, hlavně "protiimperiálně" smýšlejících, a mých přátel, hlavně Biggse Darklightera, jsem zaslech něco o tom, že to nebyli povstalci, ale Impérium. Znal jsem některé doktríny Impéria a tak jsem tuto možnost považoval za možnou. A začal jsem přemýšlet, že až dokončím akademii, tak se k rebelům přidám.

zbraně: Standardní blaster E-11, osobní zbraň: Blaster Dh-17, modifikovaný (lepší změřování, zásobník na víc střel, odlechčená konstrukce).

Schopnosti: Vynikající mechanik, nic, co bych nespravil, neexistuje a výborný střelec

Poznámky: Kromě opravování jsem také průměrně dobrý v pilotování stíhaček

Období: Impérium, okolo 1 BBY
Návrat nahoru Goto down

Han Polo - Impérium
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise :: Přihlášky (zamknuté) :: Přihlášky - Občanská válka (zamknuté)-
Přejdi na: