| TFU II Konce-SPOILER ALERT | |
|
+9Mandalorian Gralen Ashoka Vegi Elinor Yall Potan von Kell ScorpiO J.T.Bansbi Derk Yall 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Fri Oct 29 2010, 22:43 | |
| Možná plánují dostat SW hodně dolů, ale pak to vytáhnout nahoru, něčím úplně novým. A nebo jen an tom hodlají vytřískat co se dá a pak odejít od válu a nechat to někomu jinýmu, kdo se možná bude snažit o to, aby se to spravilo. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Fri Oct 29 2010, 22:48 | |
| zijeme v doj*bany dobe _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Fri Oct 29 2010, 23:02 | |
| poďme doj*bat LA. Vlastně nemusíme, oni se doj*bou sami. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Fri Oct 29 2010, 23:27 | |
| - Xavier napsal:
- takže zde důkaz, že jsem si to nevymyslel: (jen stisknout spoušť, a galaxie by hned byla lepším místem pro život)
- Spoiler:
tenhle obr si jinak, než že se do ní zabouch, neumim vysvětlit:
- Spoiler:
Eh, to je, ehm, smutné ... No, tohle do připravovaného článku o Boba Fettovi neveřejním, nebojte se BTW: Xave, můžeš mi na SZ poslat link na ten komiks? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Fri Oct 29 2010, 23:36 | |
| | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Sat Oct 30 2010, 10:29 | |
| - Potan von Kell napsal:
- Xavier napsal:
- takže zde důkaz, že jsem si to nevymyslel: (jen stisknout spoušť, a galaxie by hned byla lepším místem pro život)
- Spoiler:
tenhle obr si jinak, než že se do ní zabouch, neumim vysvětlit:
- Spoiler:
Eh, to je, ehm, smutné ...
No, tohle do připravovaného článku o Boba Fettovi neveřejním, nebojte se
BTW: Xave, můžeš mi na SZ poslat link na ten komiks? uveď to tam - jako urážku mandalorovy cti ze strany LA | |
|
| |
Andrew26 Adept
Poeet p?íspivku : 40 Age : 27 Registration date : 02. 07. 10
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Tue Jul 19 2011, 20:13 | |
| Tak jsem to teď dohrál, s koncem světlé strany. (Ikdyž, zabít Vadera mě lákalo. Potom jsem zjistil jak by to dopadlo a jsem rád za LS) A vůbec z těch konců nejsem moudrej. Je některý z nich canon? | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Tue Jul 19 2011, 20:18 | |
| bohuzel, svetly konec je cannon. a vzhledem k tomu ze TFU 3 bylo zrusene ete drive, nez se na nem zacalo delat, nejsem si jist, esli se to vubec nekdy vyresi | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Tue Jul 19 2011, 20:26 | |
| - Andrew26 napsal:
- Je některý z nich canon?
De facto pravidlo všech SW her: Canon je vždy LS No, sice TFU3 zrušili, protože na 2 nadávali jak fans tak recenzenti, nevěřím v to, že si nechají ujít možnost si znovu narejžovat až "TFU hate" utichne. Už jenom proto, aby byli hodní hoši co nám chtějí říct, jak to vlastně dopadne. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Andrew26 Adept
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Tue Jul 19 2011, 20:39 | |
| Takže Starkiller žije, Vader je zavřenej a mezi rebely šaškuje slepej Jedijskej generál? Cool | |
|
| |
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Tue Jul 19 2011, 20:44 | |
| Ne, slepej samuraj se světelnákem A do toho mumraje ještě poletuje Boba Fett zamilovanej do Juno. Ty vole, snad tu trojku faktu neudělají _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Andrew26 Adept
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Tue Jul 19 2011, 20:48 | |
| A nakonec je všechny sežere Gorog, jenom Vadera nestráví a vyvrhne ho. Edit for ScorpiO: Nebo tam pošlou Ahsoku, která dostane na světlou stranu Goroga, ale potom ho podvede se slepým jedi samurajem, gorog se naštve, propadne na DS a všechny pozabíjí.
Naposledy upravil Andrew26 dne Tue Jul 19 2011, 21:07, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT Tue Jul 19 2011, 20:55 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: TFU II Konce-SPOILER ALERT | |
| |
|