| Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Fri Jul 11 2008, 00:40 | |
| Bitevní pole Vyděl jsi jak se snaží pohnout a zvedá hlavu. Měl/a dlouhé hnědé vlasy v culíku, ovšem oblyčej od písku. Do výhledu ti jen na chvíli vstoupily další kloni kteří postupovali stále kupředu. Osobu zjevně v domnění že je mrtvá ignorovaly. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Fri Jul 11 2008, 16:43 | |
| Bitevní Pole
Ty klony mě na chvíli ochrání. Rozeběhnu se a udělám kotoul. Snažím se dopadnout co nejblíže té osobě. v mém manévru se mi podařilo setřelit dva droidy. Musím měnit zásobník.. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Wed Jul 16 2008, 14:12 | |
| Bitevní Pole Přiběhneš k osobě a zjištuješ že jeto žena. Není ještě při smyslech, jen pořád opakuje. Anakine, Anakine. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Wed Jul 16 2008, 14:30 | |
| Bitevní Pole
Dojdu k ní a slabě jí zatřesu rameny. Paní vstávejte, tady není dobré místo. Řeknu jí a pomohu jí vstát. Byla ještě celkem mimo. | |
|
| |
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Thu Jul 24 2008, 18:41 | |
| Bitevní Pole Kde jsem? Jak dopadla bitva? a začla se rozhlížet kolem _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Thu Jul 24 2008, 18:43 | |
| Bitevní Pole
Jste stále na Geonosis.Kolem se bojuje.Bitva stále pokračuje Řekl jsem jí s klidem v hlase. Pojďte nebo to tady špatně skončí. | |
|
| |
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Sun Jul 27 2008, 00:45 | |
| Bitevní Pole Zvedla ruku a ukázala ke skále. Když se dostatečně zaostřil vyděl jsi že ve skále je díra "Je tam tajný hangár Hraběte Dooku. Musím se tam dostat, zavedte mně k nějakému vysokému důstojníkovi. Je nesmírně důleižté se tam dostat v čas." _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Sun Jul 27 2008, 11:30 | |
| Bitevní Pole
Kývl jsem a rozeběhl se k předsunutému velitelství kde jsem představil mou chráněnkyni a čekal co z nich všech vyleze. | |
|
| |
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Sun Aug 03 2008, 18:16 | |
| Bitevní Pole Ve velitelsvý vše pevnou rukou řídil mistr Yoda. To důležitá informace jest. Sám osobně se tam vydám, než zmobylizujeme vojáky kteří by oblast zajistili. Ovšem stebou klone problém je. Mi mít informaci, že vzbouřené arc se tady pohybuje a popisu tvému odpovídá _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Mon Aug 04 2008, 16:28 | |
| Velitelské Stanoviště
A vám to snad vadí pane? Řekl sem protože , když si vyberu mezi otcem a Republikou , tak by jim snad nemělo vadit moje myšlení.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Fri Aug 08 2008, 13:45 | |
| Velitelské Stanoviště Yoda se na tebe podíval a mávl hůlkou načeš k tobě přistoupily dva kloni. Ty jsi snad to ARC že ptáš se mně? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Fri Aug 08 2008, 14:26 | |
| Velitelské Stanoviště
ano , jsem arc , který je loajální republice! Řekl jsem a podíval se po mích "mladších bratrech " klonech po mé levé a pravé straně | |
|
| |
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Wed Aug 13 2008, 15:41 | |
| Velitelské Stanoviště Yoda přicupital k tobě. Já věřím ti. a pak se zase otočil k Klonovému Commandérovi. Přivolejte sem laaty a začněte vojsko zase stahovat na orbitu. Vaše práce skončila, moje však ne. a odešel pryč V helmě si ted slyšel. Všem jednotkám, stáhněte se do evekuačního bodu 4, naše práce tady skončila. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Wed Aug 13 2008, 15:43 | |
| Velitelské stanoviště
Dobře jdu tam. Řekl jsem v odpove'd a vydal se k nejbližšímu klonovi. Kde je bod4? nemám nahrány informace Řekl jsem popravdě a zbraň si dal na rameno | |
|
| |
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Sat Aug 23 2008, 17:28 | |
| Velitelské stanoviště Přesně tam A ukázal k místu kam začal klesat Aclamator Kdes mimochodem vzal takovou fajnovou zbroj? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) Sun Aug 24 2008, 22:51 | |
| Velitelské Stanoviště
Ta zbroj je od starého...přítele a otce Janga Fetta Řekl jsem popravdě a podíval se do dáli, kde přistával jeden křižník. Děkuji ti vojáku, potřebuješ ještě něco? Snažil jsem se působit velitelským dojmem. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) | |
| |
|
| |
| Bitva o Geonosis (mise pro Ruplikona) | |
|