| The Clone Wars - Season 4 diskuze | |
|
+23rebus Oliver Vojta Shaf Pavel501st Trivium mandorian elite Wrait Lance Stone bane Gralen Super Trooper Derk Yall Aggofan Vegi Elinor Yall joemandel Padme von Kell Mandalorian Darth Eternal Hatred Darth Anor ScorpiO Potan von Kell 27 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Vojta Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 282 Age : 36 Registration date : 19. 08. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Sat Oct 01 2011, 15:16 | |
| Hm, v této souvislosti mne napadá paralela s porážkou "entire legion of my best troops" made by "few rebels and primitives throwing stones"... | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Sat Oct 01 2011, 17:14 | |
| - Aggofan napsal:
- J ARC tým pod vedením kapitána Forda OMG
Badass Army, Big Damn Heroes, BFG, One-Man Army, Hollywood Tactics, Rule Of Cool. I have nothing more to say. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Sat Oct 01 2011, 17:39 | |
| ako dostali G. G. ma šokovali. čakal som že keď už tak pobije aspoň dvadsiatich z nich. Nie len pár. Dokonca som očakával že zdrhne, ako mu je zvykom v CW. Ten súboj totálne doo.. . Snaď to nebude postupovať tímto tempom. Ako Dejovo by to bolo zaujímavé, ale to jeho zajatie | |
|
| |
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Mon Oct 03 2011, 14:47 | |
| Souhlas měl zabít minimálně 50 gunganů jedním prstem ruky a né jen 5. | |
|
| |
rebus Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 24 Registration date : 10. 08. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Fri Oct 07 2011, 14:22 | |
| Souhlas. Taky je trapný, jak Tarpals bojuje s Grievousem a ostatních 200 gunganů se jen čumí. Taky jsem čekal, že jich dá víc. | |
|
| |
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Fri Oct 07 2011, 15:57 | |
| | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Wed Oct 12 2011, 22:40 | |
| | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Wed Oct 12 2011, 22:59 | |
| | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Wed Oct 12 2011, 23:14 | |
| Georgi, ty svině... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Wed Oct 12 2011, 23:17 | |
| nejdřív zabiju sebe a pak george.. jako duch.. hů... budu ho strašit... hů... aneb totálně posral mou nejoblíbenější postavu... | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Wed Oct 12 2011, 23:42 | |
| me by fakt ale fakt zajimalo, jak tohle george vysvetli.. v tom clanku srovnavaj maulovu zachranu se zachranou vadera - nechapu, tomu s vaderem se verit dalo, rozpulenymu maulovi ne.. Pry vyuzije veskery vedeni od Sida.. Nevim, nejak mi to k nemu nesedi.. necht vsichni milovnici Maula prominou, ale prislo mi proste ze takovou vuli nema.. Aby se udrzel nazivu kdyz ma jen pulku tela.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Vojta Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 282 Age : 36 Registration date : 19. 08. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Wed Oct 12 2011, 23:56 | |
| Jediná možnost, kterou bych SNAD vzal, je Maulův klon. Jestli je to originál, na--at. Jinak v tom článku se píše o schopnosti obelstít smrt, kterou ovládal Darth Plagueis, a podle nich díky ní vyléčil Sidious popáleného Vadera - pro mne blbost, protože Sidious tu schopnost svého mistra nikdy neovládl - vždyť to dokonce v EIII přímo říká, když se z Anakina stává Vader - že teprve oni dva společně to tajemství odhalí. Vader byl zachráněn, protože zkrátka na tom ještě nebyl tak zle (já vím, je to divný to říct o někom v jeho stavu, ale je to tak). | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 09:54 | |
| súhlas, inak sa dalo čakať, že do seriálu šupnú Maula, veď už podla predošléj sezóny sa to dalo predpokladať. | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 11:03 | |
| - Vojta napsal:
- Vader byl zachráněn, protože zkrátka na tom ještě nebyl tak zle (já vím, je to divný to říct o někom v jeho stavu, ale je to tak).
Ano, neco podobneho sem psala ve svem postu.. Jinak jo, klon by se zkousnout dal.. Ale pulka Maula je moc no.. Sem fakt zvedava, jak to hodla nejak inteligentne vysvetlit.. jestli hodla.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| |
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 16:05 | |
| mno, pokud veri ze bude konec sveta, na co vytriskavat dalsi prachy.. kdyz je pak neutrati... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 16:08 | |
| jako takhle "Old Wounds" je pekny komix ale brat ho jako kanon???? omg, ten filoni je fakt asi magor, toto je fakt moc, at uz klon nebo original, Maul patri do hrobu, nechapu proc toto tak rozesiraji, mrtve postavy oivaji (Koth a ted Maul) a ty co maji zit zabijeji (Piell) fakt to je hnus
btw, je to originalni maul, proc si to myslim? jednoduse, podivejte se na jeho ruzky, ma je uplne stejne jako v Old Wounds, takze bude mit Grievousovi nohy.....pa pa pa pa parada | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 16:11 | |
| jenze on to nevymyslel filoni, ale sam lucas.. a to je smutne no.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 16:29 | |
| vsichni sou to cu.aci a to je primo k placi, si zacinam myslet, z lucas fakt senilni....Homera a Marge na neho, ti by se opili a hazeli by si s nim jako s míčkem (viz. Simpsnovi) | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 16:34 | |
| no, ja uz to rikam dlouho, ze senilni.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 16:37 | |
| tak se zkrátka asi stane kanonický ten "non-canon" komiks, kdy bojuje polorobotickej Maul s Obim na tatooinu | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 18:09 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Thu Oct 13 2011, 19:10 | |
| já osobně, coby velký maulův přívženec, s tím nesouhlasím. Na této postavě se dá jedině zkazit, a ne získat. Jsem ho vnímala jako že sithem se stal proti své vůli, pak umřel a sid se o něj nijak nezajímal.A podle všeho jsem nebyla zdaleka jediná. A ted si ho prostě jen tak oživí. ANi bych se nedivila, kdyby tehdá sid přiletěl na Dathomir a ze zabrackých dětí si "vybíral" podobně jako ventress vybrala Savage, že děti "Soutěžili" kdo bude nejlepší a bude mít tu čest a kdesi cosi.. to mě jen tak napadlo a pokud by tomu tak bylo, zkazili by celou maulovu postavu. Achjo, že jsem někdy skuhrala, že Maula je ve star wars málo a nic se o něm a jeho původu neví. | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Fri Oct 14 2011, 00:55 | |
| je zvlastni, mela sem pocit, ze tys prave chtela, aby Maula ozivil..z tech diskuzi kdyz se v TCW objevil Savage.. Kazdopadne sem zvedava, jak tohle fandove prijmou.. snad uz mu to konecne nekdo omlati o hlavu, aby zase zacal delat star wars a ne kraviny typu TCW.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze Fri Oct 14 2011, 11:13 | |
| takle... když nad tím člověk jenom přemýšlí, "jo, bylo by to zajmavý, dkyby tam byl maul, společně se savagem, hehe..." ale když pak zjistím, že to je doopravdy, už to takový sranda není | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: The Clone Wars - Season 4 diskuze | |
| |
|
| |
| The Clone Wars - Season 4 diskuze | |
|