| Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sat Mar 29 2008, 21:31 | |
| Hoth - Echo základna Ovšem furt je tady to silový pole _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Sat Mar 29 2008, 21:36 | |
| Hoth - Echo základna
[Tak dej rozkaz k jeho deaktivaci.] | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sat Mar 29 2008, 21:38 | |
| Hoth - Echo základna Jak sem řekl neposlechnou mně. A nešlo by to otevřít pomocí cíly? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Sat Mar 29 2008, 21:49 | |
| Hoth - Echo základna
[Jestli chceš zemřít... Ustup stranou.] Pak otevřu dveře pomocí Síly. [Jestli začnete střílet. Tak váš velitel zemře.] A vezmu ho jako rukojmí. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sat Mar 29 2008, 22:56 | |
| Hoth - Echo základna Vojáci kolem vás utvořily kruh. Asi po 50 metrech na vás zamířily zbraně a s davu vyšel poručík. Zdej se otroku a třeba tě ušetříme _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sat Mar 29 2008, 23:00 | |
| Hoth - Echo základna
[Já se nevzdám.] A s rychlostí blesku postřílim všechny vojáky kromě poručíka, toho jsem omráčil. [Teď provedeme plán A, já se zamaskuju a ty mě odvedeš k lodi. Pak spolu odletíme pryč. Platí všechno, co jsem řekl.] | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sat Mar 29 2008, 23:24 | |
| Hoth - Echo základna Ovšem dostal si ránu do břicha která navýc zničila tvůj maskovací generátor. Ted se spustí poplach a budou hlídány všechny východy se základny _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sat Mar 29 2008, 23:33 | |
| Hoth - Echo základna
[Uff, to bolí, naštěstí to je jenom škrábnutí. Ve skaldu je ještě jeden, tak si ho přivolám.] A udělám to, pak ho opět pustim. [Tak jdeme.] | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sat Mar 29 2008, 23:34 | |
| Hoth - Echo základna Když dojdete na křižovatku, důstojník najednou začne utíkat chdobou na druhou stranu než je hangár. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sat Mar 29 2008, 23:49 | |
| Hoth - Echo základna
Ještě než uběhne pět metrů, leží omráčený na podlaze. Vybral sis sám. Pak ho vezmu na ramena a dím ho vložím do neviditelného pole a jdu směrem k hangáru. Sice se dost ploužím, ale i tak se dostanu do agáru, který je sice hlídán, ale i tak jsem se dostal k jednomu raketoplánu. A odstartoval jsem, sice mě poškrábali, ale než stihli vypálit s blasterového děla, odletěl jsem. Když jsem se dostal do vesmíru, zadal jsem koordináty Yavinu a kduž je počítač vypočítal, vstoupil do hyperprostoru. Pak jsem se vydal zajistit vězně. Když jsem tak udělal, tak se probudil. [Stejně se tam oba dostaneme.] | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sun Mar 30 2008, 11:47 | |
| Hoth - Echo základna Tímhle sis moc nepomohl, stejně tě najdou. Každý náš letoun mám v sobě zabudované zaměřování. Vlastně nás jen zavedeš ke svým přátelům. a začal se hromově smát _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Mar 30 2008, 15:25 | |
| Hoth - Echo základna
[Za chvíly přejdeme na podsvětelnou rychlost a já změním kurs na Mon Calamari, tam si snad netroufnou. Nebo si myslíš něco jiného?] Nechal jsem tu otázku nezodpovězenou, protože jsme se zrovna začli vynořovat z hyperprostoru. Přenastavil jsem kurs na Mon Calamari. Vrátil jsem se za velitelem. [Mimochodem, jak se jmenuješ já jsem Meebacca.]
Naposledy upravil Cynamon dne Sun Mar 30 2008, 21:34, celkově upraveno 3 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sun Mar 30 2008, 15:42 | |
| Hoth - Echo základna Jmenuji se Rohlan Pyre, ovšem můj názor je ž není chytré do hlavního města impéria. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sun Mar 30 2008, 22:36 | |
| Hoth - Echo základna
[Za chvíly přejdeme na podsvětelnou rychlost a já změním kurs na Mon Calamari, tam si snad netroufnou. Nebo si myslíš něco jiného?] Nechal jsem tu otázku nezodpovězenou, protože jsme se zrovna začli vynořovat z hyperprostoru. Přenastavil jsem kurs na Mon Calamari. Vrátil jsem se za velitelem. [Mimochodem, jak se jmenuješ já jsem Meebacca. Kde je ten sledovač?] V poslední větě použiji Sílu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sun Mar 30 2008, 22:42 | |
| Lambda Jak sem řekl jsmenuje se Rohlan Pyre a sleduje nás Carnox Jax. Zajímalo by mně ovšem proč to chceš vědět tak moc že používáš sílu. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Mar 30 2008, 23:04 | |
| Lambda
Několik hodin jsem se prospal a pak jsme vystoupili z hyperprostoru a předemnou se objevil nádherný pohled na Mon Calamari. Než se stihla ozvat letová kontrola, volal jsem jim sám: [Tady Jedi Meebacca z Akademie Jedi na Yavinu IV. Právě se vracím z mise a jsem pravděpodobně sledován. Žádám o loď, která by mě dopravila na Yavin IV, protože je v této pravděpodobně sledovač.] | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sun Mar 30 2008, 23:14 | |
| Lambda Z vysílačky se ozvalo. Můžete přistát, lod vám klidně dáme. Přistante na plošině 4. Pyre se na tebe podíval Ci ted bude semnou? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Mar 30 2008, 23:25 | |
| Lambda
[Ať tam čeká bezpočnostní tým mám zajatce a už jednou se mi pokusil utéct. Chci ho živého kvůli výslechu. A děkuji za poskytnutou podporu.] Pak jsem vysílačku vypnula a otočil se k Pyremu: [Už víš, co s tebou bude?] Pak jsme přistáli, na plošině již čekali bezpečáci. A ke mě přicházel důstojník přístaviště. Ještě než stačil cokoliv říct, promluvil jsem: [V té lodi je sledovací zařízení, za mnou může letět flotila. Loď zde nechávám nepotřebuju ji, když mi dáte jinou, ale potřebuju se odtud nenápadně a rychle vytratit. Můžete mi pomoct?] Pak se otočim na bezpečáky a zavrčim: [Zajistěte ho a odveď te do druhé lodi. Pořádně ho hlídejte dokud tam nepříjdu. Děkuju.] Ukážu na vězně. [A ať se mu nic nestane, musíme ho vyslíchat.] | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Tue Apr 01 2008, 21:13 | |
| Lambda Pyre se sebou začne škubat a mlátit. Co se mnou ted bude? Nezabijete mně že ne? Mám ženu a 3 děti. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Wed Apr 02 2008, 13:12 | |
| Mon Calamari - přístaviště
[Jestli budeš spolupracovat, tak ti můžeme přivést ženu i děti do Nové republiky. Odveď te ho.] Pak se otočím na dozorčího. [Můžete mě odsud nepozorovaně dostat?] | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Wed Apr 02 2008, 21:33 | |
| Mon Calamari - přístaviště No můžeme vám dát lod at odletíte, nechápu jak myslíte nepozorovaně. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Apr 03 2008, 07:53 | |
[Prostě o mim odletu moc lidí vědět nemusí. Dík.] Pak odejdu směrem k určené lodi. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Thu Apr 03 2008, 19:49 | |
| Mon Calamari - přístaviště Dozorčí na tebe ještě zavolá. A co máme teda dělat stim vězněm? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Fri Apr 04 2008, 06:53 | |
Kolikrát to ještě budu říkat. A v mysli jsem se zamračil. [Ke mě do lodi,] zabručel jsem s klidem. Natoupil jsem do YT-1400 a zachvíli za mnou přivedli i Pyrea. Pak jsem nastartoval a zachvíli jsme byli ve vesmíru a já nechal propočítávat cestu na Yavin IV. Jakmile byl kurz propočten, zadal jsem ho do počítače a stiskl páku hyperprostoru. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) Sat Apr 12 2008, 10:30 | |
| Chrám jedi na Yavinu. Když si přistál čekaly tam na tebe již mistři Skywalker i Katarn. V jejích tvářích si vyděl že jsou plni očekávání. Tak co jsi zjistil? Volaly s Mon Calamari že jsi tam byl na mezizastávce. řekl Luke. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) | |
| |
|
| |
| Hothské tajemstvý (mise pro CZmona) | |
|