OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Přihláška Darth Assmondeus

Goto down 
AutorZpráva
Darth Assmondeus
Sithský lord
Sithský lord
Darth Assmondeus

Poeet p?íspivku : 2653
Registration date : 14. 03. 08

Přihláška Darth Assmondeus Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška Darth Assmondeus   Přihláška Darth Assmondeus Icon_minitimeFri Mar 14 2008, 18:27

Jméno: Darth Assmondeus

Rasa: Člověk

Planeta původu: Naboo

Titul: Učedník

Schopnosti: Pohyb předmětů, blesky, psychické zničení nepřítele, silový výkřik, fázový posun.

Poznámky: Mimořádně chladný a bez emocí. Sleduje svoje názory. Filozof přemýšlejíc o světě a o jeho budoucnosti. Velmi cynický a sarkastický. V boji má viditelnou radost z utrpení a útočí se silnou nenávistí.

Zbraň: Světelný meč. Má delší jílec než u normálních mečů. Barva červená. Jílec je černý s červenými světly po stranách a malými čepelemi na začátku a konci.

Styl boje: O´khais ( Velmi rychlý a otáčivý systém boje spojený s rychlými piruetami které nepřítele matou a končí jeho rosekáním. )

Životopis: Narodil jsem se roku 3398 ABY jako Arthenius Fowllius syn Imperiálního Provinčního Guvernéra a Sitha Darth Sathriuse který celý život prožil službě nové Sithské Říši a nesvatému Císaři Darth Kraytovi který ovládl Galaktické Impérium za vlády Roana Fela a přerereformoval ho k obrazu svému. Vládl mu již přes 3000 let. Roku 963 ABY se Císař Darth Krayt přetransformoval do poloéterické formy života díky které získal neuvěřitelnou moc a nesmrtelnost kterou mohl rozdávat. Začal být díky své moci a vševědoucnosti uctíván jako bůh. Sithové fungují za vlády Darth Krayta jako vládci Říše kteří se ( narozdíl od minulosti ) navzájem nezabijí a nezrazují. Všichni Lordové ze Sith kterých je 13 jsou v Sithské radě která je hned po Císaři nejmocnější skupina. Pod Sithy jsou Imperiálové tedy šlechtici. Hlavní město je uměle vytvořená planeta která je zcela urbanizovaná a žije na ní 800 miliard občanů a to pouze na obytné části. Nazývá se Methreándos což je ve starší Imperiální mluvě Město Chladu. Často bývá nazývána Terra Imperialis. Sithská Říše má též umělou planetu Orothos což jsou líhně pro klonové legie vojáků. Říše má Imperiální senát který funguje jako místo kde se řeší bezvýznamné věci. Veškerá technika a budovy jsou v Říši v Imperiální černi s rudými světly. Brnění klonovaných legionářů a uniformy důstojníků jsou víceméně stejné jako v Galaktickém Impériu ale dané do černočervené. Brnění Imperiální Gardy jsou vylepšená Mandaloriánská brnění s integrovaným filtrem hlasu díky kterým mají mocný a děsivý hlas. Říše má expanzivní politiku a postupně dobývá vesmír a nic jí nezastaví. Já Arthenius jsem chtěl Říši sloužit jako důstojník Imperiální Flotily. To se mi podařilo ale časem když jsem si uvědomoval že mám moc i peníze chtěl jsem to co mi zbývalo k dokonalosti. Nesmrtelnost. Tu mi Sithský Řád dát mohl a já tak neváhal jelikož jsem věděl od otce že mám v sobě hodně Síly. Odešel jsem na Korriban neboli Terra Sithia na Academia Sithia. Po mnoha letech služby v Řádu jsem se dostal před Radu která mi poskytla možnost být učedník jednoho z Sithských Lordů. Stal jsem se učedníkem Darth Nazraelluse. Po letech které jsem strávil jako Sithský Konzul a Emisar jsem splnil zkoušky a byl prohlášen za mistra člena Rady ( místo toho nejslabšího ) a Lorda ze Sith se jménem Darth Assmondeus.
Návrat nahoru Goto down

Přihláška Darth Assmondeus
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Darth Maul = Darth Revan

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise :: Přihlášky (zamknuté) :: Přihlášky - Nový Řád Jedi (zamknuté)-
Přejdi na: