| old republic professing | |
|
+7Needay Derk Yall Padme von Kell J.T.Bansbi Potan von Kell Prophet mandorian elite 11 posters |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: old republic professing Thu Jun 09 2011, 22:05 | |
| Jaká profese se vám nejvíc líbi pro mě bounty hunter. | |
|
| |
Prophet Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 102 Registration date : 17. 06. 10
| Předmět: Re: old republic professing Thu Jun 09 2011, 23:01 | |
| Proč si tam nedal všechny profese a proč si je nenapsal správně?? JInak ja budu hrát za bounty huntera. A možná ještě jediho. ( škoda že bounty hunter nemůže hrát za republiku...Impérium mi je proti srsti....) | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: old republic professing Thu Jun 09 2011, 23:05 | |
| Taky jsem hlasoval za BHčko A topic přesunul do TOR fora, hádám, že tam se bude vyjímat více... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Age : 31 Vyznamenání : Od Bosne do Irana biće mrtvih muslimana Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: old republic professing Thu Jun 09 2011, 23:08 | |
| Chybí tam Sith inquisitor tak jsem dal warriora | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: old republic professing Thu Jun 09 2011, 23:14 | |
| nejak mi tam chybi rozdeleni jediu... jelikoz se chystam hrat za jediho (zla bejt neumim a light sitj mi prijde dosti ujetej) tak bych zvolila asi je.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 14:38 | |
| Jedie je prostě jedie a za chyby se omlouvám psal jsem to pozdě empite agent je empire agent.
Naposledy upravil mandorian elite dne Fri Jun 10 2011, 14:50, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 14:42 | |
| No neni, Je Jedi guardian, Jedi Sentinel, Jedi consular. | |
|
| |
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 14:46 | |
| No tak to berte že tohle je nadřazený. | |
|
| |
Needay Adept
Poeet p?íspivku : 32 Registration date : 09. 06. 11
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 14:50 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 14:53 | |
| Opravdu se omlouvám je to taky proto že já to hrát nebudu nebo budu ale tak za 2 roky. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 15:05 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 15:08 | |
| Za to že tam nejsou jejich různý druhy. | |
|
| |
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 15:59 | |
| Tak, ono kdyz uz o necem chces delat anketu, bylo by zahodno si o tom zjistit vic.. Jinak Derku: je tam zpocatku jen jedi guardian a jedi consular.. a ty pak budou mit dalsi specializace, guardian se rozdeli na guardian a sentinel (ted nevim presne ty nazvy, ale zhruba ty dve tridy odpovidaj tomu v kotorech) a consular bude bud healer a nebo myslim neco jako jedi watchman.. to si ted nejsem jista, ale vim ze jeden by mel lecit a druhej bude tank.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 16:13 | |
| SW: TOR možná povolání Za RepublikuJedi Knight (pozdější zaměření Guardian nebo Sentinel) Jedi Consular (pozdější zaměření zatím nebyla zveřejněna) Smuggler (pozdější zaměření Scoundrel nebo Gunslinger) Trooper (pozdější zaměření Vanguard nebo Commando) Za ImpériumSith Warrior (pozdější zaměření Juggernaut nebo Marauder) Sith Inquisitor (pozdější zaměření Assassin nebo Sorcerer) Imperial Agent (pozdější zaměření Sniper nebo Operative) Bounty Hunter (pozdější zaměření Mercenary nebo Powertech) jinak u mě jasně vítězí Smuggler Gunslinger, chtěl jsem za něj hrát už co jsem si o této postavě poprvé přečet a trailer "Return" tuto touhu jen umocnil ale taky si chci za druhou stranu zkusit SW Juggernauta _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 16:46 | |
| Padme: já vycházel z Kotorovského dělení a nenpadlo mě, že to udělaj jinak. Syntax. Myslíš, že by byla možnost aby spolu hráli jak imperiálové, tak republikánové bez toho, že by se museli zabíjet? | |
|
| |
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 17:00 | |
| to si nejsem jista.. rekla bych i ze i v guilde musis mit jasno a nemuze podle me bejt napul rep. napul imp.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 17:06 | |
| Nemyslím jako guildu, ale třeba tak, že by mohli být ve skupině a třeba dělat skupinový questy, či tak podobně. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 17:53 | |
| myslím, že to nepůjde, od toho je to rp, ve wowku myslím taky nejde že by někdo z alliance expil a questil s někým z hordy, tak tady to je podobný, a navíc myslím že každá strana bude mít unikátní questy ale bylo by zajímavý vidět třeba jediho a sitha jak spolů kosej tuskeny a další obludy _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 18:04 | |
| Tak teoreticky, proč se nesejít republikáni a impové že? Pokud je ta hra založena na příběhu nedivil bych se, kdyby tam bylo něco, co by zahrnovalo i vyjednáávání/ přeběhnutí na druhou stranu. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 18:38 | |
| derku súhlasím, to by tam mohlo byť, poprípade v niejakéj Cantýne.
Inak už aj Jedi Consular je úž dávno rozdelení
2. Shadow sa môže vybrať cestou DPS alebo tank. zbraň dvojitý sv. 3. Sage sa môže vybrať cestou DPS alebo heal. zbraň obyčajný sv.
čo sa týka výberu Trooper - Vanguard | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 19:22 | |
| - Gralen napsal:
Inak už aj Jedi Consular je úž dávno rozdelení
2. Shadow sa môže vybrať cestou DPS alebo tank. zbraň dvojitý sv. 3. Sage sa môže vybrať cestou DPS alebo heal. zbraň obyčajný sv.
dík za opravu, tak to ještě na oldrepublic.cz nemaj napsaný no... _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 20:32 | |
| majú to tam napísané, len tam nechodíš na samostatné Fórum | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: old republic professing Fri Jun 10 2011, 20:34 | |
| kdybych to hral, vybral bych si tridu Sith Inqisitor. jeji rozvetveni sem zatim neresil takze nevim, kerou vyssi tridu bych si vybral | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: old republic professing Sun Jun 12 2011, 17:03 | |
| Promin, ale copak byl scorpio mimo tema? asi sem blba, ale tohle tema je o tom, jakou profesi by clovek hral rad v TOR.. a presne to scorpio napsal.. Takze se zklidni a nauc se pravopis, pise se zpatky a ne spatky.. to snad vi i dite v 3. tride.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: old republic professing | |
| |
|
| |
| old republic professing | |
|