| Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Thu Mar 27 2008, 21:17 | |
| V díře
Zasměji se a zasalutuji mistrovy. Po jeho rozhovoru se mi velmi zvedla nálada a tak mi nedělalo problém dovolit si lehce dělat srandu i z mistra Yody. Cestu zpět znám tak se tam dostanu za chvilku. Doběhnu k mistrini a Greemu. Promiňte že ruším ale měli bysme začít chystat obranu. Separatisté jsou zde. Takže brzy přijde bitva. Pomoc wookiů by nebyla k zahození, co říkáte? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Thu Mar 27 2008, 22:11 | |
| Provizorní tábor na Kashyyyku Gree dělal že si tě ani nevšímá. Ten zátaras postavte tam, tu dělo dejte tam, jo tam. tamtu průrvu zaminujte. pak se otočil na tebe Naši průzkumníci už to taky vědí, právě zajištuju obranu. Tvoji jedijsští kamarádi sou ted všude možně rostroušení. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Fri Mar 28 2008, 15:17 | |
| Provizorní tábor na Kashyyyku
Pokrčím rameny a usměju se na Greeho. No nevadí. Aspoň jsem vás varoval. A díky za informaci. Chcete abych vám tu s něčím pomohl nebo mám jít za ostatními nebo co? Mrknu na Greeho. Doufám že nebudu muset do přímého boje. Nemám to rád. Jen takové menší skupinky lidí. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 10:59 | |
| Provizorní tábor na Kashyyyku No postrádám jednotku průzkumníků kteří se vadaly do pralesa na sever. Už jsou to 4 hodiny co se měli hlásti. Zjevně se jen zpozdily ale zneklidnuje mně to. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 12:03 | |
Oddychnu si že nemusím do přímého boje. Jestli chcete můžu se tam podívat. Ať se tady nenudím. Vezmu si vysílačku a podám vám hlášení když něco najdu. Jste pro? | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 13:33 | |
| Provizorní tábor na Kashyyyku Vysílačku sebou netahej a gree ti podá komlink. Do večera se hlas, nechce se mi posílat pátrací jednotku pro jiného pátrače _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 16:09 | |
Usměju se. Jo dík za komlink. A neboj já to nějak zvládnu. Takže May the fore be with you. Řeknu Greemu a zmizím v lese. Po hcvíly narazím an jejich stopy. Jdou hlouběji a hlouběji do lesa. No stopu zatm mám ale musím bejt opatrnej. Je tady určitě pár rancornů nebo podobnejch potvor. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 21:08 | |
| Shadowlands Najednou najdeš o strom opřeného swamptroopera. Byl celí rozdrásaný, ani jeho brnění ho před "tím" neochránilo. Vypadalo to že ještě žije. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 22:19 | |
| Shadowlands
Přispěchal jsem k němu. Byl na tom špatně. Chyběla mu noha a silně krvácel. Něklik tržných ran na těle. Prohlédl jsem okolí a nikdo tam nebyl nebo žádnej rancorn. Měl jsem něco málo bacty a tak jsem mu to dal na tu sežranou nohu a na břicho. Koncentroval jsem sílu a pokusil se ho léčit. Nebo mu asoň ulevit od bolesti. Zvedl jsem mu hlavu a začal k němu mluvit. Slyšíte mě vojáku? Co se vám stalo a kde jsou ostatní? | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 22:50 | |
| Shadowlands Obluda, objevyla se tady obrovská obluda všechny nás sežralaa... to bylo to poslední co voják řekl _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 23:02 | |
| Shadowlands
Voják upadne do komatu ale brzy umře. Dělal jsem co jsem mohl. Vytáhnu komlink a zavolám Greemu Komandére, slyšíte mě? Zabila je nějaká obluda. Všichni jsou mrtví. Nevím jaká obluda to byla ale pokusím se to zjistit. Nebo se mám vrátit na základnu? Zeptám se Greeho. Doufám že mě zavolá zpět. Pak si ale uvědomím že strach je cesta k temné straně. Potlačím strach a čekám na odpověď. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 23:21 | |
| Shadowlands Radši od tam vypadni, nechci aby to sežralo i tebe. Navýc to vypadá že droidi brzo zaůtočí. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 23:27 | |
| Shadowlands
Pokývám hlavou. Jasně jasně. Vrátím se zpět. Jeden voják tady asi brzo umře pokud už neumřel. Takže skontroluju životní funkce a kdyby žil tak ho zkusím přinést. Řeknu do komlinku a jdu k vojákovy. Začnu mu měřit puls. Zadá se že slabě bije a navíc i povrchně dýchá. Sundám z nějopatrně brnění které nepotřebuje a naložím si ho na ramena. Jde se s ním špatně ale nějak to určitě zvládnu. Musím si dávat přestávky abych si jednak odpočinul a jednak zjistil zda žije. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 23:36 | |
| Shadowlands Najednou ze zadu uslyšíš strašlivý řev a uvydíš jak za sebou zanecháváte krvavou stopu Nech mně tu, zachran se aspon ty _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sat Mar 29 2008, 23:42 | |
| Shadowlands
Otočím se a uvidím monstrózní obludu. Něco jako rancorn ale je to červené a o něco menší. Podívám se na vojáka. Tak dobře. Dám tě tady do keře. Třeba si tě nevšimne. A na vezmi si tady tu bactu. Odložím ho do keře s trochou bacty. Pak se rozběhnu po svých stopách pryč z lesa. na základnu je to už kousek asi 500 metrů... | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 12:05 | |
| ShadowlandsKdyž běžíš uslyšíč ze zadu strašlivý vojákův řev. Dobíháš na pláš kde právě začíná separatistický útok. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 13:08 | |
| pláž
Když doběhnu na pláž okamžitě vytáhnu meč a začnu sekat droida. Moc jich tu není. Většinuseparačního útoku tvoří již zmiňovaná pásová vozidla a taky létající "talíře." Z vody vybíhají takové čtyř nebo šest nohé potvory. Vypadají jako pavouci a jsou zhruba stejně velcí jako já. Dobře se jim sekají nohy. Doběhnu k jedné barikádě která je plná wookiů. Ti střílí do droidů a dalších potvor. Jsem z řádu jedi. pomůžu vám! Řeknu wookiovi co vypadá jako šéf. Stoupnu si před ně aby mohly střílet a odrážím střely co jdou an ně. Musím se pak dostat ke Greemu. Většina našich vojáků je asi schovaná na stromech hm. | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 13:15 | |
| Pláž Wookiové na tebe zamručí Gruuáá Odražíš střeli když vtom vydíš jak na vaši pozici letí hallfire raketa _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 13:35 | |
| Pláž
Odrazím ještě jednustřelu a zařvu. Všichni pryč! Nebo tady vybouchnete. Pak sem odskočil do dostatečné vzdálenosti. Začal jsem koncentrovat sílu abych odrazil nebo spíš vychílil z kurzu tu raketu. Lehce se to povedlo a tak zůstala Barikáda celá. Asi tři wookiové sice odlétli ale vypadalo to že jen jeden se přitom rozlítl po okolí na 100kusů. Vyskočil jsem zase z barikády a rozběhl se vstříc davů plechovím monstrům... | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 14:57 | |
| Pláž Nejdednou se z davu vynoří 3 IG-100 a začnou kráčet rovnou k tobě. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 17:54 | |
| Pláž
Když uvidím Managuardy zastavím se. hned se mi vybaví ten na Corusantu. Paksi ale uvědomím že když tubudu jen tak stát tak se asi hned tak nerozpadnou. Pomocí síly vezmu nějakej šutr a mrsknu ho po jednom z nich. Dál se rozběhnu k jednomu a začnu s ním bojovat. Je na mě ale moc silnej a tak mě pomalu dává... | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 21:19 | |
| Pláž Ig ti vyrazí meč z ruku. V tom se ti najednou ozve v hlavě Use the force _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 21:33 | |
| Pláž
Hals v hlavě nezní šparně. Přeskočím jednoh manguarda a hodím po něm šutr. Nějak abych ho trefil do hlavy. Potom si přitáhnu meč. Bojuji s jením a pak ho odhodím silou. Zkoncentruju sílu a pokusím se pomocí ní přetrhat hlavní el. obvod jednoho IG. Pak zase dál bojuju. Občas po nějakém z nich něco hodím... | |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 21:37 | |
| Pláž I když jsi magnaguardy zneškodnil, droidů bylo moc. Jedna zbloudilá střela tě zasáhla do ramene a kolena, tak že jsi spad lna břicho. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. Sun Mar 30 2008, 21:45 | |
| Pláž
Padl jsem k zemi a snažil se odplarit k zákopu. Tam jsem se zhroutil a hledal zdravotníka. Je tady někde zdravotník?! Zařvu ale zdá se že to nemá velký ohlas. Schovám meč a vezmu si nějaký lehký blaster jednoho mrtvého klona. Dokud mi nedojdou náboje tak to pražím do těch droidů. Někde na konci zákopu uvidím jednoho zdravotníka. Vypadá tože se snaží dostat ke mě... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. | |
| |
|
| |
| Kashyykská mise(Mise pre An-Drew Deera) ...continue.. | |
|