| Nejneoblíbenější rasa. | |
|
+17Kulibrach Juan111 Darth Eternal Hatred Mandalorian JediSith Syntax Elinor Yall Padme von Kell Gralen Derk Yall Cody J.T.Bansbi Cross Potan von Kell Aggofan Lance Stone mandorian elite 21 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Aug 30 2011, 22:18 | |
| - mandorian elite napsal:
- sekerka ve star wars.
Tohle, ale nejsou obyčejný sekerky Tohle jsou vybrosekery To ti rozlouskne stormtroopera a zadrží světelný meč _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
mandorian elite Sithský lord
Poeet p?íspivku : 642 Vyznamenání : Poslední tactical droid po Muscafaru Registration date : 14. 05. 11
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Aug 30 2011, 22:19 | |
| Aha vibro radši už budu mlčet. | |
|
| |
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Aug 30 2011, 22:36 | |
| A co takový TUskeni? | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Aug 30 2011, 23:24 | |
| - mandorian elite napsal:
- sekerka ve star wars.
Je dokázáno dneškem, že i přes veškerou technologii a různe hračičky a jiné hovadinky je boj na blízko stále důležitý faktor se kterým se musí počítat a tenhle faktor zůstane důležitý v jakékoliv éře i v budoucnou. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Elinor Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 1818 Vyznamenání : Mírumilovný pacifista Registration date : 02. 03. 10
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Aug 30 2011, 23:25 | |
| Nejneoblíbenější rasy... 1. Gungani 2. Ewoci 3. Huttové 4. Yuzhaan Vongové | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Aug 30 2011, 23:35 | |
| některý Gamorreani jsou fajn, třeba Piggy já teda nesnáším T'landa Tilly, Quarreny, Bothany a Vagaarie (ty ze Survivor's Quest) a moc nemusím Chisse (připomínaj mi Vulkánce ze Star Treku ) Yuuzhan Vongové mi kupodivu ani tolik nevadí _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
JediSith Padawan
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 04. 04. 11
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Jan 17 2012, 05:49 | |
| - Cross napsal:
- A co takový TUskeni?
Ti se jen brání proti roztahovačným kolonistům. Uznávám, že Shmi mi bylo líto, ale s tím musejí ootmeni počítat, když se usazují na cizím území a dělají si tam, co se jim zlíbí. Něco jiného jsou ovšem nájezdy namířené proti Jawům, to opravdu není od Tuskenů hezké. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Jan 17 2012, 11:06 | |
| ti koloniste uz tam budou prinejmensim par stoleti _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Jan 17 2012, 11:47 | |
| no Tuskeni by tam museli byť mimimálne tak isto dlho ako kolonisti. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Jan 17 2012, 12:52 | |
| na tattoinu? pokud jsem to pochopila dobře tak tuskeni tam byli už v dobách, kdy na tatooinu byly bujné džungle... | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Sat Jan 28 2012, 20:19 | |
| - Mandalorian napsal:
- ti koloniste uz tam budou prinejmensim par stoleti
Tisíciletí, dit tam jsou lidi už v kotorech _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Sun Jan 29 2012, 19:52 | |
| jiste ale v ty dobe byla planeta stridave osidlovana a opoustena _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Juan111 Temný účedník
Poeet p?íspivku : 106 Vyznamenání : ten, který je krutý Registration date : 17. 12. 11
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Sun Jan 29 2012, 20:40 | |
| lidi , né kecám Vongové | |
|
| |
JediSith Padawan
Poeet p?íspivku : 64 Registration date : 04. 04. 11
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Thu Feb 23 2012, 18:02 | |
| - Mandalorian napsal:
- ti koloniste uz tam budou prinejmensim par stoleti
To sice ano, ale co je to proti nějakým dvěma a půl desetitisíciletím, po která tam žijí Tuskeni a Jawové? A to ještě nevíme, jak dlouho tam byli Kumumgahové, jejich předkové. Cikáni taky přišli do Evropy už před pár staletími, a přesto by spousta Evropanů většinu z nich nejraději poslala zpátky do Indie. | |
|
| |
Kulibrach High Jedi General
Poeet p?íspivku : 493 Age : 31 Vyznamenání : za spolikání tepelných detonátorů Registration date : 29. 10. 12
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Mon Dec 10 2012, 16:15 | |
| Já nemám rád Gammoreany (a není to proto, že jsem hrál Angry birds ) Taky se mi nechutěj Huttové, nejsou dobrý ani do bramboračky. Tuskeny mám rád již od začátku. Ty jejich oblečky jsou fakt super a jeden bych taky chtěl Ovšem jejich gaffy tyče jsou fakt naprd. | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Mon Dec 10 2012, 18:47 | |
| Osobne nemám rád Geonosiánov a Huttov. Ostatné rasy mám rád, alebo som si na nich proste zvykol | |
|
| |
Jek Porkins Grand Moff
Poeet p?íspivku : 373 Age : 25 Vyznamenání : Poslední bavič z 4077 Registration date : 09. 11. 13
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Dec 03 2013, 17:49 | |
| | |
|
| |
Scipio Padawan
Poeet p?íspivku : 68 Registration date : 14. 05. 13
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Dec 03 2013, 18:28 | |
| | |
|
| |
Aayla Secura Sith
Poeet p?íspivku : 234 Age : 26 Vyznamenání : Rytíř Jedi/Generál Registration date : 23. 11. 13
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Dec 03 2013, 19:00 | |
| Zabraky | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Feb 11 2014, 12:05 | |
| Co mas proti zabrakum? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Aayla Secura Sith
Poeet p?íspivku : 234 Age : 26 Vyznamenání : Rytíř Jedi/Generál Registration date : 23. 11. 13
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Feb 11 2014, 18:38 | |
| Prostě je nemám rád | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Feb 11 2014, 18:50 | |
| Zabraci jsou v pohode, vydrží více bolesti a fyzického tlaku jako lidé a mnozí jsou tedy alespoň pro mne sympaťáci (Bao-Dur, Darth Maul...) Na to, že jsem SW rasista, je docela mužu Ale beru je to tvuj nazor, každému se líbí neco jiného | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Feb 11 2014, 18:59 | |
| Ja to taky beru, jen by me zajimal duvod, nejakej to mit prece musi.. Bal ses jako malej certu nebo co? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. Tue Feb 11 2014, 19:09 | |
| já zabraky respektuju právě pro jejich fyzický vlastnosti ...a docela i pro tu "mentalitu" jak je většina (nebo všichni) zaměřená na boj.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nejneoblíbenější rasa. | |
| |
|
| |
| Nejneoblíbenější rasa. | |
|