| Mstitel - záchrana Telosu - mise pro Potana | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Mon Mar 31 2008, 09:59 | |
| Ravager
No, doufám, že sou mrtvý. Hlaste mi další poyici pro uložení jádra, vzdal další rozkaz Mandalore. A Tobina neni škoda. Pak se oyval Kelborn: Další místo je 100 m východně od nich, řekni jim to. We've got incoming. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Mstitel - záchrana Telosu - mise pro Potana Tue Apr 01 2008, 22:37 | |
| Ravager Běžte 100 metrů na východ a umístěte další nálož. Už poslední, a pohněte si trochu, sithové začínají klást slušný odpor. Je to trchu přečíslení, ještě že mám granáty. Kelbrone krej se, a hodin do chodby granát. Už mám jen dva _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Wed Apr 02 2008, 13:07 | |
| Ravanger
Udržte to místo, nemůžeme si dovolit ztratit základnu. Rozumíš, Potane? My po tom musíme ještě sejmnout velitele plavidla. Pak ukončil spojení. Zachvíli začalo Sithů ubývat, ale čím bylo míň Sithů, tím bylo více droidů. Pak přišel i Sithský pán. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Mstitel - záchrana Telosu - mise pro Potana Wed Apr 02 2008, 21:29 | |
| Ravanger No ale když buchne lod tak ho to snad taky zabije ne? Když se na scéně objevý sith stuhnu. Granát na něj použit nepude ale plamenomet by mohl. Kelborne, stáhni se a drž se dál. Tohle není souboj pro tebe Zapnu meč a vyjdu sithovi naproti. Máš rád topinky? řeknu a pokusim se ho přismahnotu plamenometem. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Apr 03 2008, 07:57 | |
| Ravanger
Vlastně jsem se chtěl zeptat na to samé. A odrazí tvůj plamenný útok a druhou rukou ti zničí plamenomet. (Jako Obi-Wan Durgovi.) Pak se na tebe vrhne se zapnutím mečem. | |
|
| |
| Předmět: Re: Mstitel - záchrana Telosu - mise pro Potana Thu Apr 03 2008, 19:58 | |
| Ravanger Když vyložim kartu +7 tak dostanu 14, dám -+5 a mám 19 nebo 9, takže dám +1 a mám dvacet a vyhrávám hru, jen se mi skus nabourat do mysli sithe, +7 je 12.... Makashi, já věděl že učit se makashi má svou výhodu. Sith se smyslem pro humor, o jak smrtící. Skoto jako smrt tvého mistra. Chudák, právě potřebuje tvou pomoct protože je napaden a tu tu tadystrácíš čas Snad se mi podaří ho tím nalomit a zaůtočim na něj stylem makashi, neútočim příliš agresivně ale ani ne obraně. Jde mi jen o získání času. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Fri Apr 04 2008, 06:48 | |
| Ravanger
Chceš ni nabourat mysl? otázal se tě Sith. To se ti nepovede. Já jsem Sithský pán. V jednu chvíli vykrýval tvoje údery a vzápětí byl o několik metrů dál a vrhl se na tebe. | |
|
| |
| Předmět: Re: Mstitel - záchrana Telosu - mise pro Potana Sat Apr 12 2008, 10:37 | |
| Ravanger Nemůžeš vyhrát, za pár minut ta lod vybouchne do povětří. a kouknu na Kelborna Nastav časovač na pět minut a ozan m to Canderousovi, bud to stihnou nebo ne, nemůžeme dál čekat. A začnu dotírat na sitha. Můžu zase skusit použít sílu. a začnu v ruce schromaždovat energii pro případný blesk. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Thu Apr 24 2008, 14:52 | |
| Ravanger
Povedlo se ti schromáždit dostatek Síly pro vytvoření blesku a Sitha jsi usmažil. Ve stejnou chvíli přiběhli k místu výsadku Madalore, Visas a Vypovězená. Rychle na palubu, oyval se Kelborn z raketoplánu a všichni tam naskákali. | |
|
| |
| Předmět: Re: Mstitel - záchrana Telosu - mise pro Potana Fri Apr 25 2008, 20:31 | |
| Ravanger Že vám to tak trvalo usměji se a naskočim do lodi. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
| Předmět: zpráva Sun Apr 27 2008, 16:33 | |
| Ravanger
Nech si toho nebo svou funkci dám Kelbornovi, řekl Mandalore a mírně se usmál. Pak jste doletěli na stanici Citadela, kde se s vámi Mandalore rozloučil, tobě předal velení a odletěl s Vypovězenou.
------------------------------ Konec mise, další někdy jindy. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mstitel - záchrana Telosu - mise pro Potana | |
| |
|
| |
| Mstitel - záchrana Telosu - mise pro Potana | |
|