| Sithové | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Sithové Sat Dec 07 2013, 18:32 | |
| Překvapuje mě,že tu nemají téma ...tak tedy známí také jako Čistokrevní Sithové - humanoidi s rudou kůží, s domovskými planetami Ziost,Korriban a po Velké Hyperprostorové válce Dromund Kaas ...většina populace citlivá na Sílu - hlavně na její Temnou stranu Rozděleni do čtyř kast: Zuguruk - inženýři Massassi - válečníci Kissai - kněží OtrociJedna z mála ras (pokud ne jediná? netuším) která dokázala vzdorovat Rakatům (přestože ze začátku byli spojenci- Rakatové je ovšem jen využívali) a vytlačit je ze své rodné planety okolo roku 28 000 BBY. Při poslední bitvě však padl král Adas a od té doby Sithové bojovali v nekonečných občanských válkach - až do roku 7000 BBY,kdy podlehli Temným Jediům a přijali je za své bohy - Jediové použili název rasy pro svůj vlastní řád --> a tak vznikli Sithové jak je všichni známe. v roce 3643 BBY tvořili Sithové 98% Sithského impéria. Známí Sithové: Vindican (na obrázku) Sith Emperor Marka Ragnos (hybrid člověka a Sitha) Naga Sadow (hybrid člověka a Sitha) Ludo Kressh (hybrid člověka a Sitha) Lord Scourge co mě však zaráží je délka života. Scourge se žil více než 300 let....kolika se průměrně dožívali? nepočítáme-li Sith Emperora,který si pomáhal transferem esence... | |
|
| |
Jek Porkins Grand Moff
Poeet p?íspivku : 373 Age : 25 Vyznamenání : Poslední bavič z 4077 Registration date : 09. 11. 13
| Předmět: Re: Sithové Sat Dec 07 2013, 18:50 | |
| Celkem zajímavá rasa. O původu sithů jsem věděl. Je pravda že sithové poté rasu vyhladili? | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Sithové Sat Dec 07 2013, 18:57 | |
| No vecsina známých Sithu využívala temnou stranu a to taky k tomu aby žili déle. Hrabu se v hlave, ale nespomínám si, že by jsem nekde četl jak dlouho se Sithove prirozene dožívají.
To Jek: no vyhladili... je to tak ze se zacali vecsinou krizit, dalsí pak jo z casti byli vyhlazeni. Proto dnes už najdes jenom hybrida, rasa cistokrevnich jiz zanikla | |
|
| |
Jek Porkins Grand Moff
Poeet p?íspivku : 373 Age : 25 Vyznamenání : Poslední bavič z 4077 Registration date : 09. 11. 13
| Předmět: Re: Sithové Sat Dec 07 2013, 18:59 | |
| Dík za info Informace o vzniku sithů mě zajímají. | |
|
| |
Shred Naki High Jedi General
Poeet p?íspivku : 922 Age : 39 Vyznamenání : Solus veman aka sa beroya Registration date : 14. 04. 08
| Předmět: Re: Sithové Sat Dec 07 2013, 21:44 | |
| Ta délka života zas tak dlouhá nebude. Scourge prošel rituálem nesmrtelnosti, když ho Sith Emperor jmenoval svou Rukou. | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Sithové Sat Dec 07 2013, 21:46 | |
| poslední čistokrevní Sithové byli tak v době TORu ne? aha,to potom jo ...není o tom zmínka v Revanovi? jsem teprve na začátku knížky,tak jestli to tam nebude pozdějc | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Sithové Sat Dec 07 2013, 22:51 | |
| Já jenom doplním Crosse, kdyby to nejaké nováčky zajímalo, s rasou Sith pureblood souvisí taky titul Sith'ari.
Prvním nositelem tohoto titulu byl král Adas. Byl to nejvyšší postavený Sith a vudce jejich rasy. Podle legendy, titul Sith'ari bude mít ten Sith, který ovládne celou galaxii, zničí Jedie a naplno pozná Sílu a bude vést všechny Sithy.
Jak praví proroctví: "Sith'ari nebude znát meze, bude vést Sithy, znovuzrodí je a udelá je mocnejšími než kdykoliv pred tím".
Jelikož však čistokrevní vyhynuli, tenhle titul tak muže získat i Sith, kterí není Sithem (rasou). Možní kandidáti zatím jsou Sidious, Bane nebo taky Vader. | |
|
| |
Jek Porkins Grand Moff
| Předmět: Re: Sithové Sun Dec 08 2013, 07:30 | |
| | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
| Předmět: Re: Sithové Sun Dec 08 2013, 13:18 | |
| | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Sithové Sun Dec 08 2013, 13:44 | |
| v článku na wookie jsou uvedený Bane,Sidious, Vader a Revan | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
| Předmět: Re: Sithové Sun Dec 08 2013, 14:30 | |
| Revan nevím, i když ho žeru nejvíce ze všech, mám pocit že se to tady už rozebíralo... Na wookiee to je, ale nemám pocit, že by prave on mohl být legendárni Sith'ari | |
|
| |
Cross Sithský lord
| Předmět: Re: Sithové Sun Dec 08 2013, 14:38 | |
| taky jsem byl překvapenej...uznávám ho,dokázal toho hodně,ale z těch "podmínek" jak jsi napsal,splňuje max s tou Silou,možná ještě to vedení Sithů....zničení Jediů-to se mi u něj nezamlouvá....v jistým smyslu je za skorovyhlazení zodpovědnej,protože rozpoutal válku po který následovalo vyhlazení řádu,ale nedá se to brát doslova... | |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
| Předmět: Re: Sithové Fri Dec 13 2013, 17:43 | |
| Takže, pátral jsem po netu a hledal jsem odpoved na otázku jak dlouho se prumerne Sithove dožívají. A predstavte si, mohu patrani oznacit jako celkem uspesne, protože jsem zjistil, že Sithové se bez použití Síly a ruzny magie dozivaji v prumeru 85-100 let s vysvetlenim ze jsou to humanoidi, ale kapek odolnejsi než lidé. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sithové | |
| |
|
| |
| Sithové | |
|