| Darth Vader (Anakin Skywalker) | |
|
+57Lady Vadra Satori jazzy Wallon Vojta simca-anakin Darth Martius Vegi Cross bane Darth Minder Aggofan Daniel Beneš Darth V. ScorpiO Elinor Yall Lauritte Tyler Ashoka J.T.Bansbi muuurgh2 Jakkob Killer pitris Darth_Radim Kiaayla Gralen Jaldithas Darth Eternal Hatred Muuurgh elinor Padme von Kell Omalenka lord mikerrus Xavier Mandalorian Darth Gryat William Darth Anyt Red Shaf kapitán Kirk Horox Darth Jojo Checkman Undertaker darth t-error atat An-Drew Deer Aksel vooj-tae Cody Ruplikon LaMpA Derk Yall Darth Assmondeus Potan von Kell Koubi10 61 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:12 | |
| No asi proto že se chtěl zbavit otce a zízkat jeho syna né | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:14 | |
| A že je syn x-krát silnější jak Vader to bylo OK? Protože potom je ta teorie o vaderovi a zbroji docela chabrus... :-/ | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:16 | |
| No kdyby ovládl Luka stejně jako Aniho tak by to bylo pro Sidiuse OK né | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:17 | |
| A tak proč sa Vadera bál a naschvál by ho dělal slabším ze strachu ze svrhnutí a u Luka by mu to nevadilo? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:25 | |
| protoze podle me Luke nebyl lepsi nez anakin za mlada, ale byl lepsi nez starej vader... navic mozna citil ze vadera nikdy uplne nedostal..co my vime.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:32 | |
| Neim, obecně vzato byl Luke nejlepší ze všechn, ale to je spíše věc názoru... Ale jop, možné by to bylo, každopádně Luke Palpyho dal, takže taky víme jak to je... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:42 | |
| no, proste a jednoduse, to se asi jen tak nedozvime, s timhle bych to uzavrela a presunula se dal _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:45 | |
| Kolik že to měl Vader Lightsaberů? Vím o dvouch, ale možná byly tři, ale možná to byl jeden x-krát přestavěnej... Váš tip či znalecký posudek? Jinak jeho saber se mě vždycky mrtě líbil! | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:48 | |
| Jako ankin do mustafaru 1, jako vader do DS II 1 | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sun Jan 03 2010, 23:50 | |
| Co vím měl Vader 2 meče první mu vzal Obi ve 3 ep. a ten 2 měl v 4.ep a v 5 a 6 ep. akorát vylepšený | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 00:05 | |
| OKi, vím že v ep. IV má takřka stejnej, co měl v ep. II, ale má emitor a aktivátor černej a né stříbrnej a pak vím o tom druhým, kterej je zasejc hodně podobnej tomu z Ep. III, jen má emitor jako ten z Ep. II a aktivátor posunutej až k rukojeti... Tady je jeden picture... Ten dole, to je ten z Ep. IV, jak je podobnej tomu Anakinovýmu z Ep. II (když ho při honičce se Zam Wessel ztratí, tak je hezky vidět) a pak ten druhej uprostřed a třetí nahoře... Druhej je podobnej tomu prvnímu, jen má posunutej aktivátor až k rukojeti a třetí je docela jinačí... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 10:43 | |
| hmm, ja myslim ze musel mit 3...Jeden mu znicily ty stroje na droidy v ep. II, pak jeden mu sebral Obi-Wan a treti mel uz jako sith.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 14:22 | |
| Tak to jo měl 3 já myslel od tej chvíle co byl Vader to měl dva a celkově 3 jo | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 15:58 | |
| No, já Vaderovi meče myslel jako meče, které měl už jako v době, kdy byl v té zbroji... Nepočitám ten první, jak se mu zničil v ep. II ("Obi-Wan mě zabije...") a ten z ep. III, kterej měl potom Luke... Myslím opravdu jen čistě ty, které měl jako Vader, když byl už "zafáčovanej"... Já právě vím o těhlech třech (plus ty dva, které měl jako Anakin), ale zajímají mě jen tyhle tři, jak se to s nima má Jestli to jeden, x-krát přestavěnej, nebo jestli ten první ztratil a postavil si novej... Já mám totiž za to, že ten svůj první ztratil, či se mu rozbil při souboji s Lukem, když se do Luka vtělil duch Bena Kenobiho a Luke poté usekl Vaderovi ruku - tam si misím že ten svůj z ep. IV ztratil, či se mu rozbil a on si postavil ten další... Fakt neim - co myslíte vy? | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 16:00 | |
| Když měl to brnění měl jen jeden to vím jistě(co si udělal potom co mu tamten sebral Obi) | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 16:13 | |
| A tak co jsou potom tyhle tři? To není žádnej výmysl, tohle je fakt! Když se dobře koukneš na promo fotky Vadera z Ep. III, tak má ten saber, co je na tom obrázku uprostřed - Spoiler:
Ten aktivátor je jasně u té rukojeti a né takhle uprostřed, jde to tam snad vidět... ALE... Když se dobře zadíváš v Ep. IV na Vadera, kterak jde a u boku se mu houpá lightsaber, tak je asně vidět, že mezi aktivátorem a rukojetí je mezera, tak ajko u toho saberu na tom obrázku úpa dole... Takže to už jsou dva meče a když si pozastavíš scénu, kterak v ep. VI hodí po Lukovi na DS II ten svůj saber, tak je tam zasejc vidět, že ten aktivátor je přiraženej úpa k rukojeti, takže od ep. IV je zase jinačí... | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 16:20 | |
| Já nevím no prostě jsem četl že potom co mu sebral meč Obivan sestrojil si nový ale několikrát provedl vylepšení a vzhled trochu změnil takže podle mě jeden nevím no. | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 16:23 | |
| Nejspíše to tak vypadá, ale ty změny jsou docela brutální A navíc mám fakt dojem, že ten druhej saber si sestrojil po tom souboji s Lukem, kdy Vader ztratil ruku, ale je to už dlouho, co sem to četl, takže se to možná změnilo... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 16:24 | |
| bansbi: taky myslim ze to bylo tak, mno, ale mrknu se na teticku wookie, co tam pisou _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
muuurgh2 EWOK
Poeet p?íspivku : 1652 Age : 23 Vyznamenání : <I> Registration date : 26. 10. 09
| |
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Jan 04 2010, 16:28 | |
| | |
|
| |
Ashoka High Jedi General
Poeet p?íspivku : 642 Age : 29 Vyznamenání : Darth Vader's Apprentice Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Feb 08 2010, 18:19 | |
| - Jakkob Killer napsal:
...když se do Luka vtělil duch Bena Kenobiho a Luke poté usekl Vaderovi ruku... Do Luka se vtělil duch Obivana ?? To jsem nevěděla... | |
|
| |
atat Sithský lord
Poeet p?íspivku : 722 Registration date : 05. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Mon Feb 08 2010, 19:50 | |
| | |
|
| |
muuurgh2 EWOK
Poeet p?íspivku : 1652 Age : 23 Vyznamenání : <I> Registration date : 26. 10. 09
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Thu Feb 18 2010, 15:57 | |
| - Ashoka napsal:
- Jakkob Killer napsal:
...když se do Luka vtělil duch Bena Kenobiho a Luke poté usekl Vaderovi ruku... Do Luka se vtělil duch Obivana ?? To jsem nevěděla... to sou hovadiny | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Thu Feb 18 2010, 15:58 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) | |
| |
|
| |
| Darth Vader (Anakin Skywalker) | |
|