| Darth Vader (Anakin Skywalker) | |
|
+57Lady Vadra Satori jazzy Wallon Vojta simca-anakin Darth Martius Vegi Cross bane Darth Minder Aggofan Daniel Beneš Darth V. ScorpiO Elinor Yall Lauritte Tyler Ashoka J.T.Bansbi muuurgh2 Jakkob Killer pitris Darth_Radim Kiaayla Gralen Jaldithas Darth Eternal Hatred Muuurgh elinor Padme von Kell Omalenka lord mikerrus Xavier Mandalorian Darth Gryat William Darth Anyt Red Shaf kapitán Kirk Horox Darth Jojo Checkman Undertaker darth t-error atat An-Drew Deer Aksel vooj-tae Cody Ruplikon LaMpA Derk Yall Darth Assmondeus Potan von Kell Koubi10 61 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
simca-anakin Padawan
Poeet p?íspivku : 52 Age : 30 Registration date : 02. 12. 11
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 15:35 | |
| - ScorpiO napsal:
- ...teoreticky se to dá říct protože technicky každý Sith je temný Jedi.
Jestli je třeba takový Darth Maul jen Temný Jedi tak já jsem asi Shmi Skywalker | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 15:37 | |
| Maul, ale nebyl Jedi, nikdy v životě. | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 15:42 | |
| omg, lidi, ctete vubec co pisu??????????????
jeětě jednou. Temny Jedi je každa osoba, ať již měla nějaký předešlý trénink, nebo ne, která používá temnou stranu. technicky se tak dá říc, že každý sith, je temný Jedi. Nicméně to je jen obecný popis. Sithové sou mnohem více než jen obyčejní temní Jediové. Maul, stejně tak jako Vader, byli Temní Páni ze Sithu a Sithští učedníci.
už je to jasne????? nebo mluvim klingonsky??? | |
|
| |
simca-anakin Padawan
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 15:44 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 15:48 | |
| jee vidět, že v tom máte problémy s orientaci. "Jedi" je osoba, trénovaná Řádem Jedi, uctívá jejich učení, kodex a styl života. Sith je v podstatě to samé, jen na temné straně. Temný Jedi je ale něco úplně jiného. Temný Jedi se tomu říká, protože používa Sílu stejně jako Jediové. Nicméně Temný Jedi nemusí mít s Jedii nic společného. pokud na planetě izolované žije člověk spojený se silou a začne to zneužívat, postupně třeba dobyje tento svět a stane se vládcem. Není to Jedi, Není to Sith, je to temný jedi. Už to chápete???? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 15:54 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 16:09 | |
| Jo, já už to chápu Scorpio, předtim jsem právě myslel že je to jiank. Tak už dobrý. | |
|
| |
simca-anakin Padawan
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 16:18 | |
| Prostě jednoduše je to něco mezi Jediem a Sithem | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 17:15 | |
| To se podle me rict zas tak moc neda, kdyz temnej jedi muze byt i nekdo, kdo jedijsky uceni a kodex ani v zivote neslysel kazdopadne doufam, ze uz jsi prijala, ze Vader byl sith _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
simca-anakin Padawan
| |
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 17:21 | |
| A co je podle tebe typicky sith? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
simca-anakin Padawan
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 17:23 | |
| Ten kdo je jako Sith vychováván od mala, třeba jako Darth Maul. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 17:31 | |
| No, ale Maul se nechoval jako typický sith v pravidle dvou Tak dobře, vypiš v bodech jak se chová typický sith ať může v konkrétně mířených úderech zničit tvůj dětský sen _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 17:43 | |
| Sith, je kazdy, kdo prijme uceni Sithu a je jedno, jestli byl dřive Jedi. Ve skutečnosti, Sithove jako řád vznikly z padlých Jediu a velka část Temných Pánu a tedy nejmocnějších Sithu své doby byli dříve Jediové. Napřiklad tvrdíš, že Maul byl více Sith než Vader, protože nebyl cvičen jako Jedi. A ja ti to hned a tu vyvratim. Maul se vůbec jako Sith nechoval a byl spíše ostuda. Nežil podle Sithskeho kodexu, netoužil po moci ani po sebezdokonalením. Toužil jen po tom, aby mohl sloužit svému mistrovi. to se Sithskou filozofii nemá nic společného. Na druhou stranu Vader se od okamžiku přijetí učení choval jako pravý Sith. Kdyby sme brali tvoji filozofii tak by se počet Sithů drasticky zredukoval. jen tak namátkou: Ajunta Pall, Karness Muur, Xoxxan, Saes Rogon, Freedon Nadd, Exar Kun, Ulic-Qel roma, Malak, Revan, Bandon, Traya, Nihilus, Desolus, Ruin, Rivan, Kaan, Kopecz, Githany, Tyranus, Vader, Luke Skywalker, Kyp Durron, Caedus, Krayt, Havok, Maladi....tito všichni podle tebe nejjsou Sithove??? Jen proto, že měli Jedijský výcvik?
Naposledy upravil ScorpiO dne Sat Dec 03 2011, 17:48, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
simca-anakin Padawan
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 17:46 | |
| No tak Revan a Malak jsou Sithové, ostatní taky, ale u Luka Skywalkera jsem nevěděla že byl Sith, on byl na temný straně tak nějak aby pochopil Vadera. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 17:50 | |
| no to ne, on se stal Palpiho učedníkem aby pochopil podstatu Temné Strany ale podlehl ji. naštěstí Leia ho zachránila nicméně z té zkušenosti se Luke vzpamatovával mnoho let. | |
|
| |
simca-anakin Padawan
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 17:54 | |
| Já někdo mi říkal že to bylo kvůli jeho otci a otce měl jen jednoho takže jsem si to vyložila tak aby pochopil Vadera koukam že trochu blbě. Nebo dotičný měl špatný info. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 17:56 | |
| Ono to se stalo v komiksu Dark Empire, který je pár let po Vaderově smrti. Mám pocit, že snad možná i pár desítek let? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
simca-anakin Padawan
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 18:01 | |
| Tak ten sem nečetla, a dotičný asi taky ne, když mi říkal že byl těsně po Vaderovi nebo je trochu mimo v čase. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 18:21 | |
| mno bylo to pokud mi pamet slouzi 6 let po Vadeorove smrti. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 18:24 | |
| Vážně šest let... Já měl zafixovaný, že to je po Thrawnovi a toho jsem si nevím proč dával v hlavě minimálně deset po Endoru... Sorry za mystifikaci. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 18:33 | |
| no jj je to těsně po thrawnově krizi (bohužel, protože kdyby Císař započal operaci Shadow Hand o par měsícu dříve a spojil ji tak s Thrawnovou kampaní, NR by něměla šanci......no jo, blbej a nadutej Palpi) | |
|
| |
Vojta Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 282 Age : 36 Registration date : 19. 08. 11
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Sat Dec 03 2011, 19:08 | |
| Mno, tak tohle "co by, kdyby" se omílá úplně všude... Ale jedna zajímavost - datování Dark Empire až po Thrawnově trilogii je kvůli tomu, že Zahnovi se DE nelíbí, takže z něj vůbec nevycházel při psaní Thrawnovy trilogie, i když v té době tedy už byl na světě příběh o zmrtvýchvstalém císaři | |
|
| |
Wallon Sith
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 10. 07. 12
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Tue Jul 10 2012, 14:03 | |
| Anakin ať jako Darth Vader byla moje nejoblíbenější postava ze Star Wars
Naposledy upravil Wallon dne Wed Jul 11 2012, 20:53, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) Tue Jul 10 2012, 17:28 | |
| A koho že to Anakin hrál? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Vader (Anakin Skywalker) | |
| |
|