| pomoc v KotORu | |
|
+38Lance Stone badger Elinor Yall Vikinger Tod Dumby_2 Syntax LeiaSkywalker joemandel Darth Gryat Tom danko111 Darth_Radim J.T.Bansbi Jaldithas elinor Freedom Nadd Derk Yall Ultimate Mandalorian Cody lord mikerrus Xavier An-Drew Deer Darth Eternal Hatred Riven Fall Wrait Padme von Kell Shred Naki Lukin013 jursky Clon ScorpiO Tik & Tok Horox Potan von Kell Aksel vooj-tae 42 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 10 2010, 08:16 | |
| Dva roky? Můůů.. já naposledy někdy minulý měsíc zjiš´tuji že jiné hry než Star wars mě k smrti nudí... | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 10 2010, 10:38 | |
| tak to me ne, spis ted nejak nemam kdy se k hram dokopat no..neni cas, nebo chybi chut, nebo je nejakej jinej problem _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 10 2010, 10:46 | |
| Jo aha. No, v poslení době nehraju taky proto že mi vytrvale blbne grafika. hru spustím tak když po 5. restartuji pc | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 10 2010, 10:58 | |
| Huh a neusmazilas ji za tu chvili? pokud ti to blbne, ze se ti notas pri hrani vypina, mas skoro jiste prehratou grafiku..chce to snizit detaily.. popr. si kup aspon chladici podlozku pod notas, to ty teploty o neco srazi..Holt vykonna grafika v notasu ma tuhle dan no..ze se dost prehriva.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 10 2010, 10:59 | |
| vyhřívací podložku mám. On mi blbne ovladač grafiky, i když mám pc normálně puštěný a mám tam třeba jen interne,t tak to blbne, obrazovka se vypne a pak zase zapne a takle několikrát. bude lepší odnés pc do servisu ale nějak se k tomu nemohu dokopat | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 10 2010, 11:04 | |
| tak, jestli ti blbne jen ovladac, stahnete s kubou jinej ne? Pokud blbne samotna grafika, tak je mozny ze ti notas vymeni, pokud je to chyba uz od vyroby..Tak drzim palce at ti to opravej _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 10 2010, 11:08 | |
| kde se dají ovladače stáhnout? vím že jsme je hledali ale nenašli | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Fri Sep 10 2010, 11:44 | |
| no, nejlip podle me na strankach vyrobce grafiky, zalezi jestli mas nvidii nebo ATI..podle me staci zadat do googlu a neco by ti to melo vyhodit.. jeste vim kde se daly stahovat, ale nepamatuju si tu stranku...mam dojem ze jsem to videla na foru stranek notebook.cz....tam ostatne muzes taky polozit otazku a treba ti nekdo poradi.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Oct 16 2010, 09:19 | |
| To mě to prozměnu vždy spadne ... nevím čím to je ale docela mě to kazí hru a to mám docela solidní pc | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Oct 16 2010, 09:58 | |
| co ti pada, kotor 2? Jestli hned po spusteni hry, kdy tam ma byt T3, tak si nahraj z kotoru 1 tu dynamickou knihovnu Mss32.dll do adresare kotor II, me to pomohlo.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Oct 16 2010, 13:05 | |
| pokud pouzivas nejakej trainer tak to muze byt tim | |
|
| |
lord mikerrus Temný Jedi
Poeet p?íspivku : 419 Age : 30 Vyznamenání : Odvaha :žít se svojí rodinou Registration date : 02. 11. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Oct 16 2010, 14:16 | |
| To s tou knihovnou použiju díky a trainer jako cheat nepoužívám je to docela zvláštní protože jiné hry to nedělají . | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Oct 16 2010, 14:56 | |
| neni zac, ja se s tim dlouho trapila a tohle sem pak nasla na netu a ted uz to jede krasne _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Tod Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 17 Registration date : 01. 03. 10
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sun Dec 12 2010, 14:22 | |
| já bych potřeboval pomoc v jedničce,zasekl jsem se na tarisu v základně a nevím jak zničit bojového droida který mě umí vždycky zmrazit. | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sun Dec 12 2010, 14:58 | |
| nejlepsi je pouzivat iontove granaty. pak tristive granaty a sit po nem co to jenom de a nakonec ho sundat.....preci jen ten robot je ete v pohode. po nem je to horsi | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sun Dec 12 2010, 15:21 | |
| - Tod napsal:
- já bych potřeboval pomoc v jedničce,zasekl jsem se na tarisu v základně a nevím jak zničit bojového droida který mě umí vždycky zmrazit.
Na droidy obecně platí cokoliv iontovýho _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Tod Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 17 Registration date : 01. 03. 10
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sun Dec 12 2010, 15:59 | |
| no to já vím,ale já jsem žádný granát neměl a vždycky mě zmrazil,ale nakonec jsem ho rozbil dlouhými meči.A ještě mám otázku,je možné zabít Calo Norda když ho potkám na začátkuv kantýně? | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sun Dec 12 2010, 16:15 | |
| Nelze, nelze ho nikde na tarisu zabít, je ještě důležitý pro pozdější příběh ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Mon Dec 13 2010, 17:06 | |
| asi takhle, kdyz ho zkusis vyprovokovat, tim jak pocita do 3, tak te zabije automaticky, ani se ti nespusti zadnej boj..proste, je dulezitej dal v pribehu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Jun 11 2011, 12:10 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Jun 11 2011, 12:55 | |
| _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Jun 11 2011, 12:58 | |
| hm, myslim ze jo, ale ze se tam muzes jen pomoci zmacknuti klavesy podivat, a pak se to zas vrati.. nebo ne? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Jun 11 2011, 13:48 | |
| JJ, nemůžeš se pohybovat, ale dívat se z vlastních očí když stojíš a můžeš to i otáčet. Tlačítko je Caps Lock | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Jun 11 2011, 14:05 | |
| jo jo takhle se někdy rozhlížím, třeba visas nebo kreia mají tu schopnost, že vidí nepřátele za zdí | |
|
| |
| Předmět: Re: pomoc v KotORu Sat Jun 11 2011, 14:29 | |
| jo, to je ale az ve dvojce.. tusim ze clovek pak muze mit i sam tu moznost videt pomoci Sily.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: pomoc v KotORu | |
| |
|
| |
| pomoc v KotORu | |
|