Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Dash Kerrten Sun Apr 27 2008, 18:13 | |
| Jméno:Dash Kerrten Rasa:Člověk Povolání:Sith Planeta narození:Corusant Schopnosti:dobře ovládá sílu umí manipulovat s předměty pohání ho hněv a nenávist Poznámky:Chytrý dobře taktizuje Zbran:Světelný meč(rudý) Styl boje:Soresu Životopis:Narozen na Corusantu a jako mladý dán jedium a vycvicen jedii byla kolem nej mocna sila a ve svych 14ti letech byl silnějši než jakykoly padawan v jeho věku.Za padawana si mě vzal mistr jedi Adi Gallio a cvicil mě.Pak jsme měli misi na Ithorii a tam nás napadli piráti a já jsem omylem zabil všechny a zabíjení mě začalo bavit.Pak nas napadlo nějake zvire ani nevim jake a mistr upadl do bezvedomi.Zabil jsem to zvire a narame jsem si jeho smrt užil to bezmocne kvileni a pak se mi zjevila Temna postava v kápi a prozradila mi moc temne strany a já podlehl touze po moci a tak jsem sveho mistra zabil a šel do nejbližšího města najít lod která jede na Koriban.V baru jsem zabil jednoho rodiana protože se mi pletl do cesty a nabizel mi drogy.Pak se mi lide vyhybali z cesty ja si pak nasel nekoho kdo by mě dovezl na koriban.Byl to pirat ktery me chtel podvest tak na puli cesty me zajal a znicil mi svetelny mec a ja ho pak v nestrezenem okamziku uskrtil a roztctvrtil jeho tělo a naramne jsem si to uzil...Pak jsem přistal na Korribanu a šel do akademie a začal s dělaním noveho svetelneho mece... | |
|
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Dash Kerrten Wed Apr 30 2008, 16:21 | |
| tak já bych si ho vzal,jestli dovolíte. | |
|