| Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Jun 06 2008, 20:04 | |
| Ano hotovo můžu se vrátit na Korriban... A tzaké jsem byl rád že jsem se naučil blesky... Přemýšlel jsem o tom že bych měl jít k lodi...Ale...kde to vlastně jsem?? | |
|
| |
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Jun 06 2008, 21:20 | |
| WC-Corusant
Porozhlédneš se kolem a spatříš jen pár kabinek s obrázky chlapečka a děvčátka.Je todivné,ale tady jsi sepřevlékl za toho Jedie.Ale toje teď jedno,musíš zpět na Korriban.Vylezeš ven z veřejných záchodů a upaluješ směrem k přistávacím plochám,kde budešhledat odlet. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Sat Jun 07 2008, 07:11 | |
| Corusant Snažím se dostat k odletu třeba jen někam jinam než na Korriban protože tam nebude ostraha tolik zvýšená...
posuň děj,trocha | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Thu Jun 12 2008, 14:22 | |
| Corusant
Hledal jsi klidnější místyo,kde nebude tak silná ochrana. Prošel jsi asi tři přistávací plochy,ale stále nic.Všude to je nebezpečné.Nakonec si došel k Jednomu malému sokolu. Prohlédl sis ho a zjistil jsi,že není moc vybavený,aler možná proto bude let bezpečnější.Rozhodl ses pro něj.Ale asi bude něco chtít za odvoz. Prohrábl jsi svůj šat a kupodivu jsi našel 500 kreditů.Kde se tady vzaly? Vnukkla se ti myšlenka.To je jedno,ale musíš rychle odletět. Najednou z lodi vystoupí takový vyšší muž s vestou a za ním uslyšíš řvát wookieho.Co chceš u mé lodi?,otáže se výhružně, zjevný kapitán sokola. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Jun 13 2008, 12:14 | |
| Corusant - před sokolem Chci se dostat na Korriban ale mám jen 500 kreditů a kolik to bude stát??? Pak ukážu svých 500kreditů a mrknu na kapitána...
---------------------------
ehm kapitán solo???pokud jo tak byl malej otrok na Ylesii a až pak utekl z Ylesie a zachranil žvejka a sokola vyhral v sabacu proti landovi | |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Jun 13 2008, 14:22 | |
| Corusant-před sokolem
Jsem kapitán Solo,a tohle je můj přítel Žvejk,bejt tebou tak ho nenaštvu.Jo tak pán by rád na Korriban?Sice to není po cestě ale jestli mi slíbíš těch 500 kreditů,tedy 250 teď a 250 na Korribanu,tak jsme ochotni si zajet.Že Žvejku?,řekne Solo.Vhróóóóóó! přikývne Žvejk.A mimochodem,jak se jmenuješ?,dodá ještě kapitán sokola. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Sat Jun 14 2008, 19:08 | |
| Před sokolem Já jsem Dash a mé příjmení není důležité tak tady ty kredity a podám mu je... Pak jdu do sokola... | |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Sat Jun 14 2008, 22:20 | |
| V sokolovi
Jakmile vejdeš na palubu sokola,chytne tě pod krkem chlupatý wookie.Do sokola poté nastoupí Solo.Ale Žvejku,nech našeho klienta. řekne klidně wookiovi.Vráááóóóóó,odsekne Žvejk. Ano,chlupáči já mu taky nevěřím,přitaká Solo. Ale slíbil nám 500 kreditů.dodá tiše.Poté tě wookie pustí na podlahu. Chvíli lapáš po dechu ale pak jsou již tvé dýchací cesty v pořádku.A najednou máš čas porozhlédnout se po sokolovi... | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Sun Jun 15 2008, 11:51 | |
| Falcon Porozhlížím se po sokolovi a přemýšlím o tom že bych je měl zabít ale když mě dovezou na Korriban,tak je nechám... Přindu k Solovi:hele kde mám kajutu a máte zde náký hry? | |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Mon Jun 16 2008, 13:39 | |
| V sokolovi
Hele Žvejku,já myslel že jsme nalodili dospělého muže a přito,m to je jen ufrfňané dítě,které si chce hrát. Kabiny tady nemáme,jen 1 místnost kde všici spíme. odpověděl Solo a s opovržením se na tebe ušklíbl. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Tue Jun 17 2008, 11:01 | |
| Sokol Já nejsem žádný dítě a jedem už nejsem zrovna moc trpělivý Úškleb mu oplatím... | |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Tue Sep 09 2008, 14:37 | |
| V sokolovi
Kabina je támhle.,ukáže Solo na otevřené dveře. A hrát si můžeš tady se Žvejkem,pokud tě neumačká k smrti. Ale teď vážně, tz jsi jedi?Nebo tak něco?yeptá se tě už s vážným výrayem na tváři. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Tue Sep 09 2008, 19:54 | |
| V sokolovi No tak dobře...Jsem sith...Ale nezačínal bych si se mnou...No možná by se mi hodil skalpel člověka a wokiieho... A pomocí síly jsem sledoval jestli se nechysta vytahnout na me zbran nebo tak něco... | |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Sat Sep 13 2008, 15:13 | |
| V sokolovi
Sith?To je jako kdo?,pomzslí si Solo.ale jakmile uslyšel o jejich skalpech, zčervenal ve tváři a zlostně křikl.tebe pro nás poslali z Mos Eisely?No počkej,tak to si bud pěkně vystup,nebo se domluvíme. a přiloží si ruku na svůj weaster a wookie zařve... | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Sat Sep 13 2008, 15:52 | |
| V sokolovi Podívám se na blaster a vezmu meč do ruky a aktivuji ho...Víte co je tohle???Řeknu a pokusím se silou přivolat blaster k sobě... | |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Mon Sep 22 2008, 15:50 | |
| V sokolovi
Jo,to vím a moc dobře,ale kam chcešvlastně letět?,yeptá se Solo a mávne na wookieho a ten se sokolem vylétne.Zdá se že hladina adrenalinu pomalu klesá a nálada uvolňuje a Solo čeká na tvou odpověď.Z Mos Eisely asi nejsi,protože už bysme měli na rukou klepeta,tak mi ale řekni,kam letíš a jestli tě někdo nestíhá,at mohu zorganizovat plán letu.a překříží ruce na prsou. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Mon Sep 22 2008, 21:04 | |
| V sokolovi No...Chci letět na Koriban...
Naposledy upravil checkman dne Fri Oct 03 2008, 22:06, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Oct 03 2008, 22:03 | |
| V sokolovi
Výborně,jedem kolem taktě tam vyhodímecestou,jo?Viď Chewie? kývulhlavou k wookieovi.Ten zařval a ....Dobře Chewie,přejdeme na rychlot světla, za tři,dva,jedna...a jakmile řekl teď,dotkl se tlačítka a hvězdy,které šlo spatřit z okénka, se začaly protahovat,až z nich byly dlouhé čáry.A připadaly ti až nekonečné.Chvíli jsi nato zíral, ale po chvíli tě to omrzelo a šel sis lehnout,tam,kdeti ukázal Solo. Vzbudilo tě až skřípání brzd,ainstinkt ti říkal,že jsi na místě.Otevřel jsi oči a uvidělsi nad sebou Sola, který s tebou právě chtěl zatřást.Jé ty už jsi vzhůru?Jen jsem ti chtěl říct že jsme přistáli na plošině Korribanu,tak a ted těch 5000 kreditů,prosím.řekl Solo a nastavil dlaň. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Oct 03 2008, 22:08 | |
| Korriban Dal jsem solovi zbytek a odešel jsem z lodi... | |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Oct 03 2008, 22:22 | |
| Korriban
Šel jsi směrem k akademii,ale nakonec si se ještě otočil za odlétajícím sokolem,s pasažéy těžšími o tvých 500kreditů...zakroutil jsi hlavou,ale opětjsi vyrazil k ohromné budově tyčící se ve vyprahlé pustině připomínajíci Mos Eisely. Jakmile dojdeš kmohutným vratům,ze dveří vyjede malý stroj.Zastaví se u tvé hlavy, ale ty mu nevěnuješ mnoho pozornosti,jen řekneš své jméno a že jdeš za svým mistrem odevzat splněný úkol.Stroj zajede do brány která se poté otevře.Vejdeš dovnitř a znmou cestou k tomu twi´lekovi,záhadnému mistrovi,který má na Coruscantu bratra.jakmile ho najdeš v místnosti, kde meditoval,on se postavil a pravi:mluv učedníku! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Oct 03 2008, 22:24 | |
| Korriban Mistře splnil jsem váš úkol...Řekl jsem a poklonil jsem se... | |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Oct 03 2008, 22:41 | |
| Korriban-akademie
Výborně můj učedníku,jsi hoden dalšího učení a cítění síly temné strany. Cítím vtobě velkou sílu,jen není probuzena.Spolu ji dokážeme probudi z dlouhého spánku k životu. Nyní budeš známjako Darth...Zarumar... | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Fri Oct 03 2008, 23:08 | |
| | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Sat Oct 04 2008, 13:59 | |
| se zjevně překlikl a místo do dokončenejch to dla do koše _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) Mon Oct 06 2008, 16:30 | |
| asi jo,ale dík že jste to dali za mně,asi jsem pohnul kolečkem myši... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) | |
| |
|
| |
| Nesnáze na Corusantu-mise pro checkmana(pokr) | |
|